|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alkohol-kao opaziti/ugotoviti?
27.6.2007 12:35:02   
Anonimen
Imam sum na nekoga, da malo preveč popije. Kako dokazati oz. sploh ugotoviti, če je to res?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alkohol-kao opaziti/ugotoviti?
27.6.2007 12:37:46   
lemavrica
Če kdo na skirivaj pije se da ugotoviti če npr:
- skriva pijačo
- jo ima po več omarah po stanovanju
- se čudno obnaša oz. spreminja razpoloženje
- nerazločno govori,....

Je kar dosti znakov ki kažejo na problem s alkoholom

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2007 12:38:48   
Anonimen
In kaj potem, ko boš imela dokazuser posted image

Jaz jih ene par poznam (vključno z mojim fotrom) , pa če tko hoče, kaj naj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2007 12:42:44   
Anonimen
rdeč nos, zabuhla lica,suhe noge,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2007 14:19:52   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam sum na nekoga, da malo preveč popije. Kako dokazati oz. sploh ugotoviti, če je to res?

Kaj boš pa potemuser posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2007 14:37:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

Takole jaz izgledam, ko vstanem... no, suhe noge imam vedno... pa nisem alkoholik... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2007 15:12:47   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

Takole jaz izgledam, ko vstanem... no, suhe noge imam vedno... pa nisem alkoholik... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2007 15:15:11   
sandra85
user posted image smrdi...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2007 15:23:51   
lemavrica
Žal tudi ko imaš dokaz da nedo prekomirno uživa alkohol ne moreš nič naresti, ker za zdravljenje se mora oseba strinjati kaj drugega pa itak ni za narest.

Najslabši je pa odnos "pa nej pije če hoče", ker to lahko vodi v ful hude družinske težave in travme.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2007 15:30:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Najslabši je pa odnos "pa nej pije če hoče", ker to lahko vodi v ful hude družinske težave in travme.

Jaz sem žal prišla do te stopnje.user posted image  Boljše to, kot pa da bi celotno otroštvo porabila za nekoga, ki se noče zdravit. Vem, da je žalostno a kaj čem. Nočem biti obremenjena s tujimi težavami, ker imam svojih zadosti.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2007 16:10:07   
Anonimen
Jaz imam nos za te zadeve. Noben čigum ali umivanje zob ne pomaga. Je pa res, da jaz čisto nič ne pijem in morda zato še prej zavoham. Drugače pa ne smrdi samo sapa, smrdi tudi pot (švic), oči se svetijo, nekateri se hihitajo, zaplet se jim jezik, bolj so pogumni kot drugače......
Kako dokazat? Greš za njim in vidiš kam zahaja. Če pije doma mora biti kje skladovnica steklenic ali pločevink, tudi zalogo mora imeti kje skrito....
Imela sem sodelavca v pizzeriji, ki je na skrivaj pil (pred nami nikoli in trdil, da on sploh ne pije, je pa imel resne težave...) je v skladišču kradel pločevinke in steklenice piva, jih na skrivaj ned šihtom pil za skladiščem zunaj, na eks toplo pivouser posted image , steklenice pa metal na streho od skladišča, dokler se en dan ni vse vsulo dol, nam pa nič jasno. Praznil je požirek po požirek žganega, nam pa šef težil da ne računamo in nam trgal od plač ipd.
Pijanca se vedno dobi, samo priznal pa ne bo nikoli. Se bo prej skregal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.6.2007 16:17:01   
Anonimen
Mene pa nekaj drugega zanima, koliko ta oseba popije??? Tudi midva z možem ne pijeva v družbi tako se izogneva popivanja do onemoglosti ki se ga nekateri tako veselijo. Tam rajši popijem sok, ko pridem domov pa velikokrat po slućbi odpreva vsak eno flašo piva in ga spijeva vsaj v teh vročih dneh. Včasih tudi  3X na teden vsak dan enega...............sva zato prikrita alkoholika????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2007 16:26:27   
Anonimen
Eh... Zvohaš ga takoj.. Partner je en dan prišo s službe, pil je samo en pir, ampak se ga je vohalo....

In če spiješ nekaj pirov na teden, že nisi alkoholik, vsaj moje mnenje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2007 16:30:36   
Anonimen
Ja Gorazdova nekaterim je že pivo na teden preveč in si že alkoholik. Takšna je moja mati, ki ne prenese da popijem malo alkohola, zato pred njo tudi jaz raje skrivam če kdaj kaj popijem. Zato mi je šlo tole malo v nos, lahko človek le ne želi da  je pipil eno pivo in ga popije tam kjer ima mir ni vedno vsak takoj alkoholik in ima težave......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2007 16:34:47   
Anonimen
Ehh.. Naj raje pride k partnerjevem očetu, pa bo videla, kaj pomeni biti alkoholik.. Ji bo kar minlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2007 16:42:06   
karamela
Jaz sicer nimam izkušenj s tem, vendar dostikrat ljudi ki kaj popijejo (pa ne mislim alkoholike ampak na splošno) jih zavoham, torej imajo zadah po alkoholu. Ne vem, ali pa mogoče obstaja kakšna alkoholna pijača po kateri nimaš zadaha, to res ne vem. Drugače pa mislim, da ima vsak ki kaj popije zadah...

Moj dragi sicer ne kadi, oz. pokadi kdaj pa kdaj v družbi oz. kakšni zabavi cigareo. Že cel mesec ni pokadil nobenega, včeraj pa zvečer po službi pokadil eno cigareto,  pijače pa sem ga takoj vohala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?