|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali so to hemeroidi?
21.1.2008 15:41:49   
Anonimen
Spet nov strah, nova  skrb...

Upam, da mi boste lahko pomagale, včeraj sem šla ne blato in na papisrju opazila kapljice krvi, pač malo...Malo pogledala, samo nisem delala panike, ker sem precej zaprta.
No danes grem spet in je bilo kar precej krvi, sem se prav ustašla. Pojma nima, a so to mogoče hemeroidi. Noseča sem 8 tednov, iz rodil ni nobenega izcedka. Sam tisto vzadi me pa zelo skrbi.

Prosim za pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali so to hemeroidi?
21.1.2008 15:43:19   
Anonimen
hemeroidi so pomojemuser posted image ..a boli te pa ne al pa peče... js sem jih že večkrat imela (sam še nisem noseča)..tak, da je to to po moje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2008 15:45:45   
baguSka
Ja ce gres tezko na blato in te ob tem se boli in pece, potem so 100% hemeroidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2008 15:56:01   
Lea2007
Ja tezko grem na blato, zdravn peče in boli. Drugače pa nč ne boli. Lih zato nisem bila ziher a je to res to, ker me boli samo ko grem na blato. Jooooooooj, kaj se me ne bo še vse lotilo. Nisem jih mela še nikoli.
Ima katera kak nasvet. Prejle sem se namazala z aloe vero.
Pa je tole kej povezano z nosečnostjo, prej jih nikol nisem imela.

Hvala vam

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2008 16:41:19   
ina82
Jaz sicer še na srečo nisem imela problemov s hemeroidi, ampak sem težko šla na wc, vse me je že bolelo. No pol sem nekje na forumu prebrala da je treba za dobro prebavo vsaj en kivi na dan pojest in odkar ga jem hodim vsak dan na wc z lahkoto-vem smešno zveni ampak blato je postalo mehko tako da poskusi s tem. Hemerodi pa itak po moje nastanejo ker preveč pritiskaš.
No upam da bo boljše

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2008 17:20:20   
dezurna
Ja ziher so hemoroidi,če bi bilo kaj drugega bi zgledalo blato drugače,v blatu bi bile sledi krvi,ne na zunaj.Kupi si mazilo Modolex,ga nosečnice lahko uporabljamo,tudi sama ga uporabljam,imam enake težave,samo da na blato ne grem težko odkar pijem Magnesol.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2008 17:38:29   
Anonimen
Prosim, če še meni poveste... Kakšna je razlika med zunanjimi in notranjimi hemeroidi?

(odgovor članu dezurna)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 18:36:10   
silvya
Nisem noseča, sem pa v vašem klubu user posted image .
Nekaj v pomoč
tukaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 19:14:17   
pilar28
ja hemerodidi so, kupi kremo Faktu je z nastavkom-zelo pomaga, vsaj meni je po 3 dneh je bilo bolje.Vem pa, da sedaj ne smem jesti arašidev in slanih stvari, oreščkov ...
to je touser posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 21:00:31   
vaney
ja, to so najbrž hemeroidi. jaz jih imam zadnji mesec, ker sem bolj zaprta. pila sem donat, pa ni kaj dosti pomagal. tako, da meni zdaj trenutno najbolj pomaga ena kava (da me spuca) in potem, ko grem na blato, se umijem z mrzlo vodo in namažem s kremo modolex. včasih izginejo čez noč, včasih jih imam pa več dni. je pa res neprijeten občutek in grem kar s strahom na blato, ker vem, kaj me spet čaka.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2008 8:55:43   
Majuska
Naj ti zdravnik predpiše svečke ali kremo FAKTU, ful pomaga. Sama pa si lahko pomagaš s tem, da veliko piješ. Pomembno je, da imaš mehko blato - tako te manj boli in se manj napenjaš - zato jej hrano z veliko vlakninami, magari kosmiče in jogurt ... Najbolj fajn pa je, če si narediš klistir in se tako rešiš težav.

Upam da boš uspešno premagala to neprijetnost!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2008 10:18:57   
Lea2007
Hvala vam za odgovore, zelo ste mi pomagale. 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?