Ali so to hemeroidi? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 15:41:49)

Spet nov strah, nova  skrb...

Upam, da mi boste lahko pomagale, včeraj sem šla ne blato in na papisrju opazila kapljice krvi, pač malo...Malo pogledala, samo nisem delala panike, ker sem precej zaprta.
No danes grem spet in je bilo kar precej krvi, sem se prav ustašla. Pojma nima, a so to mogoče hemeroidi. Noseča sem 8 tednov, iz rodil ni nobenega izcedka. Sam tisto vzadi me pa zelo skrbi.

Prosim za pomoč

Anonimen -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 15:43:19)

hemeroidi so pomojem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]..a boli te pa ne al pa peče... js sem jih že večkrat imela (sam še nisem noseča)..tak, da je to to po moje...

baguSka -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 15:45:45)

Ja ce gres tezko na blato in te ob tem se boli in pece, potem so 100% hemeroidi.

Lea2007 -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 15:56:01)

Ja tezko grem na blato, zdravn peče in boli. Drugače pa nč ne boli. Lih zato nisem bila ziher a je to res to, ker me boli samo ko grem na blato. Jooooooooj, kaj se me ne bo še vse lotilo. Nisem jih mela še nikoli.
Ima katera kak nasvet. Prejle sem se namazala z aloe vero.
Pa je tole kej povezano z nosečnostjo, prej jih nikol nisem imela.

Hvala vam

ina82 -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 16:41:19)

Jaz sicer še na srečo nisem imela problemov s hemeroidi, ampak sem težko šla na wc, vse me je že bolelo. No pol sem nekje na forumu prebrala da je treba za dobro prebavo vsaj en kivi na dan pojest in odkar ga jem hodim vsak dan na wc z lahkoto-vem smešno zveni ampak blato je postalo mehko tako da poskusi s tem. Hemerodi pa itak po moje nastanejo ker preveč pritiskaš.
No upam da bo boljše

dezurna -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 17:20:20)

Ja ziher so hemoroidi,če bi bilo kaj drugega bi zgledalo blato drugače,v blatu bi bile sledi krvi,ne na zunaj.Kupi si mazilo Modolex,ga nosečnice lahko uporabljamo,tudi sama ga uporabljam,imam enake težave,samo da na blato ne grem težko odkar pijem Magnesol.

Anonimen -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 17:38:29)

Prosim, če še meni poveste... Kakšna je razlika med zunanjimi in notranjimi hemeroidi?

silvya -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 18:36:10)

Nisem noseča, sem pa v vašem klubu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
Nekaj v pomoč
tukaj

pilar28 -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 19:14:17)

ja hemerodidi so, kupi kremo Faktu je z nastavkom-zelo pomaga, vsaj meni je po 3 dneh je bilo bolje.Vem pa, da sedaj ne smem jesti arašidev in slanih stvari, oreščkov ...
to je to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vaney -> RE: Ali so to hemeroidi? (21.1.2008 21:00:31)

ja, to so najbrž hemeroidi. jaz jih imam zadnji mesec, ker sem bolj zaprta. pila sem donat, pa ni kaj dosti pomagal. tako, da meni zdaj trenutno najbolj pomaga ena kava (da me spuca) in potem, ko grem na blato, se umijem z mrzlo vodo in namažem s kremo modolex. včasih izginejo čez noč, včasih jih imam pa več dni. je pa res neprijeten občutek in grem kar s strahom na blato, ker vem, kaj me spet čaka.

Majuska -> RE: Ali so to hemeroidi? (22.1.2008 8:55:43)

Naj ti zdravnik predpiše svečke ali kremo FAKTU, ful pomaga. Sama pa si lahko pomagaš s tem, da veliko piješ. Pomembno je, da imaš mehko blato - tako te manj boli in se manj napenjaš - zato jej hrano z veliko vlakninami, magari kosmiče in jogurt ... Najbolj fajn pa je, če si narediš klistir in se tako rešiš težav.

Upam da boš uspešno premagala to neprijetnost!

Lea2007 -> RE: Ali so to hemeroidi? (22.1.2008 10:18:57)

Hvala vam za odgovore, zelo ste mi pomagale. 

Stran: [1]