|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali sem noseča?
26.5.2007 9:21:14   
koppi
Mene pa zanima če je katera že imela podobno izkušnjo?? Stara se 26 let in od prve nosečnosti je minilo 6 let. Po porodu nisem jedla KT kake tri leta, potem pa. In lansko leto so se začele vmesne rahle krvavitve in kljub menjavi tablet se stanje ni izboljšalo in decembra lani sem prenehala z njimi. Od takrat imam neredne menstruacije. Imela sem jo recimo 22.3.2007 in to z 14 dnevno zamudo in po tem takem bi jo mogla dobiti okrog 22.4 pa sem jo dobila 14 dni prej 14 dni, torej 10.4, ta je bila zelo šibka in samo 2 dni, običajno je bila 4 dni. Od takrat pa nič več. S fantom imava redne spolne odnose in sicer brez zaščite, samo da paziva.In kakih 14 dni nazaj sva bila malo neprevidna(nalašč),pa vseeno ni končal v mene ampak na nožnico. Po izračunu mi M zamuja na današnji dan 17 dni. Test mi je v torek pokazal neg., drug teden sem se naročila pri ginekologu, ampak vseeno me daje nervoza, če sem noseča al ne???? Ker mi je test pokazal neg. sem v dvomih........user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali sem noseča?
26.5.2007 9:29:20   
pilotgirl
Hm..test se lahko zmoti,čeprav največkrat pokaže tako kot je. Zdej da je končal na tvojo nožnicouser posted image  hm...ne vem sam pomoje ni glih veliko možnosti da bi na tak način zanosila.Ne vem...mogoče ima še katera podobno izkušnjo. Kar pa se nerednih user posted image  tiče ti pa priporočam da odideš do G in jo prosiš za tablete ki ti uravnavajo cikel.Tudi sama sem imela podobne težave,a moje so bile povezane s tem da sem morala na čiščenje in od takrat se mi je cel cikel porušil.Zdej še ni čist tko kot bi moglo bit,je pa ziher zelo bolš.Sama sem pila tablete,a mi niso pomagale.Poskusi mogoče pa pri tebi bodo.

(odgovor članu koppi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2007 9:40:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koppi

Ker mi je test pokazal neg. sem v dvomih........user posted image

joooj punce jst vas res ne razumem...če je test negativen to pomeni da NISTE NOSEČE!

(odgovor članu koppi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2007 9:54:43   
Anonimen
kolegici je prvi test pokazal neg. čez en teden pa drugi  pozitivno in sedaj je user posted image 2mes 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2007 12:18:27   
TONČI.
G. ne bo nič videla na UZ. Jaz imam test pozitiven in se na UZ nič ne vidi. Imam pa nenormalne krče. Tako sem sedaj doma. Menda se plod vidi šele koli 7-8 tedna.

(odgovor članu koppi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2007 12:31:09   
**NiNa**
koppi
Jaz bi šla v ponedeljek samoplačniško naredit test HCG, pa bi vedela pri čem sem.
Želim ti takšen rezultat kot si ga želiš.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2007 9:06:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kolegici je prvi test pokazal neg. čez en teden pa drugi  pozitivno in sedaj je user posted image 2mes 

taki  primeri si izjemno redki in ne vem zakaj puncam dajete lažno upanje. če je test po zaostanku negativen nosečnosti ni!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2007 9:09:31   
Anonimen
Meni je tudi že zaostajala 16 dni, sem imela vse znake, razen user posted image . Noseča seveda nisem bila.
Dostikrat nam jo podzavest zakuha in vidimo, kar želimo videti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?