koppi -> Ali sem noseča? (26.5.2007 9:21:14)
|
Mene pa zanima če je katera že imela podobno izkušnjo?? Stara se 26 let in od prve nosečnosti je minilo 6 let. Po porodu nisem jedla KT kake tri leta, potem pa. In lansko leto so se začele vmesne rahle krvavitve in kljub menjavi tablet se stanje ni izboljšalo in decembra lani sem prenehala z njimi. Od takrat imam neredne menstruacije. Imela sem jo recimo 22.3.2007 in to z 14 dnevno zamudo in po tem takem bi jo mogla dobiti okrog 22.4 pa sem jo dobila 14 dni prej 14 dni, torej 10.4, ta je bila zelo šibka in samo 2 dni, običajno je bila 4 dni. Od takrat pa nič več. S fantom imava redne spolne odnose in sicer brez zaščite, samo da paziva.In kakih 14 dni nazaj sva bila malo neprevidna(nalašč),pa vseeno ni končal v mene ampak na nožnico. Po izračunu mi M zamuja na današnji dan 17 dni. Test mi je v torek pokazal neg., drug teden sem se naročila pri ginekologu, ampak vseeno me daje nervoza, če sem noseča al ne???? Ker mi je test pokazal neg. sem v dvomih........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|