Astrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatam Sem pozabla napisat,da mi najbolj dvigne pritisk,če me kdo vpraša ali sta pridna!! Ja,kak pa je lahko taki mali-sedaj sta 7 mesecev poreden???Če se dere in ne spi ponoči,to pomeni,da je poreden!Kriza!!! Jaz takim ponavadi odgovorim, da sta grozn pridna, da se že sama previjeta. Potem me sicer čukasto gledajo, ampak z glupimi vprašanji pa ne nadaljujejo. Drugače pa kasiramo raznorazna vprašanja. "Ali je veliko dela?" In potem bedasto odgovorim nazaj - kolikor si ga naredim. Pa otroka si res nista čisto nič podobna, med njima je več ko kg razlike in so se počasi začela vprašanja "Ja, pa sta dvojčka, ne?" "Ja, ampak si nista pa nič podobna... Tale je malo večji, a ne?" In potem sem zlobna in rečem - ne, ni večji, samo težji. Ampak priznam, da me taka vprašanje niti ne motijo. Smo pač atrakcija. Bolj me pa motijo božanja in dotikanja in lezenja v voziček, če je več kot očitno, da otrok spi. Zadnjič mi ena v trgovini prav očitajoče pojasni, da imata mrzle nogce. In čaka zraven vozička in me gleda. Brigaj se za svoje noge, vešča vtikljiva. Sem pa tako, kot je siskamiska rekla - se naredim gluho in grem dalje. Ker za vsakega firbca posebej se ne mislim ustavljat. Aja, enkrat ju je imela naša mami na sprehodu in ena gospa pripomni - joj, sta bla pa kmal en za drugim. Mami ni prec dojela in reče prav začudeno - ja, 6 minut. Potem ji pa kapne, da je gospa mislila, da sploh nista dvojčka. Samo ne vem, katerega je imela za starejšega. Tatežjega, ki v vozičku samo sedi in opazuje, ali tamalga, ki je kot ena vrtavka in je motorično pred težjim (in tudi res starejšim, hehe)
|