teici
|
hojla, keesha mi bi mogoče še imeli kakšnega , ampak smo ugotovili, tako kot vi, da pri nas ne znamo narest punc. Sicer pa, kot sem sreče, bi bila zopet . Tako kot ti, sem si zelo želela punčko in upala, da nam je ratalo. Pa so mi v enajstem tednu povedali, da bosta dva in da sta dvojajčna. Ne morm opisat kakšen šok je bil to zame. Mislila sem, ker ima dvojčke že brat, da jih je dost v eni družini - on ima tudi dvojajčne punčke, ki pa sta taki kot si ti želiš - ena blond, druga črna. Nista si nič podobne, težko verjameš, da sta sestri, še težje, da sta dvojčiči. Sama sem tudi vprašala za spol lih zaradi tavelikega, ker je on izbiral imena in, ker si je zeeloo želel sestrici. Tako smo ga pripravljali, da sta oba fanta in da se je do poroda navadil na misel, da bo dobil bratca in ne sestrici. Predno so mi povedali in pokazali, tudi mojima se je zelo lepo vidlo, da sta taprava fanta , sem upala, da bo vsaj ena punčka. Ker sta pa dvojajčna, si pa nisem mislila, da si bosta tako zelo podobna. Imata enake barve las, oči, enako sta velika, edino eden je za kilo težji, pa se mu nič ne pozna po obrazu, ampak po trebuščku. Mislim, da ima tudi težje kosti, saj ko jih gledaš, ne moreš verjet, da je kar cela kila razlike. Še oči se velikokrat zmoti, kaj šele ostali. Morm pa rečt, da se tavelik skoraj nikoli ne zmoti. Čeprav sem bila na začetku prepričana, da jih ne bom oblačla enako, se mi zdaj kar zgodi, da jih oblačim v enake barve, ker je bolj enostavno za prat. Ko sta se rodila, sta si bila čisto podobna in sem tudi sama imela probleme , ker je ker. Potem jih pa takoj pogruntaš, boš vidla, že po načinu oglašanja boš vedela kateri je kateri. Saj boš z njima 24 ur . Ko se spomnim nazaj, morm priznat, da je bilo kar pestro. Pa se vse zdrži. Želim ti čim lepšo preostalo nosečnost. Lahko nočko,
|