|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali ravnam prav!
28.6.2008 15:05:54   
sončica1
Z možem se lučujeva, ker je spoznal drugo. Imava 13 mesecev staro punčko. V zadnje pol leta je bilo marsikaj. Lahko rečem da je bilo zelo grdo iz njegove strani. za otroka se ni brigal nič. Če jo je videl je bilo mogoče zjutraj za kakih deset min zvečer je pa hodil domov ko je že spala (izgovarjal se je da je pozen zaradi službe). tudi vikendi so bli bl ˇslužbene naraveˇ. Tudi prispevel ni nič oz. 16 EUR za plenice v zadnjih šestih mesecih. Zgodba je dolga zato bom samo rekla da ga ne poznam več in tudi ne zaupam več, ker je ravnal z mano kot z navadno smetjo (poročena sva 5,5 let). Da samo naveden eno prigodo. Svojo ljubico je pripeljal v najin dom(živela sva pri njegovih starih starših v svojem gospodinjstvu) na kavo. mene ni bilo doma ampak sem prišla malo za njima. Nismo se srečali ker me je na pragu ustavila njegova stara mama, da ne bi bilo hudo. Skratka tist večer sem mislila da bom umrla od prizadetosti. V opravičilo mi je rekel da se mu je pošteno zdelo, da se spoznamo. Mislim HALO!!! No da še povem da ima ta njegova ljubila tudi otroka starega 11 mesecev.
Zdej že en mesec ne živim pri njem sem se preselila nazaj k staršem. Ona se je  takoj naslednji dan preselila k njemu.
Zdej se stvar zaplete glede stikov ki jih hoče imet s otrokom. Jest mu jih ne prepričujem sam sem mu rekla da glede na to da mu ne zaupam, da lahko naredimo, tako da gremo skupaj v park, magar se jest umaknem če ne želi moje bližine. Nočem pa , zaeenkrat, da je moj otrok v bližini tiste ženske ker jo ne poznam. Ni se strinjal in sva imela celo besedno vojno. On samo govori kakšne pravice ima kot oče. Sam na obveznosti je pa pozabil nič ne dajo za svojega otroka že pol leta.
Povejte mi ali sem ravnala prav. vem da ne bom mogla preprečit s kom je v času ko bo imel otroka, sam mu ne zaupam ker v zadnje pol leta z otrokom ni bil skoraj nič.
kaj bi ve, ki imate s tem izkušnje naredila na mojem mestu? Celo to mi je rekel, da mi jo lahko vzeme če bom nesramna.

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali ravnam prav!
28.6.2008 15:12:44   
VITA74
Ufff težka situacija in nič ti ne zavidam.

Moje mnenje je, da bi mu stike mogla dovoliti tudi brez tvoje bližine, saj je le oče in mogoče kljub temu da je bil slab do tebe in v vajinem odnosu, bo to popravil v odnosu do otroka. Verjamem, da mu težko zaupaš, verjamem da ti bo hudo ko bo otrok pri njemu, kljub temu pa s tem ne delaš usluge ne sebi ne svojemu sončku.
V srci in duši boš mogla najti pomiritev z situacijo, pomiritev z izdajo s strani očeta tvojega otroka, ker le tako boš lahko naredila korak naprej v življenje, ki te še čaka. vem da ne verjameš sedaj, vendar ni vrag, da ti v prihodnosti ne bo še lepše.
Srečno

srečna

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2008 17:28:17   
mamm
Stikov mu ne boš mogla preprečiti, če otroku ne bo ob njem hudega, po zakonu mu pripada. Pojdita na socialno, kjer se bosta zmenila za preživnino in druženje njega z otrokom. Ni lepo kar je naredu, ampak otrok ni nič kriv in morda bo do njega bolj pošten, zato daj obema priložnost, daj pa vedeti možu, da je treba otročička tudi preživljati, zato ti mora plačevati preživnino, ki ti pripada in jo boš dobila po lepi ali grdi poti. Začnita z otorčkom novo in lepo življenje brez laži. Bolje vama bo tako boš videla, kmalu pa bo tudi zate posvetila nova iskrica ljubezni.user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2008 20:17:43   
Ajvy
Prvo obveznosti, potem pa pravice....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2008 20:23:55   
dory
Aja do zdej je pljunil za kako pleničko, zej bi se šel pa ne vem kaj....najprej naj se pobriga za obveznosti, šele potem naj se sklicuje na pravice! Otrok ni samo igrača,ki jo imaš,ko se ti zahoče...

Je pa to težka situacija in držim pesti,da se zadeve čimprej pomirijo...čez čas, bo vse lažje boš videla....

< Sporočilo je popravil dory -- 28.6.2008 20:25:37 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.6.2008 21:32:56   
beba76
Vzame ti lahko otroka le ve primeru, da si pijanka ali narkomanka, tak da teh njegovih pravljic ne poslušaj. S tem skoraj vsi strašijo, ni pa variante, da otroka dobi on - edino če je tako, kot sem napisala v prvem stavku.

Glede pravic in obveznosti pa se bosta morala vsest in stvari doreči, ker drugače nikamor ne prideta. To, da mu otroka moraš dati, že tako sama veš, njemu pa vbij v glavo, da ima tudi obveznosti do njega, pa da 16€ nikakor ni dovolj na mesec. Ali pa pričakuje, da mu boš še pleničke pakirala zraven, ko bo otrok pri njem? BTW moj bivši je bil tak...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.6.2008 22:02:24   
TIA22
Dedi so res najbolj primitivna bitja, takrat ko izjavijo, "te pa ti ga-jo bom vzel"! Kot da je otrok igračka. Saj otroka se pa res kar tako ne dodeli očetu no. Samo neko izsiljevanje, da bi pa vlagali nek trud in spoštovanje do otroka in nas mamic samih, to pa ne...madonca mi je tole zavrelo kri.

Sory, ampak jaz bi mu kar njegova jajca spekla, pa jih naj poje sam-svinja zgonjena.
Ti pa kar v ponedeljek na socialno, kjer ti bo njihova uslužbenka pomagala z nasveti in te napotila v pravo smer!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2008 22:25:48   
TRIŠ
Smetje od smetja.Stikov mu žal ne boš mogla preprečit,ampak jaz jih ne bi dovolila da jih ima moja hčerka z njegovo ljubico 

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.6.2008 22:44:41   
Pikec
ne bi dovolila da jih ima moja hčerka z njegovo ljubico

In kako bi to preprečila?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.6.2008 22:56:28   
Anonimen
kaj bi ve, ki imate s tem izkušnje naredila na mojem mestu? Celo to mi je rekel, da mi jo lahko vzeme če bom nesramna.

Kaj bi naredila?

Enako kot ti bi se odselila.
Stikov ne bi preprecevala, bi pa zahtevala, da sem pri njih prisotna. Glede na to, da se puncko prakticno ni brigal, ne vem, kako bi bil zdaj naenkrat kar sam lahko z njo user posted image .

V vsakem primeru pa bi bila vec kot korektna; za tvojega otroka gre in nihce, ne ti, ne on, nimata pravice, da preko njega manipulirata.

(odgovor članu sončica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.6.2008 22:58:35   
angel_rebelde
Glede stikov - takrat, ko imata otrok in oče stike, v prisotnosti nima biti kdo drug. Pojdi na socialno, meni so lepo pomagali, poklicali bivšega, ker se nisva mogla zmeniti za stike. V primeru, da se ne zmenita, greš na sodišče, da samo določi po vajinih zgodbah. Vso srečo, vem kako je to nelagodno..

P.S.:Če mu ne zaupaš, si v vsakem primeru lahko zmeraj zraven. To pač poveš sodišču. Tudi jaz mojemu bivšemu ne zaupam, zato sem zraven kadar imata stike.

< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 28.6.2008 22:59:39 >

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2008 21:33:27   
N.SI
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Prvo obveznosti, potem pa pravice....

tako jeuser posted image ... vsi se  takoj sklicujejo na pravice... dolžnosti pa kar povprek pozabijo!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.6.2008 6:51:42   
maruškaŠ
Najprej obveznosti pol pravice.

Pojdi na socialno in vztrajaj, da se mora deklica navaditi nanj in da do takrat želiš stike v tvoji prisotnosti, sčasoma pa bosta lahko imela tudi samostojne stike. Vendar povej tudi, da dokler ne bo plačal preživnina - stikov ne bo. Pa naj ti vsi na dolgo in široko nalagajo o otrokovem dobrem, pa o pravicah do stikov - pa bla, bla, bla ti vztrajaj. Kaj pomagajo otroku stiki z očetom - če pa mama zaradi neplačevanja nima za kruh. Od dobrih stikov se še noben otrok ni najedel.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2008 13:02:11   
Teya*D.
Svetovala bi ti, da urediš vse potrebno na socialni kar se preživnine in obiskov tiče, da imaš vse črno na belem, ker nikoli ne veš kaj se še bo dogajalo. Ko misliš, da nekoga poznaš do potankosti se lahko zelo hudo zmotiš. Sploh pa če je hotel, da spoznaš ljubico.... ( jaz bi ji popipala vse lase verjetno, če bi bila na tvojem mestu ). Čeprav nekateri ostanejo samo pri besedah in grožnjah se na to ne moreš zanašat. 

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.7.2008 19:59:09   
sončica1
Hvala vam za odgovore in nasvete.
Sem se odločila da se ne bom kregala, ker nimam več energije. Sem ga klicala in mu predlagala, da jo ima čez teden ko pride iz službe za kakšno urico ali dve. Bomo vidl kako bo, do zdej še ni poklical, da bo jo imel. Omenila sem mu tudi da nima samo pravic ampak tudi dolžnosti in je reku da ve in da bo zrihtal. Sam imam tak občutek da bo sčasoma na vse pozabil, tudi na otroka tako kot je naj pozabil njegov oče (dolga zgodba).
Jest bi v vsej situaciji samo rada normalno zaživela, čeprav bo še dolgo trajalo in bom še dolgo prebolevala, kar mi je naredu....

lp

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?