sončica1 -> Ali ravnam prav! (28.6.2008 15:05:54)
|
Z možem se lučujeva, ker je spoznal drugo. Imava 13 mesecev staro punčko. V zadnje pol leta je bilo marsikaj. Lahko rečem da je bilo zelo grdo iz njegove strani. za otroka se ni brigal nič. Če jo je videl je bilo mogoče zjutraj za kakih deset min zvečer je pa hodil domov ko je že spala (izgovarjal se je da je pozen zaradi službe). tudi vikendi so bli bl ˇslužbene naraveˇ. Tudi prispevel ni nič oz. 16 EUR za plenice v zadnjih šestih mesecih. Zgodba je dolga zato bom samo rekla da ga ne poznam več in tudi ne zaupam več, ker je ravnal z mano kot z navadno smetjo (poročena sva 5,5 let). Da samo naveden eno prigodo. Svojo ljubico je pripeljal v najin dom(živela sva pri njegovih starih starših v svojem gospodinjstvu) na kavo. mene ni bilo doma ampak sem prišla malo za njima. Nismo se srečali ker me je na pragu ustavila njegova stara mama, da ne bi bilo hudo. Skratka tist večer sem mislila da bom umrla od prizadetosti. V opravičilo mi je rekel da se mu je pošteno zdelo, da se spoznamo. Mislim HALO!!! No da še povem da ima ta njegova ljubila tudi otroka starega 11 mesecev. Zdej že en mesec ne živim pri njem sem se preselila nazaj k staršem. Ona se je takoj naslednji dan preselila k njemu. Zdej se stvar zaplete glede stikov ki jih hoče imet s otrokom. Jest mu jih ne prepričujem sam sem mu rekla da glede na to da mu ne zaupam, da lahko naredimo, tako da gremo skupaj v park, magar se jest umaknem če ne želi moje bližine. Nočem pa , zaeenkrat, da je moj otrok v bližini tiste ženske ker jo ne poznam. Ni se strinjal in sva imela celo besedno vojno. On samo govori kakšne pravice ima kot oče. Sam na obveznosti je pa pozabil nič ne dajo za svojega otroka že pol leta. Povejte mi ali sem ravnala prav. vem da ne bom mogla preprečit s kom je v času ko bo imel otroka, sam mu ne zaupam ker v zadnje pol leta z otrokom ni bil skoraj nič. kaj bi ve, ki imate s tem izkušnje naredila na mojem mestu? Celo to mi je rekel, da mi jo lahko vzeme če bom nesramna. hvala za odgovore
|
|
|
|