Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 4.5.2012 21:02:26
|
|
|
|
posh
|
Zakaj sploh zobna pasta? Odrasli jo uporabljamo zaradi tistega svežega občutka po umivanju zob, otroci pa tega res ne rabijo. Voda in ščetkanje čisto zadošča.
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 4.5.2012 21:05:21
|
|
|
|
Najaa
|
Paste sploh ne rabi. Umij mu zobke s ščetko in to je to. Jaz mojima dam tako pikico paste, da jo imata ponavadi skoraj eno leto.
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 4.5.2012 21:08:17
|
|
|
|
Doll
|
naredita sama sebi zobno pasto
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 4.5.2012 21:17:00
|
|
|
|
ajataja
|
To se pravi,da je čist Ok če nadaljujeva brez paste Pol se pa ne bom več obremenjevala s tem in njega zraven ,da slučajno ne dobi upora do umivanja zobkov.
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 4.5.2012 22:22:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa potem nas otroška zobozdravnica na vsakem pregledu vpraša katero pasto uporabljamo, pa da je sedaj pri tej in tej starosti treba uporabljati pasto s toliko in toliko ppm-ji fluorida (al česa že) itd?
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 4.5.2012 23:42:28
|
|
|
|
mateyka
|
naša ni marala nobenih zobnih past, pa je na koncu pristala na Veledo (otroško - ta ima izvleček ognjiča in ne vsebuje fluorov, penečih tenzidov, sladil ter sintetičnih barvil, arom in konzervansov.) in kasneje prešaltala na Sarakan (vsebuje Salvadora persica ali misvak - reče se mu tudi Toothbrush Tree in se množično uporablja za čiščenje zob v aziji ter nima fluora). Sarakan zdaj vsi trije uporabljamo. oboje imajo v DM-ju.
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 4.5.2012 23:45:04
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Zakaj pa potem nas otroška zobozdravnica na vsakem pregledu vpraša katero pasto uporabljamo, pa da je sedaj pri tej in tej starosti treba uporabljati pasto s toliko in toliko ppm-ji fluorida (al česa že) itd? eh, sej veš kako gre z zahodnjaki - vse naravno in domače, tudi zdravila ter pripomočke je treba umetno narest in prodajat kot edino dobro.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.5.2012 1:28:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 6.5.2012 6:53:27
|
|
|
|
Hope2
|
Elmex, dobiš v mullerju. Imajo tudi za mlečne zobe. Čist brez okusa, bela. Naš je najprej bil brez, potem weleda (brezflora, naravna), zdaj pa ima tole. Po weledini je dobil ogromno rumenih oblog
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.5.2012 7:01:12 >
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 6.5.2012 10:44:25
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Aja, še ta dva recepta sem našla na svojem mailu. Sicer ju nisem preizkusila, a pred davnimi časi sem uporabljala eno tako "pasto", zmes zelišč in soli. Okus je bil kar močan in za navadit se ga, tako da dvomim, da bo všeč tvojemu sinu, a morda je za poskusit. ej Gromska, da ne boš mislila, tukaj se da dobit cel rang takih zobnih past iz soli in zelišč - moj mož jih redno kupuje in prisega nanje. imamo tudi sarakan (tamala ga ma najraje), jaz - eh, moram se navadit na sol hočem samo rečt da take naravne zobne paste obstajajo tudi če jih naši zobarji še niso videli.
|
|
|
|
RE: Ali obstaja zobna pasta brez ... 6.5.2012 12:57:03
|
|
|
|
Katy78
|
Mi imamo tudi Elmex, se mi zdi še najbolj nevtralna kar se tiče okusa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Pri odnosu s partnerjem mi je pomembnoljubezen (
59%)
seks (
7%)
materialne dobrine (
3%)
komunikacija (
29%)
ostalo (
3%)
Število vseh glasov: 379Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!