Nikica
|
dojenja? Prišli smo z morja, tam se je dojil, kot ponavadi, dan prihoda domov je bilo vse ok, zvečer pa me je ugriznil, kot pravi tiger, da sem zavpila au in ne, ampak res zavpila. Ni zajokal, ampak od takrat se noče več dojiti. Je dobre volje, je tudi drugo hrano v normalnih količinah kot ponavadi, se mi smeji, samo ko ga poskušam pristaviti, se enostavno obren stran. Če ga potegnem nazaj k sebi, začne skoraj jokati in se me otepati. Nabavila sem si pumpico, ker imam tu mač preveč mleka in mu ga dala piti po steklenički. To spije takoj, celo flaško, čeprav prej 8 in pol mesecev sploh nikoli ni nič pil s flaške, ni imel cuclja v ustih, dude ni maral. Pediatrinja je rekla, da se me je ustrašil in bo rabil tri do štiri dni, da pozabi, do takrat pa naj mu dajem po flaški in da se ne bo navadil na njo. Poskušam ga še vedno pristaviti, ampak noče. Ali se je kateri zgodilo kaj podobnega? Tako sem žalostna, prav navezana sem bila na njegove ročice, ki brskajo po meni, ko veselo vleče mlekec. Ves čas bi samo jokala, ampak vem, da sem jaz kriva, ker sem zavpila.Pa sem mislila, da se bova dojila v nedogled. Nimam občutka, da se bo nazaj pristavil...Danes je sicer drugi dan, obstaja upanje...
|