|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 19:28:36   
neja
Sedaj bom malo bolj dolga, tako da komu se ne da brat, pač ne ne bere, kdo pa bo, pa mu bom hvaležna za mnenje.
No, zgodilo se je nekaj, za kar nikoli nisem pričakovala da se bo in sem sklenila, da vam to povem, pa mi je čisto vseeno, če bo ta oseba, na katero se to nanaša to brala ali ne. Sem itak že sama na sebe jezna, da ji nisem spovedala svoje, ampak sem pač takšen tip, ki je tiho in se noče kregat.

Pa naj povem, kaj je bilo. Pred nekaj tedni se je moja Neja igrala v pesku. Prišla je moja prijateljica (ne vem, če še ji sploh lahko tako rečem) s svojima dvema otrokoma (dvojčkoma-fantek in punčka), ki sta tri mesece starejša od moje pupsi. In ko so prišli do peska, sta hotela noter in ona ju ni pustila. Čez nekaj časa pa je moja Neja zagrabila pesek in ga vrgla fantku v glavo. Ona pa je v tisti jezi mojo Nejo udarila po roki jo kar fajn nadrla. No, ker je moja baba še majhna, vsega tega sploh ni registrirala, ampak se je samo smejala. Seveda sem jo tudi jaz skregala, ker je vrgla pesek. Ampak najbolj pa me je zabolelo, ko sem videla, da kolegica sploh ni imela zadržkov, ko jo je vžgala po roki. Dobro, sem si mislila, pač ji je ušlo, bom že pozabila.

In kaj je bilo predvčerajšnjim? Kolegica je zložila jagode lepo po klopi, kjer je sedela. Ko je prišla zraven moja Neja, ji je rekla: ˝da ne boš slučajno dol pometala jagod˝, in seveda sem takoj vedela, da jih bo, ker ji je rekla, da ne sme. In v tistem, ko je moja žlehtnoba zabrisala jagode po tleh, jo je vžgala zadaj po glavi. Ej, te pa sem jo zgrabila za roko (ker sem tudi jaz bila jezna, da je vrgla jagode dol) in jo odpeljala domov. In spet mi je bilo ful hudo, da si je drznila udarit mojega otroka in to po glavi. In verjemite mi, da njena dva tudi nista angelčka, pa še je nisem videla, da bi katerega udarila. Moja baba pač zna biti žleht, ampak jaz jo pač krotim po svojih močeh, ampak da pa mi jo drugi tepejo, tega pa več ne bom prenašala. Meni niti na kraj pameti ne pade, da bi udarila tujega otroka, še glasa ne bi upala povzdigniti nad njim.

Prosim vas, povejte mi, kaj si mislite o vsem tem? To, da sem nora, da ji nisem že sama nič povedala, že vem in sklenila sem tudi, da se pač ne bom več družila z njo. Sicer je zadeva zapletena, ker je ona žena mojega bratranca, pa sosedi smo, pa nasploh smo se vedno dobro razumeli, sedaj pa to.
Jaz imam pač občutek, da ona moje Neje ne mara, še več, videt je ne more, pa čeprav se pretvarja, da je drugače. Ker v nasprotnem primeru je ne bi udarila. Ali imam prav?

Kaj sedaj? Hudo je pač, ker se ti trije otroci zelo radi družijo, ampak jaz ne morem biti tam, kjer vem, da nisem zaželena oz. ni zaželen moj otrok. Kaj bi ve naredile?

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 19:34:17   
Nogavička
Da bi moje dete kdo udaril, bi ga tako vžgala nazaj, da se mesec dni ne bi pobral!! Resno mislim!!!

Ej, žensko skregaj ko hudiča, da ji več kaj takega ne bo niti padlo na pamet!!

L.p.:rozica:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 19:40:31   
digi
Hej, jaz bi jo že tko nadrla, da bi ji v nedogled v ušesih zvonilo!!!!! Kje pa je to videla, tujega otroka?! Še svojega ne, kaj še le drugega!"!!!! POVEJ JI SVOJE!!!! Boš videla kako bo reagirala.... Potem pa sporoči!

Pa Pa:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:03:21   
HuAnita
Sem brala in brala, pa mislila, da bom prebrala, da si jo nazaj vžgala. Jaz bi jo definitivno. Se ob takih situacijah težko krotim. Nima je kej tepsti!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:03:28   
cmokec
Jaz tud nebi pustila, da kdo udari mojega otroka, še tuje težko gledam, če jih dobijo, pa se nočem vmešavat.

Najbolje, da ji poveš ob priliki. Pa omejila bi obiske.

Je pa res, da pri nas se morajo otroci držati pravil, ki veljajo za Saro. Ko je bila manjša, je rada zlagala stvari iz omar (kuhinja) in ji tega nisva dovolila in tudi drugim otrokom nebi, pa če jim doma to 100x dovolijo. Pa pred jedjo si umijemo roke, pa ne deremo se na ves glas, ... Na obiskih velja pa volja drugih staršev, dobronamerna seveda.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:03:44   
Anonimen
Joj, ne garantiram, da je ne bi fajn užgala nazaj. Če ne prvič (ker bi verjetno ostala kot prikovana zaradi šoka, kako si lahko to dovoli), pa mogoče drugič.
Če bi jo užgala, bi pri tem tudi ostalo. Ne, zraven bi jo še fajn nadrla.
Če pa bi se mi uspelo zadržati in je ne bi užgala, potem bi jo pa zagotovo prijavila policiji. Nadrla pa definitivno.

V prihodnosti zagotovo z njo stikov ne bi imela.
Pa ostalemu sorodstvu bi povedala, kaj si je dovolila.

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:07:01   
Anonimen
js bi jo mal po zdravju vprašala :grrr:

lara

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:10:04   
india
Prvo,kar bi naredila, bi lepo šla do te družine,ko bo tudi bratranec doma in bi povedala,kar se je obakrat zgodilo, nakar bi povdarila,d a si v prihodnje nikakor več tega ne mislim dovolit in da naj pazi,kako se približa mojemu otroku.
:miska:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:26:44   
dory
Ves kaj,tud jest mam zlehtnobo podobne vrste,pa ga mam sam jest pravco mahnit po tazadnji,ce si to res zasluzi...nikakor pa ne kdo drug,sploh pa ne tuji ljudje ali kao prijateljice...in ce pomislis drugace,ce je ze tvojo tkole mahnila,kaj sele pocne s svojimi? In kot da udarec kaj resi????

To je eno,drugo pa so vsi udarci razen ena po riti baje v nemciji kaznici....oni ze vejo zakaj...torej absurd...jest bi taki prijateljici ze povedala svoje in da se nima nikakor za dotikat na tak nacin mojega otroka...naj poskrbi za svoje...

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:28:09   
dory
bemo moje napake...pravica even in kaznivi even :):ups:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:32:37   
anajmad
Sem brala in brala in sploh nisem mogla verjet......Jst sploh ne bi pustila,absolutno ne!!!!
Tko,ko je rekla Huanita,užgala bi jo nazaj.
Naj svoje otroke tepe,ne pa tvojga.Na tvojem mestu bi ji povedala.
en lp:morje:D.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:36:21   
mtd
ejjj to pa ne!
kot so že napisale,
moj otrok = jaz ga vzgajam, z ali brez fock po riti ampak tuji ljudje se ga ne prtikajo!
js ne bi nikol več tja šla z detetom, al pa samo, če une ne bi blo tam
ker pa sm bolj mevža, po moje ne bi nič kričala,sam domov bi šla pa možu povedala

grozno, kaj vse si dovolijo, pa to še taki, ki imajo sami otroke, ja kak se pa ona počuti, no, bi se počutla, če bi kdo njene otroke tolkel:zmeden2::grrr:

ufff, grozno!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:40:12   
dory
Nehala druzit s tabo zarad nevzgojenega otroka..pa sej je sam otrok,mislim hudo..pa nej se mulci sami med sabo zmenjo...ce se bojo pa mal sklofal se pa pac bodo...se mi zdi,da smo vcas tastari bolj otrocji kot pa otroci:zmeden:

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:45:40   
anajmad
Pa to ni res:(:(:(:(:(:(:(
Kaj ste čist out.Tako majhen otrok nevzgojen,rada bi vidla tvojga,če je res super vzgojen.Halo?????
en lp:morje:D.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:56:31   
Anonimen
teja, jst tebe še vedno ne zastopm, čeprav si popravla :zmeden2: Bom mnenje malo kasneje napisala, zbiram misli...moram pazit, da se ne vžge :zmeden:

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 20:57:49   
Anonimen
Pa veš,da kdo udari mojega otroka pa lopnem ga tak da bo mu slabo.Ne pravim nič ,če se ga malo skrega pa ne pustim,da bi se kdo sploh drl na njega.Tisti,ki bi to storil je odj....od mene za večno.

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:00:09   
dory
al binca...kuko me ne razumes...aj do spik slouvin du aj?

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:02:11   
neja
.... da ti povem, da je v našem naselju kar veliko otrok, ki so vsi stari nekje toliko, kot moja Neja, in ona ne izstopa po tem, da bi bila ekstra poredna. Pač ima včasih kakšen preblisk in naredi kakšno norijo, prav tako vsi drugi otroci, ampak jaz zaradi tega ne izgubim nadzora in katerega pufnem, zato ker razumem, da so to dvoletniki, ki še jim ne moreš vsega dopovedat in tudi vem, da drugi otroci niso angelčki, saj mi to mamice povedo. Ampak to so stvari, na katere si pripravljen in otroka pač vzgajaš čimbolje po svojih močeh.

Aja, pa še to naj povem, da sta to bili edini dve stvari, pri katerih je moja mala naredila kaj takšnega, drugače so vedno vse stvari potekale normalno. Tudi njuna dva otroka mojo kar grdo suvata oz. grobo potiskata, pa zdaj jaz tega ne jemljem za hudo. Pač pazim, da je ne bi kateri tako fejst sunil, da bi si kaj naredila. Če pa si bo, pa bog pomagaj, bo že skapirala, da se mora malo sama pazit.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:08:55   
dory
Sicer pa je ponavad tko,da ce reagiras na vsako stvar,k jo mulc uspici bo to pocel se naprej zanalasc..zato je bols dolocene stvari ignorirat in preusmert otroka v kej druzga...ke tko mejckenmu ne mors dopovedat bistva,da se pa deres tam NE NE NE pa itak lapas sam seb..tamal te tko ne uposteva :)

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:13:02   
Anonimen
Jaz bi skkombinirala predhodna dva odgovora: in sicer bi šla do te ružine, do bratranca in njegove žene, in povedala, da če se to slučajno še kdaj zgodi, da jo boš ovadila policiji in to v tem primeru čisto zares naredi. Da ne želiš nesoglasij že zaradi otrok, ampak da tvojega otroka pa res nobeden nima pravice tepsti. Potem boš pa videla, kako bosta reagirala. Če se bo ona opravičila, boste morda čez čas lahko vse skupaj malo potlačili v podzavest, če bosta pa napadalna, potem pa bog pomagaj. Na žalost bo prijateljstva potem najbrž res konec.

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:14:25   
Anonimen
Uh, bi jo nasula nazaj. To bi jih slišala. Nima nobene pravice. Če kaj, bi lahko edino tebi rekla, da daj okregat Nejo, ne pa da ona tako posreduje. Saj to so dvoletni otroci, lepo prosim. Se ne morejo drugače učiti kot iz izkušenj, probujejo in probujejo, samo se jim mejo lahko tudi drugače postavi kot s tepežem, posebej pa s tepežem po glavi. Krava neumna. Samo kaže, da sama nima nobene kontrole, če zadeve ne zna drugače rešit. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:14:47   
neja
No, naj še povem, da vedno reagiram na takšne stvari, ko vidim, da kaj dela narobe, tudi zaradi drugih, da ne bi seveda kot ti.... mislili, da se mi fučka, kaj mi dela otrok. Ampak to je tako, kot pravi teja&maj, bolj mu kaj prepoveduješ, bolj ima veselje.

Lahko pa rečem, da sem v tem, ko povzidgnem glas in jo kregam včasih tudi uspešna:)

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:17:21   
dory
O a pri vas povzdignjen glas zaleze? No pri nas,ce se ze spravim povzdignit glas me samo pogleda,se zasmeje,pokaze jezik in gre nadaljevat prepovedano..tako da me je naucil,da je bols preusmerit kot kej druzga...

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:20:12   
neja
O ja......atiju se mogoče večkrat posreči. Pri meni bolj redko:zmeden2:..., ampak včasih pa:)

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Ali je to dopustno?
10.6.2005 21:21:36   
Anonimen
Še vedno zbiram misli :zmeden2: Mater :grrr:

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?