neja
|
Se strinjam z Gino, ampak ta primer je daleč vstran od mojega, tudi obnašanje moje deklice, je popolnoma drugačno, ampak naj še enkrat povem, moj otrok ne izstopa od svojih vrstnikov po obnašanju, niti ni pretirano poredna, kakor vsi tam okoli pri nas in tudi to, da je vrgla pesek tamalemu v glavu je naredila prvič, saj sem jo pošteno skregala in od takrat naprej to ni nikoli več naredila nobenemu (pa je veliko v pesku z drugimi otroki)in upam, da tudi več ne bo. Kaj te vem, zakaj ji bilo to takrat takšna finta. Vem tudi to, da starost ni opravičilo za vedenje otrok, saj dveletniki, vsaj moj otrok, dobro, še predobro vedo, kaj se sme in kaj ne, ampak pač preizkušajo meje, do kod se sme in do kod ne. In naj še enkrat povem, da meni marsikdaj ni všeč vedenje njenih, ali pa katerikoli drugih otrok, pa zato ne reagiram z nekontroliranim vedenjem. Druge starše pustim, da rešijo sami, tako kot jaz rešujem po svojih močeh. Dveletniki, pa tudi ostali letniki so zelo nepredvidljivi, zato pač ne morem vedet, kaj se bo zgodilo, čeprav sem si pri tistih jagodah kar mislila, kaj bo, saj ji je zabičala, da jih ne sme in ona rada dela tisto, kar ji rečeš NE!! Sicer tudi upam, da tega več ne bo delala, ker sem jo fajn skregala, ampak dobro, kar bo, pa bo. Naj še povem, da je kolegica ni močno udarila in da moje Neje ni nič bolelo, ampak bistvo vsega je, da je mene bolelo, ker si nisem mislila, da bi lahko prišlo do tega. Udarec je udarec in nekako bomo to rešili.
|