|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno?
11.8.2005 12:53:19   
DeVilla
Z možem sva se odločila, da naši edinki priskrbiva družbo. Tako sva konec meseca julija začela uresničevati plan. 31.7. sem imela zadnjo menstruacijo, sedaj pa mi že cel teden zjutraj in po malem čez cel dan slabi, imam občutek "težkega želodca", hrana mi ne diši... :(
Ali je možno, da nama je že uspelo??? Ali že lahko naredim test?? :ups: Ali je bolje da počakam na datum avgustovske menstruacije in takrat vidim kaj bo... Ima kakšna že tako izkušnjo?

Lp in hvala za odgovore!

DeVilla :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je možno?
11.8.2005 12:59:46   
Jančika_
Po tvojem trakcu sodeč je še 4 dni do ovulacije:zmeden2:. Počakaj do konca avgusta.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je možno?
11.8.2005 13:26:54   
cica
Da si zanosila je seveda možno, še posebno, če imaš ciklus kratek. O je bila lahko že 7 ali 8 dan.
Test pa gotovo ne bo pokazal. :zmeden2:
Vsaj jaz tako mislim.
Pojdi raje na sladoled za 350 sit.:)-:)-:)-

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je možno?
11.8.2005 13:36:27   
Anonimen
Če imaš redno menstruacijo, potem verjetno še nisi imela O. Jaz bi na tvojem mestu počakala do konca meseca, preden bi naredila test. Sedaj zagotovo še ne bo pokazal.

(odgovor članu DeVilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je možno?
11.8.2005 13:46:31   
LANA37
Ko sva midva lani avgusta začela delati na drugi :duda:, sem pred M, ki bi jo naj dobila sept., imela vse nosečniške znake, celo M je zamujala. Nosečnosti seveda ni bilo, ker se še vedno trudiva. Mislim, da gre pri tebi tudi bolj za psiho, kot pa kaj drugega. Ti "psihološki" nosečniški znaki so se mi pojavili skoraj vsak mesec, dokler se nisem malo sprostila in ugotovila, da je bolje, da ne razmišljam preveč. Enkrat bo že uspelo...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je možno?
11.8.2005 14:59:24   
DeVilla
Punce, hvala za odgovore.. Bom počakala na konec meseca... :)-

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?