Ali je možno? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

DeVilla -> Ali je možno? (11.8.2005 12:53:19)

Z možem sva se odločila, da naši edinki priskrbiva družbo. Tako sva konec meseca julija začela uresničevati plan. 31.7. sem imela zadnjo menstruacijo, sedaj pa mi že cel teden zjutraj in po malem čez cel dan slabi, imam občutek "težkega želodca", hrana mi ne diši... :(
Ali je možno, da nama je že uspelo??? Ali že lahko naredim test?? :ups: Ali je bolje da počakam na datum avgustovske menstruacije in takrat vidim kaj bo... Ima kakšna že tako izkušnjo?

Lp in hvala za odgovore!

DeVilla :muca:

Jančika_ -> Ali je možno? (11.8.2005 12:59:46)

Po tvojem trakcu sodeč je še 4 dni do ovulacije:zmeden2:. Počakaj do konca avgusta.

cica -> Ali je možno? (11.8.2005 13:26:54)

Da si zanosila je seveda možno, še posebno, če imaš ciklus kratek. O je bila lahko že 7 ali 8 dan.
Test pa gotovo ne bo pokazal. :zmeden2:
Vsaj jaz tako mislim.
Pojdi raje na sladoled za 350 sit.:)-:)-:)-

Anonimen -> Ali je možno? (11.8.2005 13:36:27)

Če imaš redno menstruacijo, potem verjetno še nisi imela O. Jaz bi na tvojem mestu počakala do konca meseca, preden bi naredila test. Sedaj zagotovo še ne bo pokazal.

LANA37 -> Ali je možno? (11.8.2005 13:46:31)

Ko sva midva lani avgusta začela delati na drugi :duda:, sem pred M, ki bi jo naj dobila sept., imela vse nosečniške znake, celo M je zamujala. Nosečnosti seveda ni bilo, ker se še vedno trudiva. Mislim, da gre pri tebi tudi bolj za psiho, kot pa kaj drugega. Ti "psihološki" nosečniški znaki so se mi pojavili skoraj vsak mesec, dokler se nisem malo sprostila in ugotovila, da je bolje, da ne razmišljam preveč. Enkrat bo že uspelo...

DeVilla -> Ali je možno? (11.8.2005 14:59:24)

Punce, hvala za odgovore.. Bom počakala na konec meseca... :)-

Stran: [1]