|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je kaj narobe?
23.11.2004 13:19:10   
lenika
Moje vprašanje mogoče ne spada čisto v ta forum, ampak vas vseeno lepo prosim za vaša mnenja. Jemljem kontracepcijske tabletke Cilest in v prihodnjem mesecu jih nameravam prenehati, ker z možem načrtujeva našo prvo :duda:. Že 3 mesece pa se mi pojavljajo neke težave, za katere je G rekla, da so čisto normalne in so lahko reakcija na KT. vendar pa mi vseeno ne da miru in me zanima, če je še katera imela podobne težave. Občasno se mi pojavi gost izcedek zelenkaste barve, čutim rahlo špikanje v jajčnikih in rahel pritisk v nožnici.
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je kaj narobe?
23.11.2004 13:25:02   
Majabo
Najboljše, da jih čim prej prenehaš jest, da si lepo očistiš telo in se pripraviš na malčka. Pa na folno kislino ne pozabi!

9nebesa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je kaj narobe?
23.11.2004 13:29:24   
monja
Se strinjam z Majabo. Prenehaj jesti tabletke, ker je to en sam strup za telo. Pa uspešno!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je kaj narobe?
23.11.2004 14:04:47   
lenika
N ginekološkem pregledu sem že bila in ni ginekologinja ugotovila nič posebnega. Kako pa lahko ugotovi, da gre za vnetje, ali lahko to ugotovi z navadnim pregledom, brez jemanja brisa?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je kaj narobe?
23.11.2004 19:21:18   
simonas
Tudi meni je naredila bris, ko sem imela pred kakim letom malo drugačen izcedek pa sem dobila potem neka zdravila in se je vse pošlihtalo.

Če imaš tako G, potem bi bilo morda dobro, da bi razmislila o zamenjavi. Sicer pa se mi zdi, da se zadnje čase že vsem G nekam mudi in si ne vzamejo več prav časa za vsako pacientko posebej.

Simona

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?