Ali je kaj narobe? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lenika -> Ali je kaj narobe? (23.11.2004 13:19:10)

Moje vprašanje mogoče ne spada čisto v ta forum, ampak vas vseeno lepo prosim za vaša mnenja. Jemljem kontracepcijske tabletke Cilest in v prihodnjem mesecu jih nameravam prenehati, ker z možem načrtujeva našo prvo :duda:. Že 3 mesece pa se mi pojavljajo neke težave, za katere je G rekla, da so čisto normalne in so lahko reakcija na KT. vendar pa mi vseeno ne da miru in me zanima, če je še katera imela podobne težave. Občasno se mi pojavi gost izcedek zelenkaste barve, čutim rahlo špikanje v jajčnikih in rahel pritisk v nožnici.
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!

Majabo -> Ali je kaj narobe? (23.11.2004 13:25:02)

Najboljše, da jih čim prej prenehaš jest, da si lepo očistiš telo in se pripraviš na malčka. Pa na folno kislino ne pozabi!

9nebesa

monja -> Ali je kaj narobe? (23.11.2004 13:29:24)

Se strinjam z Majabo. Prenehaj jesti tabletke, ker je to en sam strup za telo. Pa uspešno!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

lenika -> Ali je kaj narobe? (23.11.2004 14:04:47)

N ginekološkem pregledu sem že bila in ni ginekologinja ugotovila nič posebnega. Kako pa lahko ugotovi, da gre za vnetje, ali lahko to ugotovi z navadnim pregledom, brez jemanja brisa?

simonas -> Ali je kaj narobe? (23.11.2004 19:21:18)

Tudi meni je naredila bris, ko sem imela pred kakim letom malo drugačen izcedek pa sem dobila potem neka zdravila in se je vse pošlihtalo.

Če imaš tako G, potem bi bilo morda dobro, da bi razmislila o zamenjavi. Sicer pa se mi zdi, da se zadnje čase že vsem G nekam mudi in si ne vzamejo več prav časa za vsako pacientko posebej.

Simona

Stran: [1]