|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A vaju je otrok kdaj zalotil...
17.3.2005 13:44:18   
Tjula
... mislim v akciji? če ja, kako ste reagirala? Pri nas se to na srečo še ni zgodilo, je pa kar naprej prisoten en strahec, da se bojo odprla vrata. Kaj bi (ste) naredile?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.3.2005 13:46:17   
Teni_
Naša še je premala, da bi šla sama iz postelje n odprla vrata. Tako, da teh bojazni ni, naju je pa zalotil moj ata.:love: je bilo full :ups:, ampak mislim, da je bilo mojemu atiju bolj.:)-:)-:)-

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2005 14:00:47   
Tada
MojcaH;:bravo::bravo::bravo:
;......če bi pa naju moj ata zalotil bi od sramote:ups:.....; si ne predstavljam, da bi se mi to zgodilo,......

otroka pa še tudi ne;......in upam, da bo tako ostalo

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2005 14:06:35   
pravljica
pri nas se dobro sliši kdaj se spusti po toboganu s postelje...poool je šele akcija :)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2005 14:09:35   
tomca
Najboljša rešitev: ključ.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2005 14:26:01   
Teni_
Ja, rešitev je že ključ, ampak jaz ga v moji takratni sobi nisem imela. :)-

Na srečo je moj ata bolj za fore, pa sem mu samo rekla, da naj drugič potrka preden pride not, on pa v smeh in mi reče: ja, kaj pa jaz vem kaj vidva delata.:)-:)-:)-

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2005 16:28:26   
frutka_
Zaenkrat je še premali, ampak upam, da naju ne bo nikoli!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2005 20:29:53   
TaRe*
Nas tudi ne,na srečo...enkrat pa ni veliko manjkalo.Midva po ..9nebesa..v kopalnico,in jaz prva iz kopalnice nazaj v posteljo.In ko se vležem,se nekaj stisne k meni...tamala.me je skor kap.Priznam,da sem tisti trenutek najprej pomislila,če ni bila slučajno ves čas zraven:ups::ups::ups:

Seveda ni...kaj bi pa storila,pa ne vem:zmeden:
Sem pa jaz zalotila moja dva...pa se samo to spomnem,da sem misnla,da oči mamico zgečka..zakaj pa ne vem.:zmeden2:;)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2005 12:33:37   
karmy
ja je..moja mat s sinom v rokah :ups::ups::ups: jzt sm misla da se bom pogreznla v tla

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?