Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 13:46:17
|
|
|
|
Teni_
|
Naša še je premala, da bi šla sama iz postelje n odprla vrata. Tako, da teh bojazni ni, naju je pa zalotil moj ata.:love: je bilo full :ups:, ampak mislim, da je bilo mojemu atiju bolj.:)-:)-:)- LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:00:47
|
|
|
|
Tada
|
MojcaH;:bravo::bravo::bravo: ;......če bi pa naju moj ata zalotil bi od sramote:ups:.....; si ne predstavljam, da bi se mi to zgodilo,...... otroka pa še tudi ne;......in upam, da bo tako ostalo
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:06:35
|
|
|
|
pravljica
|
pri nas se dobro sliši kdaj se spusti po toboganu s postelje...poool je šele akcija :)-
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:09:35
|
|
|
|
tomca
|
Najboljša rešitev: ključ.
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 14:26:01
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, rešitev je že ključ, ampak jaz ga v moji takratni sobi nisem imela. :)- Na srečo je moj ata bolj za fore, pa sem mu samo rekla, da naj drugič potrka preden pride not, on pa v smeh in mi reče: ja, kaj pa jaz vem kaj vidva delata.:)-:)-:)- LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 16:28:26
|
|
|
|
frutka_
|
Zaenkrat je še premali, ampak upam, da naju ne bo nikoli!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
A vaju je otrok kdaj zalotil... 17.3.2005 20:29:53
|
|
|
|
TaRe*
|
Nas tudi ne,na srečo...enkrat pa ni veliko manjkalo.Midva po ..9nebesa..v kopalnico,in jaz prva iz kopalnice nazaj v posteljo.In ko se vležem,se nekaj stisne k meni...tamala.me je skor kap.Priznam,da sem tisti trenutek najprej pomislila,če ni bila slučajno ves čas zraven:ups::ups::ups: Seveda ni...kaj bi pa storila,pa ne vem:zmeden: Sem pa jaz zalotila moja dva...pa se samo to spomnem,da sem misnla,da oči mamico zgečka..zakaj pa ne vem.:zmeden2:;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?