A vaju je otrok kdaj zalotil... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tjula -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 13:44:18)

... mislim v akciji? če ja, kako ste reagirala? Pri nas se to na srečo še ni zgodilo, je pa kar naprej prisoten en strahec, da se bojo odprla vrata. Kaj bi (ste) naredile?????

Teni_ -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 13:46:17)

Naša še je premala, da bi šla sama iz postelje n odprla vrata. Tako, da teh bojazni ni, naju je pa zalotil moj ata.:love: je bilo full :ups:, ampak mislim, da je bilo mojemu atiju bolj.:)-:)-:)-

LP,
Mojca:nosecka:

Tada -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 14:00:47)

MojcaH;:bravo::bravo::bravo:
;......če bi pa naju moj ata zalotil bi od sramote:ups:.....; si ne predstavljam, da bi se mi to zgodilo,......

otroka pa še tudi ne;......in upam, da bo tako ostalo

pravljica -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 14:06:35)

pri nas se dobro sliši kdaj se spusti po toboganu s postelje...poool je šele akcija :)-

tomca -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 14:09:35)

Najboljša rešitev: ključ.

Teni_ -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 14:26:01)

Ja, rešitev je že ključ, ampak jaz ga v moji takratni sobi nisem imela. :)-

Na srečo je moj ata bolj za fore, pa sem mu samo rekla, da naj drugič potrka preden pride not, on pa v smeh in mi reče: ja, kaj pa jaz vem kaj vidva delata.:)-:)-:)-

LP,
Mojca:nosecka:

frutka_ -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 16:28:26)

Zaenkrat je še premali, ampak upam, da naju ne bo nikoli!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

TaRe* -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (17.3.2005 20:29:53)

Nas tudi ne,na srečo...enkrat pa ni veliko manjkalo.Midva po ..9nebesa..v kopalnico,in jaz prva iz kopalnice nazaj v posteljo.In ko se vležem,se nekaj stisne k meni...tamala.me je skor kap.Priznam,da sem tisti trenutek najprej pomislila,če ni bila slučajno ves čas zraven:ups::ups::ups:

Seveda ni...kaj bi pa storila,pa ne vem:zmeden:
Sem pa jaz zalotila moja dva...pa se samo to spomnem,da sem misnla,da oči mamico zgečka..zakaj pa ne vem.:zmeden2:;)

karmy -> A vaju je otrok kdaj zalotil... (18.3.2005 12:33:37)

ja je..moja mat s sinom v rokah :ups::ups::ups: jzt sm misla da se bom pogreznla v tla

Stran: [1]