Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma, saj vem, je pocukrano do konca, samo se mi je takooo lepo zdelo, da moram malo pohvaliti . Sedimo doma pri večerji in me dragi gleda in gleda in gleda. Jaz že razmišljam, če imam solato za zobmi, če sem se spet popackala po majici, nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20." Zna izbirat prave besede, a?
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je pa naredu? Fajn možek
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:29:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ma, saj vem, je pocukrano do konca, samo se mi je takooo lepo zdelo, da moram malo pohvaliti . Sedimo doma pri večerji in me dragi gleda in gleda in gleda. Jaz že razmišljam, če imam solato za zobmi, če sem se spet popackala po majici, nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20." Zna izbirat prave besede, a? Ha, da nima umazane vesti?
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:29:52
|
|
|
|
čipka
|
ja, kaj naj rečem.. čestitke za tazga dedca!
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne, nima slabe vesti. Če bi kaj ušpičil, bi kar direkt povedal, to se ni za bat. Je tak tip, pove direkt, kar misli, pa če je lepo ali ne.
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:33:08
|
|
|
|
rija
|
Potem mu pa kar verjemi in bodi srečna
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:35:05
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ne, ne, nima slabe vesti. Če bi kaj ušpičil, bi kar direkt povedal, to se ni za bat. Je tak tip, pove direkt, kar misli, pa če je lepo ali ne. Ne se tolažiti s tem...
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:38:31
|
|
|
|
Mišni
|
Saj meni moj tudi vsak dan komplimente daje. Gleda kakšne stare slike na hladilniku in vedno reče: "Jooooj, kako si tukaj bila še fletna."
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:39:49
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Saj meni moj tudi vsak dan komplimente daje. Gleda kakšne stare slike na hladilniku in vedno reče: "Jooooj, kako si tukaj bila še fletna."
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Saj meni moj tudi vsak dan komplimente daje. Gleda kakšne stare slike na hladilniku in vedno reče: "Jooooj, kako si tukaj bila še fletna."
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:41:26
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:42:11
|
|
|
|
*Ema*
|
Lepo.
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 14:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ma, saj vem, je pocukrano do konca, samo se mi je takooo lepo zdelo, da moram malo pohvaliti . Sedimo doma pri večerji in me dragi gleda in gleda in gleda. Jaz že razmišljam, če imam solato za zobmi, če sem se spet popackala po majici, nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20." Zna izbirat prave besede, a? Fejst decko...
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 15:05:15
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Moj je pa enkrat reku, kak fleten obraz mam, nekaj v smislu "ampak vsaj v fris se nikol ne zrediš".
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 15:19:31
|
|
|
|
puncica
|
to men govori nonstop, me pogleda tako milo pa reče a ti sploh veš kako si lepa?
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 15:45:23
|
|
|
|
muška
|
oooo sladica ni bila potrebna a ne?
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 16:13:43
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Moj je pa enkrat reku, kak fleten obraz mam, nekaj v smislu "ampak vsaj v fris se nikol ne zrediš".
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 16:16:18
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Sedimo doma pri večerji in me dragi gleda in gleda in gleda. Jaz že razmišljam, če imam solato za zobmi, če sem se spet popackala po majici, nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20." Zna izbirat prave besede, a? Brez dvoma zna. Kaj pa je rabil od tebe?
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 16:19:42
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kaj je pa naredu? Fajn možek Sem prebrala in prvo na tole pomislila Vidim, da moški res znajo izbirati besede
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.1.2009 16:21:04 >
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 16:21:23
|
|
|
|
Rožica I
|
Luštno ! Ampak meni taki komplimenti od ne pašejo najbolj. Meni je všeč, ko mi kdo reče, kako me moj hvali okoli (ker meni v obraz ravno ne govori kaj dost). No, reče mi, da ga še vedno stisne, ko me po celem dnevu odsotnosti zagleda ...
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 16:32:23
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Luštno ! Ampak meni taki komplimenti od ne pašejo najbolj. Meni je všeč, ko mi kdo reče, kako me moj hvali okoli (ker meni v obraz ravno ne govori kaj dost). No, reče mi, da ga še vedno stisne, ko me po celem dnevu odsotnosti zagleda ... jaz pa ne slišim ne enga ne drugega od mojga husbanda , pa ne zgledam glih slabo pravijo drugi
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 16:36:56
|
|
|
|
silhueta
|
Lepo!!! Tudi mene moj dragi večkrat pocrklja s komplimenti. Si ne predstavljam, da bi en drugega žalila z raznimi grdimi vzdevki. Me je ob priliki šokiralo, ko sta si prijatelja (par) v manjšem prepirčku izmenjala besede, kot so: "**** grda smotana", "butelj neumen"...
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 16:52:08
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Moj je pa enkrat reku, kak fleten obraz mam, nekaj v smislu "ampak vsaj v fris se nikol ne zrediš". O, saj moj tudi vedno to še zraven poudari, kako sem imela obraz čisto drugačen, preden sem se zredila. Tak fleten.
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 18:09:48
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica ..., nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20." Zna izbirat prave besede, a? To se v familiji prenaša, ane? In tvoja hči si bo tudi izbrala enega takega... Aja, jaz sem si tudi izbrala enega takega. Mamo tud v familiji ...tako kot je moj fotr govoril mami, kolk je lepa, samo ji je zravn povedal tud, kako je zoprna včasih, ko kaj hoče od njega,....in moj je isti... zna fuuuul pohvalit, itak sem najlepša, pa zna bit toooolk težek, pa zna bit tooooolk ljubek....
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 18:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj meni moj tudi vsak dan komplimente daje. Gleda kakšne stare slike na hladilniku in vedno reče: "Jooooj, kako si tukaj bila še fletna." Ja, vcasih, ko sem bila se mlada... ...je bilo tudi to. Ampak zdaj sem lepsa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?