Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 18:11:47
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Moj je pa enkrat reku, kak fleten obraz mam, nekaj v smislu "ampak vsaj v fris se nikol ne zrediš". O, saj moj tudi vedno to še zraven poudari, kako sem imela obraz čisto drugačen, preden sem se zredila. Tak fleten. Jao mišni, povej mu, naj si te dobro nagleda, pa uživa še en cajt, ker se nameravaš zredit.....
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 18:22:25
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: silhueta Tudi mene moj dragi večkrat pocrklja s komplimenti. Si ne predstavljam, da bi en drugega žalila z raznimi grdimi vzdevki. Me je ob priliki šokiralo, ko sta si prijatelja (par) v manjšem prepirčku izmenjala besede, kot so: "**** grda smotana", "butelj neumen"... To pride z leti. Tam od 15 naprej. Počasi...
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 20:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Ankica ..., nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20." Zna izbirat prave besede, a? To se v familiji prenaša, ane? In tvoja hči si bo tudi izbrala enega takega... Aja, jaz sem si tudi izbrala enega takega. Mamo tud v familiji ...tako kot je moj fotr govoril mami, kolk je lepa, samo ji je zravn povedal tud, kako je zoprna včasih, ko kaj hoče od njega,....in moj je isti... zna fuuuul pohvalit, itak sem najlepša, pa zna bit toooolk težek, pa zna bit tooooolk ljubek.... Ja, ja, saj to pride v paketu. Pove tudi, da sem sitna, tečna, me mečejo hormoni, sem zanič skuhala . Ne skopari in izbira besed, pa če je potrebno pograjat ali pohvaliti.
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 22:38:00
|
|
|
|
HuAnita
|
Dobre ste. Mene tudi kdaj preseneti
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 23:36:19
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: silhueta Tudi mene moj dragi večkrat pocrklja s komplimenti. Si ne predstavljam, da bi en drugega žalila z raznimi grdimi vzdevki. Me je ob priliki šokiralo, ko sta si prijatelja (par) v manjšem prepirčku izmenjala besede, kot so: "**** grda smotana", "butelj neumen"... ampak da to butne...pa tudi če doma...ga ruknem direkt med zubalo midva sva sicer strašno temperamentna pri prepirih...ampak česa takega pa si ne dovoliva....vsaj zaenkrat ne pa tečeva že konkreten maraton....
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 22.1.2009 23:43:09
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Ma, saj vem, je pocukrano do konca, samo se mi je takooo lepo zdelo, da moram malo pohvaliti . Sedimo doma pri večerji in me dragi gleda in gleda in gleda. Jaz že razmišljam, če imam solato za zobmi, če sem se spet popackala po majici, nakar reče: "Tako zelo si lepa, sploh nisi videti stara 30, 18, kvečjemu 20." Zna izbirat prave besede, a? TO pa je res lepo prebrati. Me je spomnilo na komplimente mojega moža in to zjutraj, ko se zbudim...in mi je že večkrat rekel, kako sem lepa Zjutraj pa res izgledam, kot, da jim imam 60, lasje kot sračje gnezdo, ma ni, da ni...vsaj pozitivnega nič....Ampak vseeno vem, kako je to mislil. In to so tisti lepi trenutki, ko vidiš, da te ima nekdo res rad in da si nekomu res lep-fizično in kot celota.
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 23.1.2009 7:42:09
|
|
|
|
kalbo
|
Ženska brez komplimentov je ko roža brez vode. Večkrat pokažeš svoji ženi, da ti je všeč, lepša bo, ker ni lepšega kot ženska, ki je zadovoljna sama s sabo. Mene stisne vsako jutro, ko moram iz spalnice, ko gledam to lepoto tam v postelji skrivajoč se pod povštrom pred lučjo in z mislimi...dej pejt že dec, da m lohk spala. Vsako jutro odgrnem tist povšter pa ji lubčka prtisnem, pa vsako jutro s svetlobno hitrostjo prtisne povšter nazaj , mene pa ma, da bi pisu dopust pa bi se zarinu k njej pod kovter.
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 23.1.2009 7:42:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ženska brez komplimentov je ko roža brez vode. Kompliment: Kalbo, fajn štromar si. Zdaj mi pa pridi že to pečico zrihtat, mater!
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 23.1.2009 7:55:12
|
|
|
|
kalbo
|
Ja poklič me , sam mam mal koordinacijskih težav ta hip .
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 23.1.2009 7:56:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ti imaš koordinacijske težave, jaz sem pa poskusila očistit 1 Gb memoryja v telefonu. Ugani, kaj vse je šlo ven? Cifro mi pošlji še 1x, no.
|
|
|
|
RE: A sem lahko malo osladna? 23.1.2009 14:59:02
|
|
|
|
srki
|
Super, Ankica. Drugače pa sem čutuila, da se imata z možem rada. Tako, iz postov sodeč.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?