Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:47:02
|
|
|
|
Volga
|
Bemtiš, pa veš, da se ne. pa tako rada bi ti ZS poslala, zdaj pa curc
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:48:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mi pa kaj drugega lepega napiši... "prijateljica".
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj Volga ti tudi ni v resnici ime... pač reci, da si Volga Kermavner.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:53:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja klinc... ne iščem Volge Kermavner.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:54:27
|
|
|
|
mala maja
|
poznam celo družino k se tako piše ja , amapk samo preko vtrca poznam, kaj več o njih ne vem.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:55:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Saj Volga ti tudi ni v resnici ime... pač reci, da si Volga Kermavner. A teb pa je Meta?
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:55:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
Daj pribremzaj mi na ZS, Maja... saj iščem družino.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 10:57:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Saj Volga ti tudi ni v resnici ime... pač reci, da si Volga Kermavner. A teb pa je Meta? Meta Kermavner.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:28:14
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Daj pribremzaj mi na ZS, Maja... saj iščem družino. Maja, pa preden ji posreduješ podatke, vsaj vprašaj zakaj rabi. Mogoče pa se ta družina na K. ne želi Kerensi javit.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:29:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
Oh, Maja me pa že toliko pozna, da ve, kar je treba.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:34:09
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi?
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:34:54
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oh, Maja me pa že toliko pozna, da ve, kar je treba. Imam občutek, da te tukaj že marsikdo pozna, da ve tudi, kar ni treba Jaz ne bi brez privolitve le teh, posredovala njihovih podatkov, tako kot upam, da mojih brez moje privolitve, ne bo nihče.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:36:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja Pika - saj tudi sama napišem marsikaj, kar ni treba, a ne? Glede na to, da pa ne veste, za kaj gre, ne bo škodovalo, če se vzdržite komentarjev. Lahko pa tudi čvekate, če vem je dolgčas, jasno.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:37:15
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oh, Maja me pa že toliko pozna, da ve, kar je treba. Imam občutek, da te tukaj že marsikdo pozna, da ve tudi, kar ni treba Jaz ne bi brez privolitve le teh, posredovala njihovih podatkov, tako kot upam, da mojih brez moje privolitve, ne bo nihče.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:38:15
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ja Pika - saj tudi sama napišem marsikaj, kar ni treba, a ne? Glede na to, da pa ne veste, za kaj gre, ne bo škodovalo, če se vzdržite komentarjev. Lahko pa tudi čvekate, če vem je dolgčas, jasno. Veš da ti bomo tudi tokrat pomagale, zate smo vedno tu.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:39:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Samo sekirat se ne, Nives, pa bo vse OK. Važno, da je Maja našla svojo kolegico... jaz bom pa kolega (z družino), velja?
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:41:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:43:01
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Samo sekirat se ne, Nives, pa bo vse OK. Važno, da je Maja našla svojo kolegico... jaz bom pa kolega (z družino), velja? Adijo,
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:43:40
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:44:44
|
|
|
|
Vrtnica79
|
a pozna kera koga ki se piše Horvat
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:45:36
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 a pozna kera koga ki se piše Horvat Ne, poznam samo ene, ki se pišejo Kermavner.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:46:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj. Kaj se mi je zdelo? Da je Meti zares Meta ime?
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:47:45
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ne, poznam samo ene, ki se pišejo Kermavner. bemti, sem mislila da mi kera lahko pomaga
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:48:11
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj. Kaj se mi je zdelo? Da je Meti zares Meta ime? Ja. Se ti je zdelo včasih??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?