Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 11:58:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj. Kaj se mi je zdelo? Da je Meti zares Meta ime? Ja. Se ti je zdelo včasih?? Kaj pa vem, kaj se mi zdelo.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 12:08:25
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj. Kaj se mi je zdelo? Da je Meti zares Meta ime? Ja. Se ti je zdelo včasih?? Kaj pa vem, kaj se mi zdelo. Mene zdaj najbolj zanima kaj se Meti. ob vsem tem zdi
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 12:10:18
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, škoda, ker nista citirali debato že od začetka. Je jako pregledno.
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 12:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj. Kaj se mi je zdelo? Da je Meti zares Meta ime? Ja. Se ti je zdelo včasih?? Kaj pa vem, kaj se mi zdelo. Mene zdaj najbolj zanima kaj se Meti. ob vsem tem zdi Da nimate vseh koleščkov v glavi. Mogoče na supergah, v glavi pa ne.
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 12:12:19
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj. Kaj se mi je zdelo? Da je Meti zares Meta ime? Ja. Se ti je zdelo včasih?? Kaj pa vem, kaj se mi zdelo. Mene zdaj najbolj zanima kaj se Meti. ob vsem tem zdi Da nimate vseh koleščkov v glavi. Mogoče na supergah, v glavi pa ne. Lav ju
|
|
|
|
RE: A se katera od vas piše... 10.3.2009 12:34:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Volga A teb pa je Meta? A se ti ne zdi? men se nč ne zdi. Samo zdelo pa se ti je včasih, priznaj. Kaj se mi je zdelo? Da je Meti zares Meta ime? Ja. Se ti je zdelo včasih?? Kaj pa vem, kaj se mi zdelo. Mene zdaj najbolj zanima kaj se Meti. ob vsem tem zdi Da nimate vseh koleščkov v glavi. Mogoče na supergah, v glavi pa ne. Meni samo tisti, ki smeti ven meče, manjka. Druge pa imam, sori.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?