Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:41:22
|
|
|
|
nuala
|
Skuhaš, olupiš, pretlačiš, zmrzneš. Tako dela moja mama in je Ok za npr. sladice.
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:42:43
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Jaz sem ga tudi v trgovini že videla zamrznjenega - kuhanega in olupljenega.
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:48:02
|
|
|
|
pika30
|
Jaz sem kar sveže nabrane zamrznila ,upam,da bojo potem užitni,ko jih bom skuhala.Sladic pa iz njega ne mislim delat. Če ne bojo dobri,jih še vedno lahko stran vržem.
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ofthetopic-kje ga pa nabiraš, da ga je toliko? SIgurno se da zamrznit kostanjev pire-skuhaš, olupiš, narediš pire in zamrzniš.
|
|
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 13:59:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz zamrznem kostanjev pire.
|
|
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 14:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo ga lani skuhali,olupili in kar celega dali v zamrzovalnik.Pa tud popekli smo ga,olupili in zamrznili.Potem pa,ko se nam je zaluštal,smo ga sam pogreli v mikrovalovki,pa je bil tak,kot da je sveže kuhan.Men je bil dober.
|
|
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 16:08:41
|
|
|
|
soncece24
|
Skuhaš, olupiš, zamrzneš, potem ga pa daš k pečenki pečt! in se mastiš do nezavesti
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 17:22:01
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Mi damo kar sveže nabranega in narezanega v zamrzovalnik, pa ga potem pečemo ko sem nam zalušta )poleti, spomladi), pol pa nekaterim nič ni jasno kje smo ga dobili, ko recimo sred poletja jemo pečen kostanj. A veste kake lušte drugim naredimo, ko tak fajn zadišijo
|
|
RE: A se da kostanj zamrznit? 14.10.2007 19:21:36
|
|
|
|
2 Sraki
|
Skuhaš napol in zamrzneš. Ko ga vzameš ven ga daš le še do konca skuhat. Je tak kot bi bil ravnokar nabran.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Težave z želodcem - Naravna pomočBlagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?