Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A kupujete kaj v Metroju? 8.7.2005 12:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bla lih včeraj doli!ti lahko povem točno za neke artikle: :sloncek:pampers new baby 3 (56kom.) : 13,29evrov :sloncek:pampers robčki 4x63kom. : 9,09evrov :sloncek:komplet kratke hlače in majca št.62 : 6,99evrov zdaj pa nevem če je to ravno ugodno:zmeden2:.mislim, da se le cotke splačajo in imajo res par dobrih!:love:
|
|
|
|
A kupujete kaj v Metroju? 8.7.2005 13:27:57
|
|
|
|
mala Tinka
|
Mi ponavadi, če smo kje v bližini in je akcija (pribl. na vsaka 2 meseca) kupujemo Pampers robčke (6 zavitkov v škatli - Jumbo pack) stane manj kot 10 Eurov, kar je zelo ugodno. Smo pa kupovali tudi Hipp mleko, pa včasih kašice, drugače pa se niti ne splača preveč.
|
|
|
|
A kupujete kaj v Metroju? 8.7.2005 13:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila enkrat, pa sem šla z dolgi nosom ven. Dobro, hrane nisem gledala, ostalo je bila pa ciganarija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?