A kupujete kaj v Metroju? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pikapolonica -> A kupujete kaj v Metroju? (8.7.2005 11:24:49)

V Avstriji seveda. Pa mislim, za otročke. Plenice, hrano (kašice takšne in drugačne) in podobno.

A sploh kaj od tega imajo tam in a je kaj bolj poceni?

No, to me zanima!

Pa-pa, :pika:

Anonimen -> A kupujete kaj v Metroju? (8.7.2005 12:35:51)

Jaz sem bla lih včeraj doli!ti lahko povem točno za neke artikle:
:sloncek:pampers new baby 3 (56kom.) : 13,29evrov

:sloncek:pampers robčki 4x63kom. : 9,09evrov

:sloncek:komplet kratke hlače in majca št.62 : 6,99evrov

zdaj pa nevem če je to ravno ugodno:zmeden2:.mislim, da se le cotke splačajo in imajo res par dobrih!:love:

mala Tinka -> A kupujete kaj v Metroju? (8.7.2005 13:27:57)

Mi ponavadi, če smo kje v bližini in je akcija (pribl. na vsaka 2 meseca) kupujemo Pampers robčke (6 zavitkov v škatli - Jumbo pack) stane manj kot 10 Eurov, kar je zelo ugodno. Smo pa kupovali tudi Hipp mleko, pa včasih kašice, drugače pa se niti ne splača preveč.

Anonimen -> A kupujete kaj v Metroju? (8.7.2005 13:39:00)

Jaz sem bila enkrat, pa sem šla z dolgi nosom ven. Dobro, hrane nisem gledala, ostalo je bila pa ciganarija.

Pia73 -> A kupujete kaj v Metroju? (8.7.2005 21:10:28)

Dokler si dobil nazaj davek smo mi kupovali tam vso tehnično robo; fotoaparat, kamero, avtoradio,.... pa veliko od hrane in kozmetike se je tudi splačalo kupit. Sedaj, ko ne dobiš več nazaj davka pa se razen redkih izjem ne splača. Domov namreč dobivamo kataloge in preverjam. Tako, da nazadnje, ko sva bila v Avstriji sploh nisva šla v Metro.

Meni se tudi ne zdi ciganarija, je pa res, da oblačil nisem nikoli ne gledala ne kupovala tam, razen eno kapo za sina lani.

Stran: [1]