Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 11:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz še zaenkart nikol nisem kuhala po njegovih receptih..Raje sama ekspetimentiram... Ti pa le veselo na delo-drugače škoda teh evrov!
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 11:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, nisem še. Enkrat sem spraševala tukaj za neke recepte (gledala sem oddajo) pa jih ni nobena imela... Ti kar probaj, pa javi
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
felicity kje se pa da kupit njegove dvdje?? jst skos vse zgresim sama sem delala pico aka jamie dobra ker je hitro narejena...
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:03:29
|
|
|
|
maca24
|
NA žalost nimam nobene njegove knjige in tudi nobenega dvd-ja. Če pa mi ga je pripravljena katera presnet bi bila zeloooo vesela. Ali pa prekopirala kako knjigo. Stroške bi seveda krila sama. Javite mi na zs. Zelo rada bi kaj skuhala po njegovih receptih.
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:13:52
|
|
|
|
Felicity
|
Dvd-je dobiš z Delom ob torkih. Prejšnji teden je bil prvi.
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:18:20
|
|
|
|
Rok_LM
|
Jamie ima enih par hudih receptov, dosti jih je pa treba malo priredit za naš okus, saj imajo angleži par zelo čudnih kombinacij skupaj . Od teh, ki sem jih probal sta mi najboljša: - z zelišči polnjen brancin pečen na krompirju z gobami - testenine z ohrovtom, panceto, mocarelo, pinjolami in timijanom
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala felicity
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:31:20
|
|
|
|
Felicity
|
Malenkost Tancy Pa dobro kuhanje!
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 12:51:04
|
|
|
|
kofetek2010
|
nekaj sem že sprobala oz. priredila, ker nisem imela vseh sestavin pri roki ampak, ker že dolgo nisem, se ne spomnim več kaj sem kuhala
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 14:18:40
|
|
|
|
puncica
|
Moja mami je naredila dve stvari pa ji ni bilo všeč, preveč začinjeno je vse skup ratal , tako da je pol dol pucala začimbe z mesa
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 14:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam eno njegovo knjig in čist nč še nisem skuhala po njej - men se zdi vse takoooo mastnooooooooo
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 14:51:08
|
|
|
|
mojčca
|
Ja moj pa za skoraj vse rojstnodnevne zabave skuha kakšno dobro jed po njegovih receptih. In to zelo, zelo dobro .
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 15:26:24
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Ja moj pa za skoraj vse rojstnodnevne zabave skuha kakšno dobro jed po njegovih receptih. In to zelo, zelo dobro . No potem pa mogoč moja mami ne zna pa res ni blo za jest, ful se je ena začimba okusla pa nič ni pasal skup.
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 22.5.2007 15:46:25
|
|
|
|
mojčca
|
Ja puncica, bom enkrat predlagala, da skuha kakšno dobro kosilo, pa vas povabimo. Če pohitimo z našo hišico, pa bo mogoče kuhal že v novi kuhinji (pohitimo - to je mišljeno konec leta). No, na kosilo pa vas lahko povabimo že prej. No, pa da še pohvalim tvoja otročka. Ful sta cortkana, pa na vseh slikicah ful doterana.
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 23.5.2007 6:57:59
|
|
|
|
puncica
|
kako to misliš ful doterana na vseh slikicah. Sicer pa ni problema ti kr povej pa pridemo na kosilo, vsi štirje, no s tamalim ne bo komplikacij ker itak je sam skutke
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 17.8.2007 13:50:30
|
|
|
|
megica
|
imam knjigo jamie-ja oliverja, tako da če jo katera želi jo lahko pošljem. andreja
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 17.8.2007 14:00:29
|
|
|
|
žmož
|
Megica kako pa so kaj v praksi koristni njegovi recepti- a si kaj izprobala?
|
|
|
|
RE: A kuhate po receptih Jamie Oliverja 17.8.2007 14:01:52
|
|
|
|
megica
|
sam natisnila sem recepte:))) še čakajo na kakšno posebno priložnost, da jih sprobam:D če želiš ti jih lahko pošljem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?