ninocka
|
Jst sem lani junija rodila, konec avgusta smo sli pa na morje, najstarejsi je bil star 4 leta, srednji leto in pol in mali dobra 2 mesca. Pa smo se meli super, se ful smo plavali, v vodo smo sli pac takrat, ko je najmlajsi spal. Glede spanja pa - sem se ponoci zbujala zaradi srednjega in malega, pa mi ni bla kriza. Edino kar je blo res ubijajoce je, da imamo stanovanje v 4 stuku brez lifta in vsak dan 3 otroke gor, dol, pa se vsa prtljaga za plazo....to naju je pa z mozem rees ubijalo. Na plazi sta bla pa tavelka dva fulpridna, pa ful se jih je dal zamotit. Ko smo prisli, sta pojedla zajtrk, potem smo se sli kopat, ko sta prisla iz vode, smo kaj brali v Zmajcku, pa v albume lepli nalepke, pa potem spet sli v vodo, pa na sladoled, pa malica, pa mal sta se z bagercki igrala in je hitro minilo...skratka, mi smo fuul uzivali in meni je bil tudi zelo lep dopust (ce odstejemo stenge ) Jst bi na tvojem mestu probala it s kolegi,pa ce ne bo slo pac po parih dneh spokas domov. Midva sva tud tko rekla lani, pa se je na koncu reees super izslo