A bi ve šle... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


picola1 -> A bi ve šle... (31.5.2010 13:29:46)

na morje z dvomesečnikom (septembra) in 3 leta starim otrokom? S tem, da je mož invalid brez noge in po plaži pač ne bo mogel tekat za triletnico.
A je katera šla takole in kako se je obneslo? A preveč kompiciram? Mislim, sej bi preživei pa vse...sam preveč matrat se mi pa na dopustu res ne da...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mal sem se zamislila nad sabo, ker me nekateri kolegi čudno gledajo, ko jim rečem, da pač letos ne bomo šli na morje (ok, sej če sem iskrena tut keša nimamo...sam obstaja pa vseno ena možnost, da gremo z enimi kolegi, ki imajo svoj vikend)...Spet drugim je čist logično, da ne gremo...
Vaše mnenje?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] In zakaj tako mislite?




maja1488 -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 13:33:08)

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

na morje z dvomesečnikom (septembra) in 3 leta starim otrokom? S tem, da je mož invalid brez noge in po plaži pač ne bo mogel tekat za triletnico.
A je katera šla takole in kako se je obneslo? A preveč kompiciram? Mislim, sej bi preživei pa vse...sam preveč matrat se mi pa na dopustu res ne da...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Mal sem se zamislila nad sabo, ker me nekateri kolegi čudno gledajo, ko jim rečem, da pač letos ne bomo šli na morje (ok, sej če sem iskrena tut keša nimamo...sam obstaja pa vseno ena možnost, da gremo z enimi kolegi, ki imajo svoj vikend)...Spet drugim je čist logično, da ne gremo...
Vaše mnenje?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] In zakaj tako mislite?



Jst bi šla na tvojem mestu.  Mož bo komot lahko pripazil na malega, ker se še ne premika, sploh pa bo večino dneva prespal. Ti boš pa tačas lahko s tavečjo.
Pa najbrž bo lahko tut kateri od kolegov, ki gredo z vami vrgel eno oko na punčko, če boš mogla kam skočit.

Če se ti pa ne gre, pa se ne oziraj na čudake. Naj si mislijo kar hočejo.

Aja, mi našim kr pred apartmajem naštimamo peskovnik in bazen in se pol tm kopata. Na plažo pa samo za kako urco, ko ni več sonca. Otroku je itak važno, da je v vodi. Al je morska al izpod pipe, mu je pa pomojem čisto vseeno.




kristinaj -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 13:34:43)

jaz bi šla.... mali bo itak spal, s triletnico se boste pa igrali... vzameš hiško, app tik ob morju in je... ne vidim problema.. septembra pa itak ni več gužve




ronja -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 13:37:06)

Bi šla, jaz rabim morje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Edinkrat, da nisem šla, je bilo, ko sem bila rizično noseča in nisem nikamor smela. Sicer pa sem bila sama na morju s polletnico in 2 letnico, pa sem preživela (jedva, hehe, sem shujšala par kil v tistem tednu, ko lubija ni bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
Kakor ti paše: če boste skup s kolegi, lahko verjetno tudi oni malo pogledajo kdaj na triletnico, ti komot skrbiš za dojenčka, pri uspavanju ti pa lahko verjetno tudi on pomaga, saj sta doma tudi navajena tako, verjetno...

Ne bi te pa čudno gledala, če ne bi šla, ker je pot lahko naporna, odvisno tudi od tega, kje je to in kako urejen je vikend.




mojamura -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 13:37:40)

midva sva oba s partnerjem invalida, oba imava CP s tem da se meni skorajda ne pozna (nosim sicer tudi opornico) partner pa težje hodi (ne more premagovat stopnic recimo, kjer ni ograje) nazadnje smo bili na morju pred 3 leti, ker pač zidamo. no ko smo bili je bil manjši sin star nekaj čez leto starejši pa je bil star 9 let. bili smo pri njegovem stricu na vikendu, kjer sem kuhala sama. meli smo se kar ok. ampak jaz sem pa rabila po tem 2 dni počitka.




Naja31 -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 14:46:23)

Verjetno ne.
Pri obeh otrocih ko sta bila dojenčka (oba rojena aprila) nismo šli na dopust, ker to sploh ne bi bil dopust v pravem pomenu besede. Jok in nočna zbujanja sem lažje prenašala doma, kot v hotelski sobi za kaztero  so mi še zaračunali.
Naredi kakor tebi paše. Kaj te briga kaj si drugi mislijo.

Moja  prijateljica je šla z 3mesečnim dojenčkom in 3 letnikom za en teden v hotel Umag. Prišla nazaj totalno utrujena, vsi so spali v isto sobi in potem je meni rekli, da smo se mi pravilno odločili.





TomTaylor -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 15:02:55)

Ja, sej je čisto vseeno ali ste doma ali ne - enako je treba poskrbet za otroke, s tem, da boš še ti lahko malo šla zaplavat med počitkom otrok, pa zvečer, ko bosta otroka spala, si bosta z možem lahko v miru en pir odprla. Kar pejte - bo vsem pasalo.




Mateja82 -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 16:29:50)

Mi smo šli prvič na morje tamali je bil star 9 mesecev ( na tem da shodi), tavečja 2 leti.  Zraven smo imeli še taščo in  dopust je bil katastrofa ( pa ne zaradi tašče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] brez nje bi se mi tako zmešalo.) 10 dni nočne more. Tavečja  je skoz visela na men in se drla -  ati ni veljal niti za 5 minut. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Babi je skrbela za malega. V vodi sem bila mogoče 1 uro v vsem dopustu ker gospodična nikakor ni šla zraven v vodo. Uglavnem od dopusta je še največ imel ati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Od takrat nismo več tvegali...mogoče letos spet poiskusimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.5.2010 17:18:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




skuštrana -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 17:23:17)

Ja, jaz bi definitivno šla. Mi smo šli lani z 4 letnico, še ne 2 letnikom in 3 mesečnikom na Vis ( kjer so plaže takšne da do njih pač pešačiš po hribih in dolinah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) ter v Sarajevo.

Mene najbolj moti gužva, ker v gužvi se otrok hitro izgubi, če pa ni gužve potem itak ni panike. Se čičneš na plažo, otrokom lopatice in kantice in opazuješ. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Torej v visoki sezoni mene ne premakneš iz domačega fotelja, drugače pa ja.

Letos smo si vzeli prikolico in jo imamo postavljeno v kampu, v njej bom sama s tamalimi, ker mož celo poletje dela. Ma, vse se da, ampak ne smeš komplicirat.




picola1 -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 17:23:32)

Hvala za mnenja...bova z možem predebatirala...[sm=smiley1.gif]

Zivepo...???????????????????????? Pa dobr, no...a misliš it ti sploh rodit? [sm=jezicek.gif]




ninocka -> RE: A bi ve šle... (31.5.2010 21:34:16)

Jst sem lani junija rodila, konec avgusta smo sli pa na morje, najstarejsi je bil star 4 leta, srednji leto in pol in mali dobra 2 mesca.
Pa smo se meli super, se ful smo plavali, v vodo smo sli pac takrat, ko je najmlajsi spal.
Glede spanja pa - sem se ponoci zbujala zaradi srednjega in malega, pa mi ni bla kriza. Edino kar je blo res ubijajoce je, da imamo stanovanje v 4 stuku brez lifta in vsak dan 3 otroke gor, dol, pa se vsa prtljaga za plazo....to naju je pa z mozem rees ubijalo.

Na plazi sta bla pa tavelka dva fulpridna, pa ful se jih je dal zamotit.  Ko smo prisli, sta pojedla zajtrk, potem smo se sli kopat, ko sta prisla iz vode, smo kaj brali v Zmajcku, pa v albume lepli nalepke, pa potem spet sli v vodo, pa na sladoled, pa malica, pa mal sta se z bagercki igrala in je hitro minilo...skratka, mi smo fuul uzivali in meni je bil tudi zelo lep dopust (ce odstejemo stenge [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

Jst bi na tvojem mestu probala it s kolegi,pa ce ne bo slo pac po parih dneh spokas domov. Midva sva tud tko rekla lani, pa se je na koncu reees super izslo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




marijaa -> RE: A bi ve šle... (1.6.2010 6:53:56)

Jaz bi šla, drugo leto bo še slabše, boš mogla tekat. Mi bomo tudi šli na morje s 3 letnikom in takrat pol letnimi dvojčki. No res pa moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] hodi. Tebi bo sprememba okolja in morski zrak tudi dobro dela.




Stran: [1]