|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 9:50:40   
Nia30
...kaj za vraga bi to blo. Sicer ne vem a spada ta tema sem, sam men je dans ful hudo :( .

Včeraj popoldne se mi je začelo ful vrtet ampak to samo, če sem premaknila glavo oz. se pripognila ali pa vlegla. Pol to vrtenje traja ene pol minute in ko se telo navadi na nov položaj, je vredu. Ponoči se je dogajalo ist - ko sem se s hrbta obrnila na bok, se mi je začelo blazno vrtet in po pol minute nehalo. :zmeden: Danes se vse skupaj nadaljuje in je ful muka ker sem s tamalim sama (možek pride šele zvečer)in se moram milijonkrat sklonit in ga dvignit. Me je strah, da ne bom kje padla z njim.

:(:(:(

Nia

Neposredna povezava do sporočila: 1
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 9:51:49   
baguSka
A je možn da si tok občutljiva na pritisk v zraku?:zmeden2:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 9:54:10   
Anonimen
Zelo nizek pritisk, dehidracija in vročina, vse zmašano v en lep koktail. Tudi meni se včasih tako vrti, včeraj se mi je temnilo pred očmi vsakič, ko sem vstala in je trajalo kakih 10 sekund, da sem "spregledala". Verjetno ni nič hudega, če pa se bo ponavljalo kakšen teden, pa vseeno stopi do zdravnika.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 9:54:38   
Nia30
Nimam pojma. Sam vrti se mi samo če položaj spremenim. Vrti se pa pa tako kot da bi bila v centrifugi. :( :zmeden:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 9:55:00   
Anonimen
To pa ni dobro. Pojdi k zdravniku ali pa s tamalim skupaj v lekarno. Ponavadi tudi tam pritisk merijo.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 9:57:54   
Nia30
Bom vidla a se bo do jutri kaj zboljšalo, če ne pa grem k zdravniku.

Pritisk mam pa čist normalen, sem si ga prejle merla.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:00:12   
Anonimen
Možno, da ti hitro niha, z normalnega na nizkega in nazaj. Meni se včasih ponoči zdi, kot da bi bila pijana, ko se mi vrti. Imaš ti podoben občutek? Če se ti bo še ponavljalo, pa res boljše, da stopiš do zdravnika. Pa zeloooo počasi vstajaj, da ne boš padla skup.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:01:05   
Anonimen
Aja, potem pa ni to. Kaj pa kaj ušesa? Te kaj bolijo? Pri vnetju srednjega ušesa je prisotna vrtoglavica.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:01:35   
Anonimen
Mogoče pa si slabokrvna? Probaj kakšen železov sirup, pa hrano bogato z železom...samo to ne gre tako hitro nazaj. Ma nič, pejt k zdravniku, pa ti naj kri pregledajo.

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:05:11   
Nia30
:zmeden::zmeden::zmeden:
Sem mal brskala po netu - vse kaže na srednje uho, sam me nič ne boli.
:zmeden:

Grem jutri k zdravniku, če ne bo boljš.

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:10:49   
Anonimen
Ej, sploh ni nujno, da boli. Vem iz prve roke, ker ima moj sin grdo vnetje srednjega ušesa, pa ga prav nič ne boli. :ups:

Ampak jaz se še vedno nagibam k slabokrvnosti :zmeden2:

(odgovor članu Nia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:11:01   
smrka
Jest mislim da mas marbit problem s pritiskom.... si se mogoce kaj prevec cvrla na soncu?

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:17:35   
Nia30
Sem bla ves dan v senčki. Pa ko se mi je začelo vrtet sem mislila, da sem mogoče dehidrirana in sem hitro spila še pol litra vode, pa ni pomagalo :(

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:56:58   
smrka
pejt k zdravniku, bos dobila odgovor iz prve roke. Me lahko samo ugibamo kaj bi ti lahko bilo. REs pojdi cimprej dohtarju.:kuza:

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   A mogoče kdo ve..
29.6.2005 10:59:31   
baguSka
najslabš je ker se mi zdi da tud d0htarji zadnje čase bl ugibajo kukr vejo - žalostn :(

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?