A mogoče kdo ve.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nia30 -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 9:50:40)

...kaj za vraga bi to blo. Sicer ne vem a spada ta tema sem, sam men je dans ful hudo :( .

Včeraj popoldne se mi je začelo ful vrtet ampak to samo, če sem premaknila glavo oz. se pripognila ali pa vlegla. Pol to vrtenje traja ene pol minute in ko se telo navadi na nov položaj, je vredu. Ponoči se je dogajalo ist - ko sem se s hrbta obrnila na bok, se mi je začelo blazno vrtet in po pol minute nehalo. :zmeden: Danes se vse skupaj nadaljuje in je ful muka ker sem s tamalim sama (možek pride šele zvečer)in se moram milijonkrat sklonit in ga dvignit. Me je strah, da ne bom kje padla z njim.

:(:(:(

Nia

baguSka -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 9:51:49)

A je možn da si tok občutljiva na pritisk v zraku?:zmeden2:

Anonimen -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 9:54:10)

Zelo nizek pritisk, dehidracija in vročina, vse zmašano v en lep koktail. Tudi meni se včasih tako vrti, včeraj se mi je temnilo pred očmi vsakič, ko sem vstala in je trajalo kakih 10 sekund, da sem "spregledala". Verjetno ni nič hudega, če pa se bo ponavljalo kakšen teden, pa vseeno stopi do zdravnika.

Nia30 -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 9:54:38)

Nimam pojma. Sam vrti se mi samo če položaj spremenim. Vrti se pa pa tako kot da bi bila v centrifugi. :( :zmeden:

Anonimen -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 9:55:00)

To pa ni dobro. Pojdi k zdravniku ali pa s tamalim skupaj v lekarno. Ponavadi tudi tam pritisk merijo.

Nia30 -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 9:57:54)

Bom vidla a se bo do jutri kaj zboljšalo, če ne pa grem k zdravniku.

Pritisk mam pa čist normalen, sem si ga prejle merla.

Anonimen -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:00:12)

Možno, da ti hitro niha, z normalnega na nizkega in nazaj. Meni se včasih ponoči zdi, kot da bi bila pijana, ko se mi vrti. Imaš ti podoben občutek? Če se ti bo še ponavljalo, pa res boljše, da stopiš do zdravnika. Pa zeloooo počasi vstajaj, da ne boš padla skup.

Anonimen -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:01:05)

Aja, potem pa ni to. Kaj pa kaj ušesa? Te kaj bolijo? Pri vnetju srednjega ušesa je prisotna vrtoglavica.

Anonimen -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:01:35)

Mogoče pa si slabokrvna? Probaj kakšen železov sirup, pa hrano bogato z železom...samo to ne gre tako hitro nazaj. Ma nič, pejt k zdravniku, pa ti naj kri pregledajo.

Nia30 -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:05:11)

:zmeden::zmeden::zmeden:
Sem mal brskala po netu - vse kaže na srednje uho, sam me nič ne boli.
:zmeden:

Grem jutri k zdravniku, če ne bo boljš.

Anonimen -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:10:49)

Ej, sploh ni nujno, da boli. Vem iz prve roke, ker ima moj sin grdo vnetje srednjega ušesa, pa ga prav nič ne boli. :ups:

Ampak jaz se še vedno nagibam k slabokrvnosti :zmeden2:

smrka -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:11:01)

Jest mislim da mas marbit problem s pritiskom.... si se mogoce kaj prevec cvrla na soncu?

Nia30 -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:17:35)

Sem bla ves dan v senčki. Pa ko se mi je začelo vrtet sem mislila, da sem mogoče dehidrirana in sem hitro spila še pol litra vode, pa ni pomagalo :(

smrka -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:56:58)

pejt k zdravniku, bos dobila odgovor iz prve roke. Me lahko samo ugibamo kaj bi ti lahko bilo. REs pojdi cimprej dohtarju.:kuza:

baguSka -> A mogoče kdo ve.. (29.6.2005 10:59:31)

najslabš je ker se mi zdi da tud d0htarji zadnje čase bl ugibajo kukr vejo - žalostn :(

Stran: [1]