Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 11:29:07
tinaaja
Po njihovi oceni zleda.. po oceni amzs pa itak nobeden ni zelo dober Nic jasno.. Svasta. Legenda: ++ Zelo dobro + Dobro - Zadovoljivo o- Zadostno - Nezadovoljivo
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 11:35:20
Strawberrie Cherrie
tinaja; ampak od 0-13kg je potemtakem maxi cosi vsaj dober! ; če pa malo bolje pogledaš razpredelnico je pa CYBEX Solution Plus dobil kar 2x ++, ROMER Kid Plus 06 pa 1x ++ -> ampak to v kategoriji od 4-12let...
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 14:57:56
crci06
Jaz pa ne bi rekla, da nismo z ničemer zadovoljni, ampak, da lepo skrbimo za varnost... Pod testom piše, da je skupna ocena enaka najslabši izmed delnih ocen za varnost ali upravljanje... Maxi Cosi s samimi plusi je torej +.
Edino to mi ni jasno, kje naj dobim test od navadne maxi - cosi lupinice, ker tale je Cabrio-Fix, jaz jo bom pa kupla brez tega...
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 20:24:20
emaa
Saj v resnici je test delan za Maxi Cosi CabrioFix z Isofix podnožjem (ocene so povzete po ADAC-u), ker so pač ugovotili, da je zadeva varnejša s podnožjem (mislim, da zato, ker pripneš podnožje in lupinico samo postaviš v podnožje, možnost napačne montaže je manjša). Midva podnožja ne bova kupila, ker podnožje stane še 30.000 SIT, lupinica brez podnožja pa je tudi med varnejšimi.