Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 14.8.2006 21:11:04
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Se pravi, če gledamo na vse te dejavnike je resnično najbolje da kupim Maxi Cosi...
|
|
|
|
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 11:29:07
|
|
|
|
tinaaja
|
Po njihovi oceni zleda.. po oceni amzs pa itak nobeden ni zelo dober Nic jasno.. Svasta. Legenda: ++ Zelo dobro + Dobro - Zadovoljivo o- Zadostno - Nezadovoljivo
|
|
|
|
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 11:35:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
tinaja; ampak od 0-13kg je potemtakem maxi cosi vsaj dober! ; če pa malo bolje pogledaš razpredelnico je pa CYBEX Solution Plus dobil kar 2x ++, ROMER Kid Plus 06 pa 1x ++ -> ampak to v kategoriji od 4-12let...
|
|
|
|
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 11:36:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Šment, taki smo slovenci - z ničermer dost zadovoljni!
|
|
|
|
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 14:57:56
|
|
|
|
crci06
|
Jaz pa ne bi rekla, da nismo z ničemer zadovoljni, ampak, da lepo skrbimo za varnost... Pod testom piše, da je skupna ocena enaka najslabši izmed delnih ocen za varnost ali upravljanje... Maxi Cosi s samimi plusi je torej +. Edino to mi ni jasno, kje naj dobim test od navadne maxi - cosi lupinice, ker tale je Cabrio-Fix, jaz jo bom pa kupla brez tega...
|
|
|
|
RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev 15.8.2006 15:44:48
|
|
|
|
mtina
|
Tudi mene zanima kje to najdeš. Ali tudi tako dobra? Jaz imam navadno že kupljeno. LP
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.