|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AMZS TEST otroških varnostnih sedežev
14.8.2006 20:11:43   
tinaaja
Morda ze videno,morda ne..

http://www.amzs.si/?podrocje=369
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev
14.8.2006 21:11:04   
Strawberrie Cherrie
Se pravi, če gledamo na vse te dejavnike je resnično najbolje da kupim Maxi Cosi...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2006 11:29:07   
tinaaja
Po njihovi oceni zleda.. 
po oceni amzs pa itak nobeden ni zelo dober user posted image  Nic jasno.. Svasta.
Legenda:
++ Zelo dobro
+ Dobro
- Zadovoljivo
o- Zadostno
- Nezadovoljivo

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2006 11:35:20   
Strawberrie Cherrie
tinaja; ampak od 0-13kg je potemtakem maxi cosi vsaj dober!user posted image ; če pa malo bolje pogledaš razpredelnico je pa CYBEX Solution Plus dobil kar 2x ++, ROMER Kid Plus 06 pa 1x ++ -> ampak to v kategoriji od 4-12let...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2006 11:36:35   
Strawberrie Cherrie
Šment, taki smo slovenci - z ničermer dost zadovoljni!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2006 14:57:56   
crci06
Jaz pa ne bi rekla, da nismo z ničemer zadovoljni, ampak, da lepo skrbimo za varnost...
Pod testom piše, da je skupna ocena enaka najslabši izmed delnih ocen za varnost ali upravljanje...
Maxi Cosi s samimi plusi je torej +.

Edino to mi ni jasno, kje naj dobim test od navadne maxi - cosi lupinice, ker tale je Cabrio-Fix, jaz jo bom pa kupla brez tega...

Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2006 15:44:48   
mtina
Tudi mene zanima kje to najdeš. Ali tudi tako dobra?

Jaz imam navadno že kupljeno.

LP

Sonce!!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2006 20:24:20   
emaa
Saj v resnici je test delan za Maxi Cosi CabrioFix z Isofix podnožjem (ocene so povzete po ADAC-u), ker so pač ugovotili, da je zadeva varnejša s podnožjem (mislim, da zato, ker pripneš podnožje in lupinico samo postaviš v podnožje, možnost napačne montaže je manjša). Midva podnožja ne bova kupila, ker podnožje stane še 30.000 SIT, lupinica brez podnožja pa je tudi med varnejšimi.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.