AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

tinaaja -> AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (14.8.2006 20:11:43)

Morda ze videno,morda ne..

http://www.amzs.si/?podrocje=369

Strawberrie Cherrie -> RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (14.8.2006 21:11:04)

Se pravi, če gledamo na vse te dejavnike je resnično najbolje da kupim Maxi Cosi...

tinaaja -> RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (15.8.2006 11:29:07)

Po njihovi oceni zleda.. 
po oceni amzs pa itak nobeden ni zelo dober [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nic jasno.. Svasta.
Legenda:
++ Zelo dobro
+ Dobro
- Zadovoljivo
o- Zadostno
- Nezadovoljivo

Strawberrie Cherrie -> RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (15.8.2006 11:35:20)

tinaja; ampak od 0-13kg je potemtakem maxi cosi vsaj dober![sm=smiley1.gif] ; če pa malo bolje pogledaš razpredelnico je pa CYBEX Solution Plus dobil kar 2x ++, ROMER Kid Plus 06 pa 1x ++ -> ampak to v kategoriji od 4-12let...

Strawberrie Cherrie -> RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (15.8.2006 11:36:35)

Šment, taki smo slovenci - z ničermer dost zadovoljni![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

crci06 -> RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (15.8.2006 14:57:56)

Jaz pa ne bi rekla, da nismo z ničemer zadovoljni, ampak, da lepo skrbimo za varnost...
Pod testom piše, da je skupna ocena enaka najslabši izmed delnih ocen za varnost ali upravljanje...
Maxi Cosi s samimi plusi je torej +.

Edino to mi ni jasno, kje naj dobim test od navadne maxi - cosi lupinice, ker tale je Cabrio-Fix, jaz jo bom pa kupla brez tega...

mtina -> RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (15.8.2006 15:44:48)

Tudi mene zanima kje to najdeš. Ali tudi tako dobra?

Jaz imam navadno že kupljeno.

LP

emaa -> RE: AMZS TEST otroških varnostnih sedežev (15.8.2006 20:24:20)

Saj v resnici je test delan za Maxi Cosi CabrioFix z Isofix podnožjem (ocene so povzete po ADAC-u), ker so pač ugovotili, da je zadeva varnejša s podnožjem (mislim, da zato, ker pripneš podnožje in lupinico samo postaviš v podnožje, možnost napačne montaže je manjša). Midva podnožja ne bova kupila, ker podnožje stane še 30.000 SIT, lupinica brez podnožja pa je tudi med varnejšimi.

Stran: [1]