pupika
|
O hudo, bogi otrok pa pri teh letih, ga je moralo že to dočakati. Samog z tem, kar opisuješ, kake znake je vaš mali imel, je bilo pri nas isto, po daljšem prehladu, ki je trajal kar 2 meseca, je dobil močno povečane bezgavke, po celem telesu, še v dimljah je imel povečane. Ker bezgavke kljub amoksiklavu niso izginile, smo odšli k zdravniku, kjer naju je napotila na infekcijo in pregled krvi, na krvna slika je bila v redu, na infekcijski klinii ap so mi rekli, naj samo opazujemo, bezgavke po tistem še niso izginile, kasneje čez kaki mesec so se še močneje povečale, takrat nam je pa naša P predpisala antibiotik Zinnat in čez nekaj časa so se bezgavke vrnile v prvotno obliko, do sedaj smo imeli mir s tem, sedaj pa je dobil afte in ima zopet povečane bezgavke, samo niso tako močno povečane, ima pa vratne bezgavke povečane. Vedno sem vedela, da je znak za to bolezen povečane bezgavke, pa si nekako dopoveduješ, da tvoj otrok ima pač malo povečane bezgavke zaradi kake viroze, kajti tako, tudi Pediatri razlagajo , sedaj pa sem tudi jaz malo v skrbeh. Kaj pri vas se bezgavke sploh niso zmanjšale v normalno velikost. Pošiljam vašemu malemu , da čim hitreje preboli to bolezen. Aja še to, je pa moja sestrična prebolela to bolezen, ko je bila stara mislim da okoli 5 let.Danes jih šteje 30 in je srečna mamica.
|