Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 12:33:31
|
|
|
|
total
|
Čestitke za Jureta:bravo:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 13:38:48
|
|
|
|
Lu
|
Ojla! Ja pri meni mislim, da že nekaj dogaja. Me skoz nekaj špika tam dol. Fiša a danes je rodila? Potem se pa poznamo z njimi, mislim. Smo družinski prijatelji :) Kako majhen svet. Hm... najbolje da zastavim posebej vprašanje glede tega špikanja kako in kaj. No začelo se je včeraj ob 22.30 in prenehalo nekje ob 00.30. Čez celo noč nisem čutila nič. No sem spala kot top. Danes me že od jutra zopet špika. Skoz po malem. Malo pri jajčnikih in v križu. A je to to, mogoče? Gledam na uro sam še ni panike za moje pojme. Sem čist zmešana kar se tega tiče. Seveda sporočim takoj ko bo kaj novega. lp Lu danes je rok :bravo::bravo::bravo::love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 13:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Če te še v križu, bi znalo bit to.
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 13:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Ja, baje da dones:) Je prej sestrična klicala...smo se glih včeri pogovarjal o tem, ko smo bli v Grosupljem;) Ej, ampak res je majhen svet:) Sem prebrala gleda ruzaka za vašga očija:) Pametno;););) Zdele sem se najedla, mi je prov slabo...:zmeden2: Grem narest nalogo, pol pa VEN na sonce;) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 17:06:25
|
|
|
|
Mina1
|
No, kako potem? Mi pridno odštevamo zadnje dneve, upam, da res dneve, če bom še zdržala do 20.2.:)-:)-:)-, ke semkar že sita vsega skupaj, utrujena, čeprav še vedno aktivna in tako;) Sem prov rekla, da kako je možno, da še nič ne dogaja, ko sem pa tako zelo aktivna:zmeden: in a mora biti spet do roka oz. čez, čeprav upam, da tokrat ne bo šlo čez rok, ali pač:zmeden: Fino bi bilo, ko se bi zgodilo zdej ta teden od 14. pa do 19.2.;) Bomo videl, kaj pokaže jutrišnji PDC v porodnišnici, mogoče bom dobila datum za CR in kaj vse mi bodo povedali. Če ne drugega, imam spet CTG v sredo, 16.2. in tako. Skratka, smo v velikem pričakovanju, tudi naš 3-letnik je čisto notri padel:)-:)-:)- pa-pa Mina1, v 40t:nosecka:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 18:52:23
|
|
|
|
spacey
|
Živ! Joj Lu, a veš da tut mene tam dol nekaj špika in to že od jutra, pol je blo mal mira (cca 1 uro) iin zdej me spet špika, pa vse nekako otrdi, pa še kakšna izboklinca se naredi. In naj povem še to, da sem imela zjutraj nek rjavkast izcedek ali sluz (pa ne veliko) iz nožnice, kot ponavadi beli tok. In ker sem cel dan stala me zdej še v križ mal boli. :zmeden: Zdej pa še otroček telovadi in zraven špika?! Sej sem že čist zmedena...:zmeden: A je to to in se že nekaj dogaja, jutri pa dopolnem 35 teden (torej še 36 dni do konca)? Aha, da ne pozabim, pa medenične kosti so me včeraj nekam začele bolet (prvič), pa vsake toliko mi vse skupaj pritiska na dol...skratka nekaj se spreminja. :zmeden2: Sej po eni strani komaj čakam, po drugi me pa mal panika in strah grabita. Pa še v Postojnsko porodnišnico moram poklicat, pa kartonček od lubija mormo še it iskat, da bo lahko zraven, ker drugače sploh ne grem rodit! :grrr: :)- Drugače sem pa ok...sam likat se nikakor ne morem spravit, bom jutri sigurno in srčno upam, da me vse skupaj ne prehiti, ker še finiširamo (previjalna, pa zadnji nakupi v lekarni in pamperske). Danes sem spekla palačinke s skuto v pečici...mnjami! :love: :sloncek: 9nebesa Tako so se mi zaluštale, pa že kar nekaj časa jih nisem naredila in so bile taaakooo dobre, da jih ni več. :ups: :)-:)-:)- No toliko, da se vam mal oglasim po res dooolgeeeem času. :ups: :) Kje je pa Dolina danes, sigurno jo spet telefon zafrkava in meče iz linije oz. RRja? Lepo se imejte in se bremo...pa šopek :rozica::rozica::rozica: za vsako. Papa; P 9nebesa 35t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 19:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooooo, lej jo Spacey...:love: Lepo, da si se tut tuki oglasila:) Ti Mina, počaki do 20. :)- Lu, če si že šla, potem držim pesti, pa naj čimprej nekdo javi;) Če še nisi, se pa javi:) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.2.2005 20:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Lu, no pol bo pa jutri:) Upajmo;) Jst itak že cel čas navijam za 14.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?