spacey -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (13.2.2005 18:52:23)
|
Živ! Joj Lu, a veš da tut mene tam dol nekaj špika in to že od jutra, pol je blo mal mira (cca 1 uro) iin zdej me spet špika, pa vse nekako otrdi, pa še kakšna izboklinca se naredi. In naj povem še to, da sem imela zjutraj nek rjavkast izcedek ali sluz (pa ne veliko) iz nožnice, kot ponavadi beli tok. In ker sem cel dan stala me zdej še v križ mal boli. :zmeden: Zdej pa še otroček telovadi in zraven špika?! Sej sem že čist zmedena...:zmeden: A je to to in se že nekaj dogaja, jutri pa dopolnem 35 teden (torej še 36 dni do konca)? Aha, da ne pozabim, pa medenične kosti so me včeraj nekam začele bolet (prvič), pa vsake toliko mi vse skupaj pritiska na dol...skratka nekaj se spreminja. :zmeden2: Sej po eni strani komaj čakam, po drugi me pa mal panika in strah grabita. Pa še v Postojnsko porodnišnico moram poklicat, pa kartonček od lubija mormo še it iskat, da bo lahko zraven, ker drugače sploh ne grem rodit! :grrr: :)- Drugače sem pa ok...sam likat se nikakor ne morem spravit, bom jutri sigurno in srčno upam, da me vse skupaj ne prehiti, ker še finiširamo (previjalna, pa zadnji nakupi v lekarni in pamperske). Danes sem spekla palačinke s skuto v pečici...mnjami! :love: :sloncek: 9nebesa Tako so se mi zaluštale, pa že kar nekaj časa jih nisem naredila in so bile taaakooo dobre, da jih ni več. :ups: :)-:)-:)- No toliko, da se vam mal oglasim po res dooolgeeeem času. :ups: :) Kje je pa Dolina danes, sigurno jo spet telefon zafrkava in meče iz linije oz. RRja? Lepo se imejte in se bremo...pa šopek :rozica::rozica::rozica: za vsako. Papa; P 9nebesa 35t
|
|
|
|