|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
23.1.2005 9:58:26   
nita
Nas je spet ena stran povozla, pa nas prestavljam višje!

Kje pa ste vse?:zmeden: A še spite?:zaspan: No, jaz nemoram več, moj gleda smučanje, men se pa glih ne da (nisem danes navdušena nad športom).

Včeraj je bil moj dragi zelo priden in je sestavil postlico za našo pupo, jaz pa sem potem postlala. Uh, kak lepo zgleda!:love::love::love: Vse skupaj sem potem prekrila z najlonom, saj bomo še nekaj časa mogli počakat, če se bo seveda držala roka, pa ne bi rada vidla, da bi se nabiral prah.

Moje počutje pa je iz dneva v dan slabše (ali bolje rečeno iz noči v noč). Čedalje težje spim. Vse me boli. Da se obrnem iz enega boka na drug porabim 10 minut. Ko nekaj časa ležim na eni strani, me začne bolet noga in bok, takko da se moram obrnt. In čez pol ura morem ponovit vajo. Groza!!!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

No, saj drugač pa je šlo v bistvu brez večjih težav do sedaj, tako da se ne bom preveč pritoževala. Saj ne bom več dolgo :nosecka:.

Grem kaj delat!!:zaspan::zaspan::zaspan:

Uživajte :nosecka: in ne:nosecka:!!

L.P. Anita:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.1.2005 11:30:56   
Anonimen
Ojla, :nosecka:!

Sem bla full presenečena včeraj, ko sme vidla, da je tina26 že rodila!:bravo::bravo::bravo: 10 dni pred rokom;)

Včeri smo šli na Katarino(jst, mami, oči)-no, v bistvu smo šli na Jkaoba nad Katarino in sem hodila samo v puloverju, tko je blo toplo! Sploh gor na hribu, zarad inverzije;) Pa full velik ljudi, vmes clo mal snega in ledu pol pa blato jasno:grrr: U glavnem- SUPER!

Pol po kosilu sem šla pa v Mmurgle k bivšim sosedam in sem po doooolgem času vidla ''mojo'' :kuza:Belo. Tolk je ratala scrkljana, da je joj:)

Dons se moram pa učit:( Bljaaaaaaak:(

Pa mučanje smo gledali včeraj:):):) Pa dones ga tut:zmeden:

lp,:fis:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2005 11:45:35   
Anonimen
Pozdravljene!:sloncek:

Evo se jaz se bom javla, ceprav sem cela prehlajena in komaj diham, pa kasljam ful:(
Enkrat do srede morem it v laboratorij,so na vrsti druge preiskave urina, krvi in podobno. Upajmo da bo vse okei:bravo:
Drugace pa sem vceraj malo smucanje gledala(ceprav nisem smucarsko navdusena:)-). Danes pa bomo lenarli bolj:muca:
Bebi:duda: ze ful brca, vcasih ze ornk brcne9nebesa, prav posebni obcutki:bravo:
Konec mesca imam morfologijo..mislim, da bi takrat ze lahko za spol zvedli:sloncek: , pa se dragi gre z mano-tak da boma oba2 cela vesela domav prisla, ko boma :duda: vidla:love::love::love:

Lp,
:nosecka:NINA+BEBI22T:duda:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2005 12:12:40   
eva1
Ojla :nosecka: !
No da se še jaz malo javim!
Lepa nedelaj , ane? Joj, jaz pa sama doma, ker moj dela:( , pa tok bi kam šla...Sploh ne morem bit doma in počivat, pa čeprav mi vsi govorijo, naj se ne špilam!
No in po vsem tem tiščanju in bolečinam, sem pa danes-hvala bogu, ful dobro spala, ene parkrat sem se zbudila, zaradi lažnih popadkov in to je to! Ko sem se zjutraj zbudila, skoraj nisem vrjela, da je že dan!
No jaz že 100/h pripravlam, vse za našega Lukata, ker me kar skrbi, da me bo prehitel! Sobica je že pripravljena, samo še nekaj cunjc poperem in zlikam in bo :bravo::bravo::bravo: !
DOLINA, kje si pa ti kupla št. 50 za malčka??? Jaz sem vidla najmanjšo 56 :zmeden2: !
NINA_NANA nč ne skrbi zaradi preiskav, ti sam povej da si bila prehlajena, pa bo- sej glavno je da bo hemoglobina dost, pa da ne bo albuminov v urinu! Na to pa itak prehlad nč ne vpliva!

Punce, ki imate težave z zatekanjem nog in rok, kaj ve naredite, da ublažite to težavo? Jaz sem vsak večer ko buhtel! Nč privlačno:)-:)-

Lp, pa uživajte v tej sončni nedelji!
Lp, Eva 32t in :duda: Luka

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2005 12:18:37   
Anonimen
Št. 50 imajo v H&Mu:)

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2005 16:40:53   
Anonimen
Eva 1
Če ti zatekajo noge in roke (predvsem zvečer), jih lepo oblivaj z mrzlo vodo. Jaz sem se kar v bano vsedla in si noge prhala z mrzlo vodo. Boš vidla da bo bolje.
LP
Tasha

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?