eva1 -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (23.1.2005 12:12:40)
|
Ojla :nosecka: ! No da se še jaz malo javim! Lepa nedelaj , ane? Joj, jaz pa sama doma, ker moj dela:( , pa tok bi kam šla...Sploh ne morem bit doma in počivat, pa čeprav mi vsi govorijo, naj se ne špilam! No in po vsem tem tiščanju in bolečinam, sem pa danes-hvala bogu, ful dobro spala, ene parkrat sem se zbudila, zaradi lažnih popadkov in to je to! Ko sem se zjutraj zbudila, skoraj nisem vrjela, da je že dan! No jaz že 100/h pripravlam, vse za našega Lukata, ker me kar skrbi, da me bo prehitel! Sobica je že pripravljena, samo še nekaj cunjc poperem in zlikam in bo :bravo::bravo::bravo: ! DOLINA, kje si pa ti kupla št. 50 za malčka??? Jaz sem vidla najmanjšo 56 :zmeden2: ! NINA_NANA nč ne skrbi zaradi preiskav, ti sam povej da si bila prehlajena, pa bo- sej glavno je da bo hemoglobina dost, pa da ne bo albuminov v urinu! Na to pa itak prehlad nč ne vpliva! Punce, ki imate težave z zatekanjem nog in rok, kaj ve naredite, da ublažite to težavo? Jaz sem vsak večer ko buhtel! Nč privlačno:)-:)- Lp, pa uživajte v tej sončni nedelji! Lp, Eva 32t in :duda: Luka
|
|
|
|