|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
12.12.2004 22:02:50   
Anonimen
Ojla!:)

Dolina, to je že znano, da sem jasnovidka kar se tega tiče:) Sem Meti, Lari pa še eni pravilno napovedala:) Pa Pii73, da bo zdaj :nosecka:
Samo dones je res lep datum...Jutri ma pa Mina rd. Pa Kamejka:)

Nita, lohk daš nalogo:) Ko bom mela preveč cajta (beri: ko se mi ne bo dal učit) bom pa nardila:)

Erdbeere je dala tist recept:)

Pa hvala za pohvale:)

LP,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
13.12.2004 11:53:47   
Lu
Ojla!

Danes pa niste nič kaj pridne.

Joj tele snežinke, ki letijo mimo mene me kar begajo :)- Prav lepo je za vidit.

Tudi jaz sem včeraj naredila en biskvit iz Albert piškotov, kokosa in čokoldae. Mljaska. Recept je bil pa v Niki se mi zdi.

Danes grem po vse papirje na CSD. Mi je pa nekaj omenjala, da bom lahko oddala še dec. plačo, ampak je odvisno od obračuna. Mogoče katera kaj ve o tem? No sej, če ne bom pa tam vprašala.

Ja moj dragi mi je priznal, da je pač veseli december in da so vsi zunaj in tako bom od zdaj šla tudi jaz kdaj ven. No odvinso kam bo šel. He, he, he, bom kar skoz z njim. Pol bo doma, je obljubil. Pustimo se presenetit.

Midva bova pa smrekco krasila šele čez dobrih 10 dni. Tam okoli božiča. Jo vedno. Že komaj čakam.

Ja ponoči me pa zopet lulanje daje. Moram vstat in iti na obhod, pa pit. No bo že bolje.

Punce javite se kaj.

lp Lu in :duda:
30t 6/7:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2004 12:09:29   
dory
Hm fisha...jasnovidka...a napoves se kej druzga kot samo rok poroda? Bi me zanimalo se kej druzga :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2004 12:24:39   
biba77
8)8)8) - kaj pa, teja.??? :)-:)-:)-:)-
Princ??? Bo moral se lopato s sabo peljat, zdaj, ko tak snezi?
:miska:
PS: Za svojega soncka, pa nikar ne skrbi - vse bo ok!!!! Zlato dete...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2004 12:27:01   
dory
Tako tako biba77...enga fejst princa...ni treba da ima lopato...dovolj da ima velko ljubezni s sabo..vse ostalo ze zrihtamo :)

Moj zlati pikec je bolanckan in je trenutno na crkljanju...vse ostale negativne misli so na stranskem tiru...za to ste zasluzne tud ve,ki me znate vedno in povsod spravit v doooobro voljo :):bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2004 14:41:37   
nita
Živjo!!!

Najprej :bravo::bravo::bravo: za snegec na RR. Prav lepo ga je videt, in to je prvi, ki ga letos vidim.

Tudi jaz sem bila danes na CSD in dobila en kup obrazcev za izpolnit (natančneje 14 listov, ki so si vsi podobni), nekaj jih je za mene, nekaj za očeta in za delodajalca (mojega in njegavega). Jaz pa sem vse skupaj zmetala in ko sem jih sedaj doma pregledala, ne vem več kater je za katerega.:zmeden2: Bom izpolnila samo robrike z imeni in priimki ostalo pa bom nafehtala, da mi bodo pomagal na CSD-ju. Je bila pa gospa tam zeeeloooo prijazna, tako da verjetno ne bo problema.

Sem se pa odločila, da vzemem kr denar (56000 sit), saj že večinoma vse imam, čeprav so me tiste male cotke tam na slikicah tako pritegnile. Me bo mogu moj pelat po nakupih, da se malo potolažim.

Lu, pomoje ti bodo lahko obračunal tudi decembrsko plačo, samo boš mogla papirje odnest nazaj na CSD šele nekje sredi januarja (odvisno kdaj imaš plačo). Po moje ne bo problem. Men je sicer kot zadnjo plačo vpisala 10 mesec ampak mi je tak vseeno, ker imam itak skoz eneko.

Še to. Vidim, da se da kupit v RR knjigarni knjigo Z otrokom lahko sodelujete in naj jo pohvalim. Kupila sem jo pred enim mesecom in jo tudi že predelala. No, vsaj v teoriji je lepo napisano (zraven tudi ogromno primerov iz praktičnega vidika), če se bo pa v praksi pri nas izkazala, bomo mogli pa še malo počakat.

L.P. Anita (33t)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2004 20:07:12   
Anonimen
Kaj zdej vse štrajkate? Sms od BONI me je prav presentil. Sem glih mobi nazaj prižgala, ker sem ene sms-e iskala in vidim:) Pol pa hitr na računalnik...sem šla že spat v istvu:)

Teja, ne, sam to mi rata (zaenkrat:))

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2004 8:20:55   
Lu
Jutro!

Vse poniknile, ja.

Fiša daj mi prosim kakšno idejo za voščilnice. Nabavila sem rdeč valovit šeleshamer in rumene liste. No zdaj pa kar z kakšno idejo na plan, prosim. Hvala.

Ja drage :nosecka: kje ste pa kaj še ostale?

Midva z mojim :duda: sva pa danes nastopila 31t. :bravo::bravo::bravo: Joj gre hitro.

Počutje še vedno OK, razen občasnih otrdevanj trebuha.:( Aja pa kg so šli sigurno spet gor. Se še nisem uspela stehtat :ups:. Me bo G za ušesa, he he. Sicer pa imam pregled že drugi teden. Že koamj čakam.

Punce a mi lahko G pove kako je moj :duda: obrnjen ne glede na to, da mi ne dela UZ??? Samo trebuh mi meri. Aja še to. Na koliko časa imam potem preglede? A že na 14 dni??? Joj en kup vprašanj.

Aja še to. Včeraj sem bila na CSD in mi je dala ogromno papirjev za izpolnit. No dec. plačo ji lahko pa jan. prinesem. :bravo::bravo::bravo: Moram se še pozanimat, če greva lahko z dragijem prej podpisat očetovstvo.

Javite se :nosecka:!

lp Lu in :duda:
31t :love::bravo::sloncek::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2004 13:35:27   
Anonimen
Ojla!

A zdaj boste pa zabušavale?:)-

Hmm...Lu..rdeč in rumen papir. Hja, jaz bi iz rumenega papirja izrezala zvezdice in jih prilepila na rdečo čestitko:) Pa če maš še kaj takega za okrasit gor bi še to naredila:) Ali pa da bi kupila še tisto 'lepilo z bleščicami'-rdečimi, pa še malo okrasiš:) Čaki, narišem na računalnik, kako si jst to predstavljam:)

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......