nita -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (13.12.2004 14:41:37)
|
Živjo!!! Najprej :bravo::bravo::bravo: za snegec na RR. Prav lepo ga je videt, in to je prvi, ki ga letos vidim. Tudi jaz sem bila danes na CSD in dobila en kup obrazcev za izpolnit (natančneje 14 listov, ki so si vsi podobni), nekaj jih je za mene, nekaj za očeta in za delodajalca (mojega in njegavega). Jaz pa sem vse skupaj zmetala in ko sem jih sedaj doma pregledala, ne vem več kater je za katerega.:zmeden2: Bom izpolnila samo robrike z imeni in priimki ostalo pa bom nafehtala, da mi bodo pomagal na CSD-ju. Je bila pa gospa tam zeeeloooo prijazna, tako da verjetno ne bo problema. Sem se pa odločila, da vzemem kr denar (56000 sit), saj že večinoma vse imam, čeprav so me tiste male cotke tam na slikicah tako pritegnile. Me bo mogu moj pelat po nakupih, da se malo potolažim. Lu, pomoje ti bodo lahko obračunal tudi decembrsko plačo, samo boš mogla papirje odnest nazaj na CSD šele nekje sredi januarja (odvisno kdaj imaš plačo). Po moje ne bo problem. Men je sicer kot zadnjo plačo vpisala 10 mesec ampak mi je tak vseeno, ker imam itak skoz eneko. Še to. Vidim, da se da kupit v RR knjigarni knjigo Z otrokom lahko sodelujete in naj jo pohvalim. Kupila sem jo pred enim mesecom in jo tudi že predelala. No, vsaj v teoriji je lepo napisano (zraven tudi ogromno primerov iz praktičnega vidika), če se bo pa v praksi pri nas izkazala, bomo mogli pa še malo počakat. L.P. Anita (33t)
|
|
|
|