|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
11.10.2004 8:19:51   
Pikapolonica
Pozdravljene!

Da ne bo spet RIBICA tista, ki nas bo prestavila malo višje, sem si danes to čast vzela kar jaz. Pa upam, da bomo kaj bolj pridne ta teden – kar se pisanja tiče seveda.

MIA, ŽORŽ, ŠPACKA… lepo, da ste se spet malo oglasile. Saj veste, človek se kar malo ustraši, ko od katere nenadoma ni nobenega glasu. Ampak, ker ste ravno srečke nosečke :nosecka:, vam je jasno vse oproščeno. Malo nas pa že zares skrbi MAVRICA. No, po mojem je vse OK, le v službo je nehala hoditi in doma verjetno nima interneta. Vsaj upam, da je tako. Ker da se nič več ne bi oglasila….

MIA, jaz sicer nimam bolečin v kolkih, me pa strašno boli leva zgornja stran hrbtenice. In prav tako že ne vem več, kako se namestiti, da bi lahko normalno spala. In potem, ko mi to končno uspe, se zbudim, ker me tišči lulat in potem spet ne morem zaspati. Grozne so tele noči. Pa saj jih bo kmalu konec. Vsaj takšnih bolečih. Potem bodo pa na vrsti vreščeče, hi hi!

ASSO, kje se pa spet skrivaš?

Jaz sem pa tako vesela. Včeraj je moj dragi možek v podstrešni sobici položil še laminat :bravo:, tako, da so zdaj na vrsti le še finese – zaključne letvice in podobno. Zdaj je na vrsti samo še beljenje otroške sobice in pa barvanje omar in potem bo tudi za našega dojenčka :duda: vse pripravljeno. Če sem pogumna, si upam celo pomisliti tudi na to, da bo že drugi teden vse tipi-topi. Pa še v Avstrijo greva ta teden in bom sigurno še kaj lepega kupila in bom potem samo še bolj srečna.

Drugače se pa kar dobro počutim. Malo mi sicer še vedno nagajata smrkanje in kašljanje, ampak je vsak dan za milimeter boljše. No, samo da se do poroda dobro pozdravim, ker sicer ne bom mogla izvajati vse tistih dihalnih zadevščin, ki naj bi jih izvajal med popadki. Me je pa kar malo strah že, veste. In nos imam kar naprej globoko v vseh sort knjigah, ki jih imam doma in berem in berem…. Saj veste, kako roditi. Kako dojiti. Kako…..

Aja, pa še nekaj novega je. Od petka je naša mala družinica (jaz že kar govorim v množini) ponosna lastnica čisto novega avteka. Ko sva z možem kupila voziček in ga prinesla iz trgovine, sva ugotovila, da nama zasede praktično cel prtljažnik najinega malega Peugeta 206. Pa smo vzeli Peg Perego, ki se zloži kot marela.. In potem sva se tako, v roku enega tedna, odločila, da kupiva nekaj čisto drugega. Večjega in novega. Sva sicer morala vzeti kredit :( , in naju bo ta kar dve leti in pol vsak mesec močno opominjal na to, s čim se vozimo naokoli, pa…. Samo enkrat se živi. In zakaj se pa denar služi, če ne za to da se ga zapravi, a ni res?

Zdaj pa imam res en tak občutek, kot da sem v zadnjih treh letih dobila v življenju vse, kar sem si prej tako dolgo želela. Spoznala sem moža :love:, se poročila, si uredila domek, dobila najlepše darilo :darilo:, ki ga sicer še čuvam v trebuščku in ….. življenje je tako lepo 9nebesa!

Tako, zdaj pa še ve kaj napišite!

En lep pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (35t 5d)
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.10.2004 8:39:38   
Mina1
Dobro jutro, vse :nosecka::

PIKAPOLONICA: vidim, da pridno odštevaš tele tedne nosečnosti in da ste doma zelo pridni, kar se tiče stanovanjskih del, samo še baby sobico pobelito in to je to;):):):)

Še malo, pa šibam v LJ porodnišnico k dr. Cerarju na UZ (UZ v 21. tednu, ko vse temeljito prečekirajo). Zame je to zelo pomembno po rezultatu AC, ki sem jo imela v Postojni. Srčno upam na najlepše in najboljše in da bo vse o.k. z mojim malim pikcem. Potem pa še UZ pri mojem G v četrtek in potem bom bolj pomirjena.;):)

Je pa eden najtežjih vikendov za mano: mojega škratka, starega 2 leti in 8 mesecev daje velika trma, togota, ena sam jok in kričanje ga je. Odklanjal je hrano, včeraj pa je celo bruhal:zmeden:. Pa sedaj ne vem, ali je to t.i. kritično obdobje, ki traja tja do tretjega leta in vse te spremembe (beri: uvajanje v vrtec, odvajanje pleničk, ne pazi se več pri svoji naj, naj babiki etc). Res je bilo grozno v soboto in nedeljo in ponoči oba dneva. Sedaj oklanja tudi obisk pri svoji najljubši babiki in dedku (moji starši), ki so ga čuvali vse do ohoda v vrtec. Enostavno ignirira vse, kar je imel oz. ima rad. Res sem zelo nesrečna in:zmeden::zmeden::zmeden: 100/h in doma ne vemo, kako naprej, ali pa je to le začasna "čudna" faza.

Lahko pa da se ga kaj loteva, saj so v vrtcu vsi po vrsti "bolančkani" in vprašanje je, kako pozdravljeni se vrnejo v vrtec:zmeden:.

Skratka, danes od 10:15 ure dalje držite pesti zame in za mojega pikca v trebuščku:duda:, da bo vse o.k., vem pa, da bom Cerarja zelo doglo čakala.

Lep dan vsem :nosecka: in se spet beremo.

pa-pa, Mina1:nosecka:, 21 t

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2004 8:55:04   
Dolina
Ojla punce,

a ni grdo vreme? :( Mene že cel vikend glava boli. :(

Pikapolonica, življenje je res lepo: sva skoraj v istem vrstnem redu. Jaz tudi možeka poznam slabe tri leta, pa letos sva se poročila, pa evo še najin sonček je na pohodu. :bravo::bravo:9nebesa

Sem pa tako vesela, ko berem, kako vse sobice urejate. :) Jaz sem včeraj malo mojega na to temo potipala, pa misli, da bo lahko otroška in delovna soba kar skuapj v enem in da res ne potrebujeva nič posebnega urejat. :grrr::(( Tole bo še mal prerekanja. :)-

Sva bila ta vikend na trgatvi: na Dolenjskem je celo sijalo sonce popoldan, da sem dobila malo barvice na lička. :)-

Mina1, držimo pesti. In sigurno bo vse v redu. Jaz se tudi veselim tega pregleda (pa bo potrebno počakati še tri tedne).

Grem na :kava: oz. klepetat na konec hodnika s sodelavci (to je naša jutranja razvada).

Lepo se imejte vse :nosecka:, pobožajte bušije ;)

Pa pa, Dolina 19t

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2004 8:57:46   
januška
Pikapolonica se mi zdi kot bi pisala jaz. tudi jaz sem srečna ker imam moža, novi avto prenovljeno stanovanje in 7-8 tednov staro pikico v trebuhu.
res sem srečna da bi bilo le vse ok.
:love:
LP od :nosecka:, ki je vesela tako kot ti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2004 9:13:13   
Dolina
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2004 9:54:12   
Tinca7
Hojla!

No Pikapolonoca, super, da je tvoj možek že zdrav in da pridno dela sobico. Boš vidla, kako srečna boš šele, ko bo popolnoma končana :bravo:! Midva sva jo prejšni teden polimala z bordurco in dalmatinčki, postavila vse na svoje mesto in zdej res samo še čakamo malo Laro :angel: da se nama pridruži.

Danes sem imela G. in na CTG-ju so že vidni nekakšni popadki :zmeden:. Rekla je, da verjetno samo maternica malo vadi, ampak naj bom malo bolj pozorna na še kakšne druge znake - kot da sem lahko še bolj pozorna:zmeden2:.

Midva imava pa en majčken problem z avtosedežem, ki v ta boljši avto zadaj skoraj ne gre (zelo na tesno), slabši pa ima le tri vrata. Spredaj ga ne morem met, ker imata oba avtomobila airbage, ki se jih ne da izklopit:(. Mogoče bo treba pa tudi pri nas nov avto kupit :bravo:.

No se bova že kaj spomnila!

LP. Tina (36t)

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2004 14:11:15   
Anonimen
:pika: :bravo::bravo::bravo::bravo: da si odprla novo debato, ker tole, da sme jih jaz skoz odpirala je blo že malo čudno:zmeden2:

Mina1, kako je bilo? Je vse v redu z :duda:?
Bogi ta velik mali škrat:( Verjetno je res preveč sprememb naenkrat:zmeden:

Dolina, kje zaboga na Dolenjskem pa je blo v soboto tko lepo? Mi smo bili bliz Šmarjeških in je blo sonca bolj malo-kakšno urco mogoče.

Kje ste pa ostale :nosecka:?

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2004 14:49:43   
Mina1
ku-ku, pokorno javljam:

da je UZ pri dr. Cerarju za mano in da je moj mali :modri: v najlepšem redu. Sicer sem nanj čakala več kot 2 uri, ampak to je zanj še malo, vedno zamuja. Tu so napisali, da sem že v 22. tednu (:zmeden: vedno merijo drugače in tako) - skratka ta UZ je bil malo daljši in seveda krajši od NS, pa vseeno dolg. Ker dr. Cerar ni bil glih nežen, me je že vse bolelo, tako intenzivno je likal po trebuščku. Najprej je bral moj izvid AC in vprašal, zakaj sem sploh imela AC. Pa sem povedala, da zaradi povečanega tveganja NS, pa je samo čudno pogledal in likal dalje. Rekel je, da je definitvno:modri: in to vsaj še 5x ponovil;):):):), ker je moj G napisal na napotnico, da je izvid po AC pokazal sum na kariotip spola in še nevem kaj:zmeden: - skratka, Cerar je potrdil, da je vse v najlepšem redu, mere so taprave, organi so na svojem mestu in opravljajo svojo nalogo kot je potrebno;)

Skratka, na koncu se človek vpraša, glede na to, koliko sem se presikirala zaradi slabega izvida NS in zaradi AC in zaradi čakanja in realnega pogleda na to, kaj vse bi lahko bilo, če bi...:zmeden:, pa koliko smo prejokali in le še malo živčkov je ostalo v moji glavici.

Torej sem izredno vesela, da je z mojim pikcem vse v redu in da pridno raste v mojem trebuščku. V četrtek imam vseeno taisti UZ pri mojem G, da vzporedno pogledamo oba UZ-ja in vse meritve.

Pri srčku mi je veliko lažle, upam, da bom sedaj bolj mirno spala in lepše sanjala.

pa-pa, vaša Mina1:nosecka:, 21t oz 22t 5/7:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2004 14:55:36   
Dolina
Super, Mina1:bravo::bravo: Zdej pa samo še lepe misli in trenutki! :rozica:

RibicaPR, mi smo bili v Svasi Studenec, v glavnem še naprej od Nm, nekje gor v hirbih. Je sicer vmes padal dež (med 11-13), potem pa je lepo sijao sonce. :bravo::bravo: Sem bila pa kar utrujena od trgatve.

Joj, danes sploh ni moj dan: v službi je čist noro, ena stranka mi živce pije, ker so nekaj naročili in tudi dobili in potem so ugotovili, da tega ne rabijo - po 2 mesecih in hočejo, da jim zamenjamo. HAloooo. :grrr:
Pa glava me boli. :(( Pa moj sonček, o, brca :bravo: (sem glih hotla povedat, da ga danes še nisem čutila), pa se je ravno javil. 9nebesa

Lp, Dolina 19t

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2004 15:13:38   
Lu
Ojla dekleta!

Kot ste opazile se bolj po redko javljam. To pa zato, ker uvajam novo delavko in pred njo ravno ne smem čekirat kaj pišete po forumu ;) No in sem sedaj ko je šla na malico izkoristila priliko.

Pikapolonica kakšen avto sta kupila? Sem malo firbčna, veš. Glede na to, da imava midva karavana ga verjetno še nekaj časa ne bova menjala. Imava pa tudi midva voziček od Peg Perega. He, he, he, ko bomo šli na morje morava kupiti samo še montano. Ker v prtljažnik bo šel po mojem samo viziček in moj zlati prinašalec :)- In kot je velikokrat rečeno. Ko že imaš dovolj prostora, ga je sčasoma premalo.

Mina1 super da je vse OK. Zdaj si pa res pošteno odpočij. A boš ti do konca doma? Jaz bom delala kar do januarja.

Z nama je drugače vse OK. Mali/mala že veselo brca. Ne še čist močno, ampak čuti se pa že. Je moj dragi včeraj prvič začutil brco :bravo:

Včeraj sva bila tudi pri mojih. Smo pekli kostanj. Mnjama. Sem se ga tako najedla, da sem bila kot balonček.

Punce dobila sem datume za materinsko šolo. In sicer v nov. in dec.. Kdaj bi bilo bolj pametno iti, glede na to, da imam rok nekje v sredini februarja 2005? Mislim glede sedenja?

Upam da je z Bejbo vse ok. Če je katera v kontaktu z njo, naj jo lepo pozdravi.

Vse govorite nekaj o preurejanju sobic. Sem vam kar malo fovš. No midva je sploh nimava. Živiva v dvosobnem fletu in žal ni prsotora. Če bo sila ga bomo pa naredili. Zaenkrat je še čisto v redu, in najino :duda: bo nekaj časa spalo pri nama v sobi.

Ko utegnem se vam zopet kaj javim.

En lep pozdarvček vsem nosečkam.

lp Lu in :duda:
21t 6/7:love:

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2004 16:26:30   
Špacka

Lep pozdrav :nosecka: dan sicer ni lep, zame je že kar mraz, ker sem bolj mrzlo bitje, pa vseeno odkar sem noseča mi je vsak dan lep:love:

Pikapolonica super da vama znese in bosta vse uredila še pred prihodom :duda: ko jaz včasih za sekundo pomislim kaj vse čaka še naju se mi kar stemni. Ampak na koncu se vedno vse uredi.
Lu ne sekiraj se zaradi stanovanja imam isti problem, zdaj je prav sladko, ko sva samo dva, ko bomo pa trije se bomo pa bolj stiskali saj se mamo radi ha,ha.

Mina1 super:bravo::bravo::bravo: zdaj pa samo še uživaj!

Za :duda: nimam še nič sem se pa že odločla za voziček Peg perego no ne vem še kakšne barve...
Je pa zadnjič moja sestra sanjala, da sem rodila punčko in nisem imela še nobenih oblekc katastrofa povrhu vsega pa se jaz sploh nisem sekirala. Na koncu smo jo oblekli v temno moder pajac kar je spet bla kriza, ker njen nečak/inja pa ne bo tako oblečen. Uboga reva ima nočne more, a v resnici ima že vse drage stvari izbrane, ker ko bo ona šla na sprehod bo vse v stilu...

Ja toliko od mene zdaj grem pa mal likat pa nekaj moram skuhat za dragega, ki pride šele zvečer.

LP Špacka 20t3d

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2004 9:01:59   
Lu
Špačka poglej si to stran: http://www.pegperego.com/

Midva sva kupila voziček Pramette v barvi city chic + lupinico. Sva ga kupila pa pri Schmidu v Avstriji. Za vse skupaj sva dala 412 eur.

lp Lu
22t :love:

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.10.2004 11:10:53   
Tinca7
Predlagam, da greš pogledat še na celovško v LJ (ali pa pokliči in vprašaj), kjer je prav Peg Peregova trgovina in imajo sedaj neke popuste. Midva sva nažalost svojega kupila že pred 2 meseci, ko še ni bilo popustov :grrr:!

Poskusi še na internetni strani http://www.soncek.si/shop.

Veliko sreče :sloncek:!

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?