Pikapolonica -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (11.10.2004 8:19:51)
|
Pozdravljene! Da ne bo spet RIBICA tista, ki nas bo prestavila malo višje, sem si danes to čast vzela kar jaz. Pa upam, da bomo kaj bolj pridne ta teden – kar se pisanja tiče seveda. MIA, ŽORŽ, ŠPACKA… lepo, da ste se spet malo oglasile. Saj veste, človek se kar malo ustraši, ko od katere nenadoma ni nobenega glasu. Ampak, ker ste ravno srečke nosečke :nosecka:, vam je jasno vse oproščeno. Malo nas pa že zares skrbi MAVRICA. No, po mojem je vse OK, le v službo je nehala hoditi in doma verjetno nima interneta. Vsaj upam, da je tako. Ker da se nič več ne bi oglasila…. MIA, jaz sicer nimam bolečin v kolkih, me pa strašno boli leva zgornja stran hrbtenice. In prav tako že ne vem več, kako se namestiti, da bi lahko normalno spala. In potem, ko mi to končno uspe, se zbudim, ker me tišči lulat in potem spet ne morem zaspati. Grozne so tele noči. Pa saj jih bo kmalu konec. Vsaj takšnih bolečih. Potem bodo pa na vrsti vreščeče, hi hi! ASSO, kje se pa spet skrivaš? Jaz sem pa tako vesela. Včeraj je moj dragi možek v podstrešni sobici položil še laminat :bravo:, tako, da so zdaj na vrsti le še finese – zaključne letvice in podobno. Zdaj je na vrsti samo še beljenje otroške sobice in pa barvanje omar in potem bo tudi za našega dojenčka :duda: vse pripravljeno. Če sem pogumna, si upam celo pomisliti tudi na to, da bo že drugi teden vse tipi-topi. Pa še v Avstrijo greva ta teden in bom sigurno še kaj lepega kupila in bom potem samo še bolj srečna. Drugače se pa kar dobro počutim. Malo mi sicer še vedno nagajata smrkanje in kašljanje, ampak je vsak dan za milimeter boljše. No, samo da se do poroda dobro pozdravim, ker sicer ne bom mogla izvajati vse tistih dihalnih zadevščin, ki naj bi jih izvajal med popadki. Me je pa kar malo strah že, veste. In nos imam kar naprej globoko v vseh sort knjigah, ki jih imam doma in berem in berem…. Saj veste, kako roditi. Kako dojiti. Kako….. Aja, pa še nekaj novega je. Od petka je naša mala družinica (jaz že kar govorim v množini) ponosna lastnica čisto novega avteka. Ko sva z možem kupila voziček in ga prinesla iz trgovine, sva ugotovila, da nama zasede praktično cel prtljažnik najinega malega Peugeta 206. Pa smo vzeli Peg Perego, ki se zloži kot marela.. In potem sva se tako, v roku enega tedna, odločila, da kupiva nekaj čisto drugega. Večjega in novega. Sva sicer morala vzeti kredit :( , in naju bo ta kar dve leti in pol vsak mesec močno opominjal na to, s čim se vozimo naokoli, pa…. Samo enkrat se živi. In zakaj se pa denar služi, če ne za to da se ga zapravi, a ni res? Zdaj pa imam res en tak občutek, kot da sem v zadnjih treh letih dobila v življenju vse, kar sem si prej tako dolgo želela. Spoznala sem moža :love:, se poročila, si uredila domek, dobila najlepše darilo :darilo:, ki ga sicer še čuvam v trebuščku in ….. življenje je tako lepo 9nebesa! Tako, zdaj pa še ve kaj napišite! En lep pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (35t 5d)
|
|
|
|