Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 15:55:23
|
|
|
|
nita
|
Uuuuvvvvvvvaavvvv, :fis:, nova slikica??? Aha, ta je zdej mal bol zimska, a ne?? Lepo, lepo. Dolina, tut men se zdi, da je skrajen čas, da začneš nakupovat. Mogoče pa sploh ni slaba idea, da bi šla po nakupih sama (ali še boljš s kako prijateljico), tko boš vsaj imela vse, kar rabiš in ti bo všeč. Pa še zabavala se boš pomoje bolj sama, kot pa z dragim (sodim po naših nakupih ;) ). Ja, sam plastik fantastik mu ne pozab vzet!!! To je glavno!!! :)-:)-:)- Se beremo!! L.P. Anita:rozica:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 16:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mja, uno prejšnjo je večina bab spluvala:)-:)-:)-hehe...pa tut jst se nism mogla nanjo navadt...:) Tale je pa novoletna...tkole sme šla v gledališče;) Dolinaaaaa, jsz grem nakupovat s tabo:)-:)-:)-hehe... lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 16:16:17
|
|
|
|
pia1
|
helo!!! kva j'zdej? kot vidite sem dons kr neki dobre volje. no ja sej je prav ane ;). dons sem cel dan bolj lenarila. no, ja zjutri sem se mal pospravla pol pa v trgovino, pol sem pa uzivala ob knjig in netu. sej sem vceri tolk bolj delala, me je se zjutri kriz bolel kot :hudicek:. no drugac sem pa dons pol na med.over.net vprasala dr. pusenjaka, kako je s tem, da imam sele na datum roka poroda pregled po vec kot enem mesecu, pa mi se ni odgovoril. verjetno zvecer enkrat, al kva. omo vidli kaj mi bo svetoval, a nej telim nasim v kr. zatezim kot :hudicek: in sitnarim :grrr: dokler me ne bo en pregledal, al nej pac cakam na 21, al pa na to, da bom rodila. no jest se vseen upam, da bom kr rodila, lahko se kr zdele zacne, ne bi imela cist nic proti. pa zdele sem se prav dobre volje, pa spocita. ma ja zjhr me bo zacelo matrat, ko bom vsa zmatrana in tecna. ah, kakorkoli, sam nej bo cim prej! pa ve? kako? zdej grem mal kosilo pogledat kako se kuha, ve pa hitr kej napiste, cavcav
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 17:43:27
|
|
|
|
Lu
|
Čer! Dolina meni se tudi zdi da se mi je trebušček malo spustil. Glede nakupov pa tudi jaz mislim, da je že skrajni čas. Pa čimpreje se pozdravi. Pia1 a šele na dan poroda te je del G za pregledat. Mislim. No sama imam pregled drugo sredo, ko bom v 36 t. Me zanima kaj bo meni povedala. A CTG že dela na tem pregledu ali je še prezgodaj??? Katera ve mogoče? Sem pa tudi sama mislila da bom lepo v petek že bolj na easy v službi pa ne bo nič s tem. Bom delala še drugi teden ko norc. Samo da ne bom v službi rodila :)- Pa saj veste tako je če delaš doma. Te skoz nekaj rabijo. Bo že. Ribica si pa res luštna. A bi mi še enkrat poslala tvoje geslo za slikce. Zadnjič mi ni nič odprlo? Aja še nekaj me zanima. Glede Pampersk. Nekako sem se odločila da bodo prve plenice Pamperske samo še ne vem 1 ali pa 2. Kaj piše gor na njih? A naj gledam samo da piše številka al še kaj. Ene so Baby Born ??? A to so 1 oz.2?? Čist sem zmešana. No če katera ve, se priporočam. Drage :nosecka: lep topel večer vam želim. Mene pa čaka še likanje mojih cunj :( , še stari grehi, samo moram nardit čistko. Bo že. papa Lu in :duda: 35t 1/7:love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 18:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Lu, ti pošljem še enkrat, ni problema:) Glede plenič- najmanjše so newborn:) in baje ni fajn si delat zaloge, ker ne veš, kako se bodo obnesle, kdaj bodo premajhne itd. Kupi en paket ali dva pa boš videla. Po plenice je še najlažje poslat očke:)-:hudicek:hihi...
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 18:39:01
|
|
|
|
NENAJANI
|
Ali je res to, da bi naj Pampers in podobne pleničke povzročale neplodnost?:zmeden2: Nekje sem prebrala, da je še posebej nevarno za fantke, jaz pa bom dobila ravno fantka. Navadne plenice so pa zelooo zamudne in ne ravno praktične.:zmeden: Nena
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 18:52:34
|
|
|
|
Dolina
|
Oj, Ribica, fletna slikca. Sej prejšnje se pa ne spomnim več. :)- Mam kratek spomin. Aja, loh greš z mano, baje itak najbolj obvladaš vozičke. Jaz še zdej ne vem, kaj naj izberem, sem pa nekak bolj za štirikolesnike (ampak ne z napihljivimi kolesi). :zmeden2: Pa da mi gre v avto in da je lahek. Ne vem pa še, a naj vzamem s košaro (baje je fino, da lahko uporabiš tud za posteljico, če kam greš), al samo zimsko vrečo kupim. Hm... Še me čaka delo... Pia1, men se zdi, da ni preveč dobr, če te cel mesec ne bo pregledala. :zmeden: Baje je glih zadnji mesec potrebna tedenska kontrola, da čekirajo, če se je :duda: že kej spustila, pa če ima dovolj plodovnice. Dej pejt mal težit tvoji G, al pa tisti, ki nadomešča. Jaz bi sigurno. Pa držim pesti, da se vse uredi in da ti tud dr. Pušenjak hitro odgovori. Lu, a ne bi mogla ti na porodniško? A veš, da povsod pišejo, da moraš zadnji mesec uživat... Sej veš, potem bo :duda: šef v hiši. To o neplodnosti pa prvič slišim. :zmeden2: Mislim, da ni strahu. Saj se vse :duda: previja s temi plenicami. Pa pa :nosecka: in ne-:nosecka:, Dolina
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 21:00:30
|
|
|
|
mala maja
|
hojla :nosecka: in ostale punce No pa se vam malo javiva po dolgem časuuuuuuuuuuu. Ma sem bila tako zasuta z delom pol sem pa še virus fasala na notebook tako da sem s pravo ihto izpostavila preko zunanjega modema na računalniku dostop do interneta in celo ne boste verjela do SKBNET-a :bravo::bravo::bravo:. Dela internet kot urica sam nekej čudno grafiko ima sam bom že potrpela samo da lahko visim na RR. No pa dost nakladanja..... Kolk vas je že čisto pri koncu. LU saj boš kmalu cartala :duda:. Hitro po nakupih pa čeprav sama. No ja pa sej se taprav oglaša. Drugega kot bodijev nimam nič opranega in za nameček sem ugotovila da smo še šravfe(sory no vijake) od posteljice zgubil in.... kako naj pridem do novih. Naj dam na prtlažnjih del posteljice in gram v trogovino po nove da bomo tam probal:zmeden:. Drugače pa vidim da ste vse kar uredu in da ste srečne nosečke, male mamice in ne male mamice(:fis:). Aja kako je kaj MINA1?????? DOlina no moje izkušnje s štirikolesnikom z napihljivimi kolesi so :bravo::bravo::bravo:. Veš kaj sej kaj dosti košare ne rabiš ker za v avto moraš po novem imeti nujno stolček od 0-13 kg tako da ga lahko kupiš brez košare, če pa :duda: spi pa verjami da se da vsak stolček postaviti za silo na voziček in to tako da sigurno ne bo dol padel. Meni paše Römerjev stolček na Hauckov voziček(ta štirikolesnik) in celo na marelo chico(ups upam da sem prav napisala). Joj PIA1 se mi kar smiliš ko te takole za nos vlečejo. Pa saj boš kmalu na vrsti. No midva sva pa kar uredu, če ne štejem popadkov(seveda ta lažnih) ki pa že tri dni zelooo, zelooo bolijo. Ma pa kaj mi pomagajo če ko že mislim sedaj pa res nekej bo se pa vse skupej neha. Me vse že boli, križ me je pa danes tako zvil da komej hodim. Juti imam UZ po celem mesecu in pol. Komej čakam da vidim zaspančka. No lepo se imejte, pa se oproščava če sva se malo razgovorila ker sva vas res pogrešala. LP mala maja in :duda: Matevž 33t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 12.1.2005 22:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Mina ne vem kako je, vem samo, da je tavelik še zmerej bolan. Mogoče nama pa drug teden uspe se kaj videt, mam še njeno rojstnodnevno darilo doma:zmeden: Vsekakor pa preden rodi:) Tko sva se zmenle:) Pa je fajn, k mam iz šole bliz do nje:) Dolina, če boš rabla asistenta, ti kr povej:):):) Ni panike;) Mala maja, lepo da si se javla;) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 8:18:13
|
|
|
|
Lu
|
Jutro! Bom pa danes jaz prva. :) Punce kako kaj spite ponoči:zmeden: Jaz se non stop premetavam in vam povem, da se počutim kot stara mama. Iz enega boka na drugega pa še to z veeelliiikkkooo muko. No pa saj bo kmalu konec. Mi je pa moj dragi danes rekel, da sem smrčala :)- Sem mu rekla, da jaz pa že ne. He, he, he,... kaj bo še. :)- No včeraj sem likala ampak stvari za dojenčka. Plenice in mako pa tetra majčke. No v glavnem prav sanjala sem jih že in sem v svojih sanjah prav najela eno, da mi jih je zlikala pa še ona je obupala. Toliko je bilo tega. No v resnici imam za zlikat samo še en stroj teh stvari. Ribica vidim da se spoznaš na te plenice. A te Newborn potem niso 1:zmeden: Help me.;) Album bom pa malo kasneje prečekirala. Mala maja res lepo da si se oglasila. Kaj a ti že tretjič pričakuješ fantka? Boš pa res blažena med fanti doma. V sredo greva pa še z mojim po zadnjih nakupih. Se pravi nabaviti moram še PVC podlogo za previjat, pa termometer, podlogo za jogi nepremočljivo, pa kremo za bradavice, pa.... no saj seznam se kar krči. Punce pa bodite danes bolj zgovorne no. Bom prišla še malo pokukat sem gor. Lep pozdrav, Lu in :duda: 35t 2/7:love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 9:35:04
|
|
|
|
pia1
|
dobro jutro! no ja, kakor za koga a ne. ja lu, tud jaz sem kot 100 let stara mama pri spanju. pa tud smrcati sem zacela. in sem bla tud kr presenecena in sem tko reagirala kot ti ko mi je lubi to reku. sam mi je pa ze prej ena kolegica povedala, da je tud ona na koncu. tko da naj se tvoj kr sprijazni, da bos mal zagala.no ja pa sej tko bolj mal spimo, tko, da ni panike ane. ja dr. pusenjak mi je pa tkole odgovoril: Avtor: Stanko Pušenjak Datum: 12-01-05 19:25 Hm...nimam komentarja. Na srečo gre pri 98% nosečnostih vse v redu celo, če ničesar ne preverjamo. V bistvu je vse to kar počnemo namenjeno temu, da odkrijemo tistih 2% nosečnic, ki bi sicer hudo zbolele ali pa bi bile celo življenjsko ogrožene. Že nekajkrat sem zapisal, da je pri našem sistemu zasebne ginekološke prakse narobe tudi to, da se po več kolegov organizacijsko ne poveže, saj tako vsak dopust, študijska ali bolezninska odsotnost pomeni, da ženska ves ta čas nima ginekologa in v nosečnosti, zlasti zadnji mesec, je to lahko resen problem. moj G seveda ni zasebnik in bi me komot en drug pregledal, sej sem itak zaradi njegovih odsotnosti skori celo nosecnost mela vsakic drugega G, no 5 razlicnih pa res, tko, da ne vem ce je se kaksen ki ga ne poznam tu v kr. skratka res so me razocarali. bi bli lohka mal bolj organizirani. plenice sem pa tud jest vceri gledala. ene so od 2 do 5 kg, pol pa od 3 do 6. pa nisem se nic kupila. po moje bom une od 3 do 6 al pa bom bodocega ocka poslala takrat ko pride nase dete. uzivajte, jes grem pa zdele mal na soncka z :kuza: pol pa mal kofetkat. sej pravjo, da mormo :nosecka: uzivat, se zlasti na koncu, ane? ;)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 10:50:37
|
|
|
|
Dolina
|
Ojla, Pia1, prav imaš, treba uživat. Kje pa si ti, da imaš sonček? Pri nas (log pri Brezovici je še vedno megla). Jaz sm pa itak še bolna in ne morem nikamor. :(( Kok me to jezi. No, ti je pa dr. Pušenjak hitro odgovoril. Jaz bi na tvojem mestu težila 100/uro, da te vsaj enkrat vmes pregledajo. O, Lu, jaz tud smrčim - po ta novem. Samo mal se še tolažim, da zato, ker imam zamašen nos in ne morem drugač kot čez usta dihat... :)-:)- Pa mojmu sem rekla, da ni nič slišal in nič ne ve!:)-:)- Tko, zdej pa šibam eno slikco iskat na netu, da lahko še mal za diplomo delam. En lep dan (dons se mi zdi, da je še posebej mraz brrr). :rozica::rozica: Lp, Dolina 33t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 14:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Lu, zdej si me pa našla:ups: Bom šla dones pogledat če bom mela cajt v CPju, mroam itak v H&M neki zamenjat:) Moram si it neki skuhat, se dobimo pol v Koloseju...:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 21:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Lu- sem pogledala. Newborn Pamperske so št. 1:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 21:38:25
|
|
|
|
Mina1
|
evo punce, končno spet malo kukam na RR.;) Preboleli smo hudo angino, ki jo je imel škratek od pred novega leta, danes je bil spet v vrtcu po dolgem času, ves žalosten in tako:zmeden: Nazadnje sem se javila iz službe, zdaj sem na dopustku, 23.1. pa mi že teče porodniška. Zdej me čaka čekiranje pri G vsak teden in nato na dva dni Ctgja, tako, kot pri prvem. Ampak imam občutek, da bo prej pokukal na svet, kot 20.2., pač feeling in tako:zmeden: Je blazno živahen tale moj:modri: v 35t in me trebušček prav boli, posebej ponoči, ko je ves razigran:) Drugače pa sploh nisem nič na tekočem, mi bo morala ribica vse raportirati, ko se končno spet vidive;) Doma imam še skoraj vse pripravljeno za novega člana, ker se nikoli ne ve, zibka je zaenkrat pri mojih starših, ostalo pa čaka tule doma:bravo: Pa ostale, kako smo kaj - polne pričakovanj in tako... Jaz se kar malo bojim kaj in kako bo, kaj nas čaka, ker sem blazno izčrpana in utrujena v drugi nosečnosti in sedaj, ko je prvi škratek spet zdrav, je spet stari:hudicek:, tak da:zmeden: Toliko od mene. Vsem skupaj en lep pozdravček, pa-pa Mina1 35t:nosecka:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 21:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja, vse poročam...:) Ma neeeeeee, ne bo pred 20.2....ne mi zdej mojih napovedi kvart:)-:)-:)-hehe...če že s spolom nisem zadela...:ups: lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 22:04:26
|
|
|
|
Mina1
|
ti bom jest dala po ritki, ribica:)-:)-:)-, pravijo, da je drugi porod ponavadi prej. Pa še na meritev bom šla, če se mi spet obeta CR in tako, ali pa me bodo spet matrali 16 ur in potem ugotovili, da sem predrobna čez boke:zmeden: Toliko, zdej pa šibam, škratku dam še zdanji antibiotik... pa-pa Mina1 35t:nosecka:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 22:28:23
|
|
|
|
mala maja
|
hojla punce!! Hojla MINA1 da te malo potolažim.... Tudi drugi porod lahko čaka vse do roka ali še celo čez, je pa res da je sam porod veliko lažji in poteka veliko hitreje. No pa šibaj dati malemu antibiotik.. Ne vem da nisi ti tista ki si nam poslala tele prehlade. Ja tud mi smo ležal 4t s pljučnico, tako da smo novo leto prespali. Mali je bil cel mesec in pol iz vrtca.. no lažem vmes je bil tri dni v vrtcu pa je mel ponoči spet vročino pa še ušesa so ga bolela. Ta teden bo zgleda začudo zdržal cel teden(ups ne hvali dneva pred nočjo) Ja danes sva šla pa tudi z našim malo pogledat za zadnje stvari za :duda: pa me je skoraj kap. Pa sej ne morem verjeti kako je vse drago. Na koncu nisem kupila nič:hudicek:. Ja pleničke se pa splača kupiti HUGIES newborn. Sej samo en paketek pol pa naprej od 3-6kg pa punce ne kupujte veliko plenic ker sedaj je zelo v modi da vsak ko pride pogkledat malega :duda: prinese paket plenic pa še kaj za raven. Jih ne bo treba kupit vsaj 3 mesece(preverjeno že dvakrat) v drugo sem jih celo toliko dobila (vsak ki je prišel jih je prinesel so vsi rekli-saj imate že vse od prvega pikca)da sem jih na koncu nesla k sosedi ker jih je naš prej prerastel in sta mi ostala dva jumbo paketa. Aja jaz in pikec sva imela danes UZ in lump se je obrnil in je v medenični vstavi. Zgleda da bom res morala imeti carski rez pa tako se ga otepam. Ja tak lumpek je bil že Luka ki se je obrnil v 39t in šel z nogicam naprej. No pa ne CTG so me dal ker me prav veselo zvija ampak prav takrat ni blo nič. No vsaj odprta nisem nič. Zgleda da bomo čakal vse do 8. marca. Joj sem se razgovorila. ;);) Lep pozdravček vsem pa lahko noč in eno bolho za pomoč...če te pa pič pa ne kliči mene ker bom spala :zaspan: . Če bo seveda naš mali zaspanček zaspal ker je nažalst spet prav aktiven ratal prav sedaj. LP mala maja in mali :duda: Matevž
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 13.1.2005 22:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, Mina, ne vem...pr nas je blo tko: sis1 je bla točno na rok, sis2 je ZAMUJALA, jaz pa prehitevala 12.dni...je pa imela mami rok 8.3. (mala maja!!!!!:)) in sem se rodila 24.2.:):):) Tko da...:) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 14.1.2005 9:35:04
|
|
|
|
Dolina
|
Dobro jutro! jaz še vedno nisem premagala tega prehlada al angine, al kaj pač mam. Joj, sm žalostna! :( Mala maja, kako pa je šel potem tvoj prvi porod, z nogicam naprej? Jaz imam glih danes pregled, pa se mi zdi, da se je bebika obrnila, ker me drugač brca kot me je do zdej, ko je bila na glavico obrnjena. Sicer imamo pa še čas, da se spet nazaj obrne, če se je vmes kej premislila. Zdej ste me vse nalezle, k bi vse rade, da se prej rodijo vaši :duda:. Zdej bi pa še jaz rada, da prej pride. :)-:)- (samo absolutno še ne zdej, prej kot čez 5t ne sme na svet!) :)- Uh, ta teden je cela štala: plina zmanjkuje in ga bojo verjetno šele v ponedeljek pripeljali (joj, če nam zmanjka čez vikend in bo mraz ... :((), pa pomivalni stroj se je pokvaril :grrr: (že dolg nisem na roke pomivala, bljak...)... No, vsaj pregled imam danes in upam, da bom vidla svojega razgrajača. Ima cel žur, zdej k velik ležim in počivam. :)- Lepo se mejte, pobožajte bušije, :rozica::rozica: Lp, Dolina 33t
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?