Dolina -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (12.1.2005 18:52:34)
|
Oj, Ribica, fletna slikca. Sej prejšnje se pa ne spomnim več. :)- Mam kratek spomin. Aja, loh greš z mano, baje itak najbolj obvladaš vozičke. Jaz še zdej ne vem, kaj naj izberem, sem pa nekak bolj za štirikolesnike (ampak ne z napihljivimi kolesi). :zmeden2: Pa da mi gre v avto in da je lahek. Ne vem pa še, a naj vzamem s košaro (baje je fino, da lahko uporabiš tud za posteljico, če kam greš), al samo zimsko vrečo kupim. Hm... Še me čaka delo... Pia1, men se zdi, da ni preveč dobr, če te cel mesec ne bo pregledala. :zmeden: Baje je glih zadnji mesec potrebna tedenska kontrola, da čekirajo, če se je :duda: že kej spustila, pa če ima dovolj plodovnice. Dej pejt mal težit tvoji G, al pa tisti, ki nadomešča. Jaz bi sigurno. Pa držim pesti, da se vse uredi in da ti tud dr. Pušenjak hitro odgovori. Lu, a ne bi mogla ti na porodniško? A veš, da povsod pišejo, da moraš zadnji mesec uživat... Sej veš, potem bo :duda: šef v hiši. To o neplodnosti pa prvič slišim. :zmeden2: Mislim, da ni strahu. Saj se vse :duda: previja s temi plenicami. Pa pa :nosecka: in ne-:nosecka:, Dolina
|
|
|
|