Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 4.1.2005 18:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla :nosecka:! Da vas malo višje postavim. Danes se pa lahko malo jaz pohvalim;) sem bila vprašana kemijo in sem dobila 5!:sloncek::sloncek::sloncek: Uf, me je blo strah! Pia1, tolk mal imaš še? No ja, sej zdej se boste čez dobra 2 meseca že vse poslovile od :nosecka:. Kaj pravte, če bi se potem prestavila 9.nebesa na dojenček in otrok/po porodu ali da ostanejo tukaj in čakajo nove :nosecka:? Kje se pa vse ostale skrivate? Mamic sploh ni na spregled...:zmeden: Jaz sem pa danes kupila nekaj za :duda: od Mine1. Zdaj pa ne vem, a naj grem zamenjta za eno večjo al ne:zmeden: Sem kupila 62 zg. del, 68 se mi je zdela tolk velika:zmeden: Pa če gledaš po etiketah, bo to prišlo v poštev glih poleti:zmeden: Res pa je, da je bil taprvi od Mine velikan in je že takoj nosil 62 s emi zdi. Kaj pravte? Zamenjam al pustim 62? Mam pa še en mesec časa za zamenjavo;) Nič, lepo se mejte, grem malo porodne izkušnje urejat, da jim čimprej najdemo mesto! LP, :fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 4.1.2005 18:22:23
|
|
|
|
BONI*
|
Hojla! Z eno roko tipkam, v drugi pa držim mojega :angel: Ribica, čestitam za 5ko.:bravo: Zame je kemija isto kot znanstvena fantastika. Ribica, ko :duda: zaviješ v vse tite plenice, je še 62 za bodi kmalu premajhna. mi smo štartali z 56, pa nam bodiji kmalu ne bodo več prav. Pa še nekaj! številke so od znamke do znamke in od modela do modela zelo različne, zato zaupaj intuiciji. lp, boni & Luka
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 4.1.2005 18:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm...ma najboljš, da kar Mino vprašam:) Kupila sem pa seveda v H&Mu:) Hja, sej zame je tut bolj ali manj:)- BONI, kdaj boš dala slikce svojega :angel: gor? :love: lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 4.1.2005 19:25:30
|
|
|
|
BONI*
|
kmalu! mogoče že danes. delam na tem. morm poštudirt, kako to gre. kaj moram narediti?
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 4.1.2005 19:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu, super:) Najboljše, da si prebereš celoten posptepek na pogostih vprašanjih, če pa kaj ni jasno pa vprašaj:)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 4.1.2005 22:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Boni je dala gor fotke!:rozica: Mali je pravi cukr!!! Najbolj cortkan je pa meni na fotki, kjer se frajer kopa v taveliki banji:):):) lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 5.1.2005 9:37:00
|
|
|
|
pia1
|
ja ribica, kr hitr bo tole :bravo:. aja pa se :bravo: :bravo: :bravo: za tvojo kemijo. si bolj naravoslovka al kaj? men je tud naravoslovje bolj 9 vas. boni tvoj :duda: je pa res pravi fajer. vidm, da imate full fajn banjico na stojalu. kje sta to kupila in kaksna je bla cena? men se ful fajn zdi ce ima stojalo, je bolj komot. saj mamo mal manj prostora, pa bi ful prav prisla taka. nose ostale kej napiste!
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 5.1.2005 10:18:18
|
|
|
|
Lu
|
Ojla! BONI* res je pravi cuker tale tvoj Lukec. :bravo::bravo: Ribica tudi tebi čestitam za 5ko. :bravo: Pia1 še malo pa bo. A imaš že vse pripravljeno? No jaz delam še do naslednjega petka potem bom pa lepo doma uživala. No ne ravno uživala, ker moram še veliko zlikati. Bom verjetno kar še kakšno babico ponucala za te stvari. Zelo rade pomagajo. Za vsako ena :rozica:. Glede nakupovanja meni manjka v bistvu samo še nekaj malenkosti, ki pa jih bova z dragijem nabavila verjetno že drugi teden. Imam pa eno vprašanje glede teh PVC blazin za previjanje. Ker imava bolj malo prostora in previjalne mize ne bova imela me zanima ali obstaja tista trda PVC blazina, ki se jo da potem lahko za čez posteljico??? A ima to kakšno dilo spodaj, ali kako je to? Mogoče katera ve? No vsak nasvet bo dobrodošel. Draga dekleta javite se kaj no. Tale tema čedalje bolj zamira. Kaj je zdaj to. No dajmo deklta, dajmo. lp Lu in :duda: 34t 1/7:love::bravo::sloncek:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 5.1.2005 11:30:49
|
|
|
|
pia1
|
ja lu, zdej mam pa res v bistvu ze cist vse. no ja plenic se ne, pa fizioloske raztopine, ampak to bo kupil ocka, ko bova midva/e v porodnisnici. celo torbo imam ze nastimano, so me zadnjic s tistimi popadki, pa pol se bolecine v krizu kr mal podrezali, tko, da sem vse nastimala in tud sla pol po modrcek za dojenje, pa blazinice itd. ha naj povem, da sem kupila modrcek 80 D!!!!! prej sem mela 75 b. sicer je tale ta nov se mal naguban, ampak itak mora bit, sej pride se mleko in blazinice. svasta, si ne bi nikol mislila. pa celo dudko sem ze prekuhala, saj mi je prijateljica svetovala naj jo vzamem sabo v porodnisnico, ce jo bo :duda: slucajno hotel pa mu jo ne bodo dali, da se ne bo pol celo noc:((. ja no, tko, da zdej sam se cakam in upam, da bo cimprej. no dons sem ze pospravla mal bol orenk po stanovanju, zdej moram mal pocit, pol bom se :kuza: skopala, pa za kosilo nastimala, pol pa pride lubi pa pojeva bo pa ura itak skor 6. pol pa spet mal pocitka. pa bo spet nov dan pa bomo spet blizje dnevu D. zdele si grem pa se en pravi caj skuhat, mi je prav zadisal...
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 5.1.2005 11:40:39
|
|
|
|
mei
|
ja plastične - oziroma plastificiranje blazine za previnaje se lahko postavijo kamor koli. Nimajo trde podlage- lahko jo postaviš na posteljo- mizo, nekateri jo imajo na pralnem stroju v kopalnici. Tudi jaz sem se odloćila zanjo in jo bom dala na komodo v dnevno sobo. Meni se zdi super- še posebej, ker jo lahko prenašaš- imaš jo pač kjer jo potrebuješ- pa še na tla jo lahko daš - ko je dojenček se manjši - ga položiš gor in gledaš kako se počasi obrača,... Saj ne more pasti nikamor, če je na tleh. lp mei 18 T
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 5.1.2005 14:44:22
|
|
|
|
Lu
|
Mei jaz sem mislila uporabljati to blazino na sledeči način. Postavila bi jo v bistvu samo na ograjco posteljice ( od ene strani ograjce do druge strani) na posteljici. A me razumeš kaj mislim? Je dovolj trda, da se mi pa ne bo skupaj z :duda: podrla na jogi? Joj upam, da štekaš kaj hočem povedat. Pia1 ja super. Mogoče bo pa kaj prej. Jaz bi zelo rada rodila prej, ker čakanje je preveč hudo. Je boljš da je prej. Upam, da bom kaj prej. No kakšen teden nič prej.:) Od katere znamke si pa kupila modrc? Jaz sem enkrat naročila čisto navadne bele pri Neckermannu in sem naročila št. 80B, ki mi je prav. Če bi dala not še blazinice bi bla že kriza. Imam pa tudi enega od Lisce je pa št. 85 B in mi je tudi prav. Zdaj pa res ne vem koliko kupit. Mislim, da bom sama kar počakala na D dan pa bo potem šel dragi kupit. Al jih bom pa prej sprobala pa mu bom sam rekla da naj gre pač po točno določenega. Ne vem, ne vem. Se še kaj javim. lp Lu 34t 1/7:love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 5.1.2005 15:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Ah kje paaaaaa, nism jst za naravoslovje:) FI, KE in BI so moji najbolj osovraženi predmeti. Bljak! No ja, sej smo zanč ugotavljal, da men nič ne leži:)-:)-:)- So pa zdej čist drugi predmeti mi všeč kot v OŠ. V OŠ sej ne da sem mela rada matematko, ampak sme jo zmeri razumela, kle je pa mal kriza...pa tukej je zgodovina bolj fajn, samo to je od prfoksa odvisno. No, LU, jaz vem, kaj bi ti rada. Te klasične platificirane blazine ne moreš dat na posteljico. Rabiš eno ''dilo'' spodaj. To ti lahko en mizar en kos (ni treba nekega oh in sploh) odreže pa daš gor samo...Je pa fajn, d amaš še kak rob al pa kej, da ti kaj dol ne pade, ko se gospodič/-na :duda: kaj preobrača itd. Kokr si jst to predstavljam:) Od Mine ta velik ima pa angino. Samo to vem zaenkrat:) Pia, 12., 15., 16.1. so taki lepi datumi:) Edino, če bi rada vodnarja...pol mal počaki:)- lp,:fis:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 6.1.2005 9:08:01
|
|
|
|
pia1
|
oj! lu, jest sem kupila od lisce modrcek. dons sem vsa zalimana, sem full slab spala. no ampak grem zdele mal na sonce in mrzel zrak(predvidevam) z naso :kuza: , pa se bom ze zbudila. ja ribica nc ne bom vodnarja cakala, kr nej bo kozorogec;). no glede vsecnih predmetov sva si pa pol kr podobni. no BI bi jest se nekak prenesla, FI, KE to je pa totalna kriza. je vcasih pol cloveku kr mal narodn, k kaksen petosolcek vec ve o tem kot jaz. no ja pa sej ne mormo vsei vsega vedt, ane. eni pa lohka filozofiramo o druzbi in podobnih receh v nedogled, ha,ha. aja se neki vas moram vprasat. drug teden mam posvetovalnico (pregled), je tocno 1 teden pred rokom. to bo verjetno tud vaginalni pregled, kaj???
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?