pia1 -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (5.1.2005 11:30:49)
|
ja lu, zdej mam pa res v bistvu ze cist vse. no ja plenic se ne, pa fizioloske raztopine, ampak to bo kupil ocka, ko bova midva/e v porodnisnici. celo torbo imam ze nastimano, so me zadnjic s tistimi popadki, pa pol se bolecine v krizu kr mal podrezali, tko, da sem vse nastimala in tud sla pol po modrcek za dojenje, pa blazinice itd. ha naj povem, da sem kupila modrcek 80 D!!!!! prej sem mela 75 b. sicer je tale ta nov se mal naguban, ampak itak mora bit, sej pride se mleko in blazinice. svasta, si ne bi nikol mislila. pa celo dudko sem ze prekuhala, saj mi je prijateljica svetovala naj jo vzamem sabo v porodnisnico, ce jo bo :duda: slucajno hotel pa mu jo ne bodo dali, da se ne bo pol celo noc:((. ja no, tko, da zdej sam se cakam in upam, da bo cimprej. no dons sem ze pospravla mal bol orenk po stanovanju, zdej moram mal pocit, pol bom se :kuza: skopala, pa za kosilo nastimala, pol pa pride lubi pa pojeva bo pa ura itak skor 6. pol pa spet mal pocitka. pa bo spet nov dan pa bomo spet blizje dnevu D. zdele si grem pa se en pravi caj skuhat, mi je prav zadisal...
|
|
|
|