Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 29.12.2004 12:25:36
|
|
|
|
Dolina
|
Dan vsem skupaj! jaz sem še delovno, čeprav so mi obljubili, da me letos ne bodo več rabili. Evo, zarečenega kruha se največ poje... :)- Danes me grozno boli glava. Mogoče od barve za lase - sem bila včeraj pri frizerju :bravo: (celoooo večnost;sem dobila za darilo od dragega bon zato, sem se po dolgem času pri frizerju barvala. Drugič se bom spet doma, je bolj komot.) Glede modrčkov pa tole: jaz sem imela prej 75B, zdej mi je pa 80C premajhne. Grozno... :(( Za novo leto greva pa na en kmečki turizem papcat in "plesat" in tako... malo zabave, ker drugo leto bomo pa že trije in bomo uživali doma. :love::love: Lu, a sta vidva v redu? Upam, da sta se pobotala. Pa ne se sekirat, če si tečna, ker nisi edina. Jaz tud baje tečnarim vsake toliko časa. :)- No, zdej pa pijem železove šumeče tabletke, na naslednjem pregledu bom pa verjetno prav tablete dobila. Po dolgem času so mi vzeli kri in imam samo 98 hemoglobina. :(( No, očitno še ni kriza, če ne bi metakoj nazaj poklicali. Drugače sva pa v redu. Bebika pridno brca (kakšen dan malo manj, kakšen pa ima cel maraton). Pa težki smo že 1,800g. :bravo: :nosecka: in ne-:nosecka:, lepo se imejte na ta lep sončen dan, uživajte še zadnje dni starega leta, ker novo leto bo pa čist drugačno :)-:)- (mal heca)... Pa pa Dolina, 31t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 29.12.2004 13:11:08
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem imela danes dopoldan spet samo zase (je malečka prespala pri kolegici :)-)...res je pravo vreme za kam it, sam bom mogla še počakat, da pride dragi domov, ker sami mi res ni... odkar sem bla v ponedeljek na NS in sem videla malega pikeca v vsej svoji lepoti (pravi važič bo, glede na to, kako se je razkazoval, he he) sem čisto paf...res nisem pričakovala, da se bo že tako lepo vidlo...pa sej še zdaj ne morem verjet da je blo to to... v petek pa tudi jaz malo na lepotno preobrazbo 8)...potem pa na kmečki turizem...dolina, mogoče se srečava :), glede na tvoje tedne te ne bo težko zgrešit :)- lep sončen dan še naprej...papa
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 29.12.2004 14:15:55
|
|
|
|
pia1
|
oj! smo zgleda vceri dobr kregale cez vreme, da je dons soncek. jest sem dons bolj zalimana kot ne. sem full. ful slabo spala. v bistvu sem ze mislila, da je to to. ob enih ponoci sem se namrec zbudila, ker me je ful bolel kriz, po eni uri premetavanja sem vstala in pol hodila po stanivanju se eni dv uri. pol sem se se mal po kavcu prekladala. res sem si mislila, da je to, to in da je v bistvu prav fajn sej bo lih nekako jutro ko bo treba it v porodnisnico. no ampak pol sem se skobacala v posteljo in zaspala. zdej je pa dobr. sem ze potico spekla. drugac se pa jest tud tko obracam po postli kot ena stara mama. men pa kr pase na hrbtu spat, sam so mi rekli v porodnisnici, da ne smem, ker detece ne dobiva dovolj hrane in kisika in pol ne raste. da naj spim skoz na boku, da bo pridobival na tezi, k je kao bolj majhen. no jest se vcasih za kaksno minuto tud prekrsim, ampak to mu/ji sigurno nic ne skodi. nc zdej moram it pa se neki za lubija ua dedka mraza kupit, jutri bova sla pa za ostale skupi. lepo se mejte!!!
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 29.12.2004 15:14:36
|
|
|
|
Špacka
|
Kakšen lep dan, sonček je, mrzlo ni, dan ima samo eno napako- spet sem sama cel dan! Komaj čakam da bo konec tega novoletnega vzdušja, ker bo potem mogoče imel moj dragi več časa, ne pa da cele dneve čepi v službi...se pa tolažim da bomo kmalu trije in mi sigurno ne bo več dolgčas. Sem se pa včeraj malo potepala po trgovinah, kupla :darilo: za dragega in seveda standard pozabla na papir za zavijat, grem danes v trgovino in kaj naredim pozabim papir za zavijat:( mater sem smotana, grem kar sama sebi na živce. Drugače sem pa danes tudi uredila vse za porodniško na CSD v pičlih 10 minutah, ker nisem mogla verjet, kakšna prijaznost :bravo::bravo::bravo: edino kar ne gre je priznanje očetovstva- OK bomo pa to urejali po porodu. Moj :duda: pa zadnje čase brca oz, se kobaca kar cel dan, sploh ne vem kdaj spi, ker prej je bil-a čez dan bolj miren-na, proti večeru pa je imal-a svoj šov, pa ponoči in zgodaj zjutraj.Zdaj pa kar skoz, pa saj to pomeni da je vse v redu,ne tako da kar naj brca:)- na tak lep dan vsaki ena :rozica: Špacka&:duda:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 29.12.2004 16:58:45
|
|
|
|
nita
|
Dan! Končno sem prikobacala domov, sem se cel dan potepala. Sem bla danes na pregledu, pa sem mislila, da bom kr rodila, tolk dolg sem čakala - nič manj kot 1 uro in 40 minut. Sploh ne vem, zakaj naročajo, če se ne znajo držat ure - vsaj pribjližno. Kot da nam je nosečnicam lušno tako dolgo čakat. Pa jih jaz potem malo podražim ko mi sestra zmeri pritisk in pravim, da danes mora bit pa zelo visok, ker se mi od čakanja že kadi iz glave. Pa sta se z G. le malo zasmejala in mi razložla, da se trudita delat. No, ja. V glavnem - najbolj razveseljujoča stvar je ta, da se je naša pupika prekucnila na glavo :bravo: . Upam, da bo sedaj tako tudi ostala. Drugače pa vse vredu in pohvalno, je rekel G. (mogoče si pa kaj drugega niti ni upal rečt, da se mi ne bi spet zakadilo :)-). Toliko za enkrat. L.P. Anita :rozica:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 29.12.2004 18:50:02
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas ni nic novega:zmeden2:vse po starem;) ravno zdaj sem jedla palacinke pa pila vroco cokoladko:bravo:zdaj pa me ze trebuh boli:ups: na silvestrovo bova sla z dragim gledat ognjemet na neki breg(pohorje, meljski hrib,malecnik,..)nisva se se odlocla kje se najboljse vidi;) sem pa ze prav jezna, ker vidim, da vse ze vete spol, jaz pa se kar ne:(( ,17 pa morem zvedet, ker hocem ze kaj kupit:hudicek: ;) nina:nosecka:+bebi:duda::love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 11:01:04
|
|
|
|
Dolina
|
ja, Pravljica, mogoče se pa srečava, če greš kej na Vrhniški konc. zgrešit se me pa ne da... Itak mi vsi pravijo, če bodo dvojčki. :)-:)-:)- Joj, kakšno lepo vreme. :bravo: Jaz pa notri čepim. Sem varuška: naša :kuza: je bila včeraj sterilizirana in je bolj boga zdej :(, pa jo je treba mal pomerkat (se hoče kr naprej lizat po rani, ne vem, zakaj jo niso kej z obliži zakrili :zmeden:). Moja bebika ima tudi nočne akcije - a ni to fino, že zdej se navajamo na nočno bujenje :((. Madonca, kaj šele pride... Ampak važno, da brcamo in smo ok. :bravo::bravo::bravo: Joj, punce, kaj ste pa kej kupile svojim lubijem? jaz še zdej nč nimam :ups:! Mi je prav nerodno, pa še ideje nimam, kaj naj mu sploh podarim. Pa pe ne da se mi po trgovinah, ker je taka gužva in so eni ljudje prav nesramni: to se kr vrine, kot da me ni, al me pa mal zadane z vozičkom, pa nič oprosti, ampak me še tko gleda, kt da sm se mu nastavla. Mislim... :hudicek: No, uživatje na ta lep sončen dan, pa kej se javite še preden bo novo leto. Pa pa, Dolina 31t
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 15:11:55
|
|
|
|
Lu
|
Dan! Se javljam še zadnjič v tem letu. Danes še delam. To je še dobrih 30 minutk, jutri imamo pa kolektivnega :bravo: Jaz sem kar obema kupila darilo za Dedka Mraza in sicer mikrovalovko. Sicer še ne vem kako bom to izpeljala, ker je kar težka in je jaz ne smem nesti. Trenutno jo imam pri mojih, he he he. Bom bratca nafehtala. Ja včeraj smo praznovali roj. dan od mojega dragega. Je bilo kar pestro. No sva tudi že prijatla.:bravo: Danes so vsi povoženi razen mene in mojega :duda:. Je dragi kupil neko primorsko vino in je močno kot sam :hudicek:. No včeraj so bile priprave na jutrišnjo najdaljšo noč. Kje pa boste kaj? Midva bova kar doma, lepo večerjico pojedla potem se bova pa malo potepala od enega do drugega. Me zanima do kdaj bom pokonci:zmeden2: Jah nič. Drage moje še enkrat vam želim enga srečnga pa zdravga v letu 2005. papa Lu in :duda: 33t 2/7:love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 19:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Dolina, a ni :kuza: dobila unga krožnika okol glave?:) Jaz sem pa dones msučala v Nassfeldu kjer je bil full sonček, snega ogromno pa gužva tut. Pa sm maal utrujena pa se mi nč ne da pista...:ups:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 21:21:57
|
|
|
|
Kety
|
RibicaPR, koliko si pa noseča, da še smučaš? Moj dragi bi tud rad videl, da bi šla še kej smučat. Jaz sem v 6t. Sem bla pa pred 2 tedni na smučanju v Italiji, pa nisem pretiravala, ker sem bila prepričana da sem :nosecka:, pa me je vseeno kar precej bolel trebuh. Zdej pa mal cvikam, če ni bilo prehudo. Za sabo imam eno ponesrečeno nosečnost (pred pol leta). Bom itak G. vprašala, kaj lahko počnem...:ups: Srečno in LP, Kety:rozica:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 21:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kety:ups:, jaz sem še daaaaaleč od :nosecka:...mam šele 15 let(no ja, skor 16, če sem natančna):)-
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 21:47:41
|
|
|
|
spacey
|
:fis: pazi...zarečenega kruha se največ poje. (hec) :)- Bog ne daj... :ups:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 21:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ne, spacey, garantirano nisem :nosecka:...razen, če obstaja brezmadežna oploditev..:)- LOL. Ma sej...jst se ne bi branla met kšnega :duda: čez ene 6 let :)- rgač pa bi ga prov zares rada mela čez 10 let, čez 14 morta bit že 2:) Ta tretji ap pol mal po 30 ;)
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 22:12:22
|
|
|
|
spacey
|
No,no...lepe plane imaš ti za prihodnost, pa še za nataliteto Slovenije boš poskrbela...hehe :)- Morda te pa tebe presenetijo v tretje trojčki?! :zmeden2: :sloncek: :love:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) 30.12.2004 22:37:07
|
|
|
|
pravljica
|
dolina, jaz bom bolj pri MB...dragemu sem pa kupla tako frajersko pižamo iz benetona...pol pa fora, ker je on men kupu isto (sam Ž model) :)-, pa se nisva čist nič o tem prej menla...ampak so res dobre, take z božički, ki se svetijo v temi kety, pri smučanju pa sploh ne gre za utrujenost ali kaj podobnega, to je zadnje...problem nastane, če se ti kaj zgodi - kaj veš kakšen norec se zaleti vate...pol je treba pa na slikanje, pa še kaka narkoza al pa nezavest in adijo bejbek... poznam eno, ki je zadnjič padla na ledu, nekje sredi nosečnosti, in si zlomila ključnico...ji ne morejo nič konkretno pomagat...samo tista "prva pomoč" je bla, potem bodo pa vidli kako se bo zacelilo jaz tudi fuuuul pogrešam smuko...pa take ugodnosti pri giga športu :(( lepo praznujte jutri, če se ne beremo še kaj vmes :darilo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?