Dolina -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (30.12.2004 11:01:04)
|
ja, Pravljica, mogoče se pa srečava, če greš kej na Vrhniški konc. zgrešit se me pa ne da... Itak mi vsi pravijo, če bodo dvojčki. :)-:)-:)- Joj, kakšno lepo vreme. :bravo: Jaz pa notri čepim. Sem varuška: naša :kuza: je bila včeraj sterilizirana in je bolj boga zdej :(, pa jo je treba mal pomerkat (se hoče kr naprej lizat po rani, ne vem, zakaj jo niso kej z obliži zakrili :zmeden:). Moja bebika ima tudi nočne akcije - a ni to fino, že zdej se navajamo na nočno bujenje :((. Madonca, kaj šele pride... Ampak važno, da brcamo in smo ok. :bravo::bravo::bravo: Joj, punce, kaj ste pa kej kupile svojim lubijem? jaz še zdej nč nimam :ups:! Mi je prav nerodno, pa še ideje nimam, kaj naj mu sploh podarim. Pa pe ne da se mi po trgovinah, ker je taka gužva in so eni ljudje prav nesramni: to se kr vrine, kot da me ni, al me pa mal zadane z vozičkom, pa nič oprosti, ampak me še tko gleda, kt da sm se mu nastavla. Mislim... :hudicek: No, uživatje na ta lep sončen dan, pa kej se javite še preden bo novo leto. Pa pa, Dolina 31t
|
|
|
|