|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9 mesečniki
3.2.2009 13:42:11   
ajataja
Naš user posted image je ravno danes dopolnil 9 mesecev in imava v ponedeljek posvetovalnico,pa me zanima ali so pri 9 mesecih cepljeni,saj sem nazadnje pozabila vprašat.Če so,ali so imeli vaši kakšne reakcije?Kolikor vem pa so cepljeni pri enem letu pa me zanima ali ste tudi takrat imeli po cepljenju kakšne probleme ,ker mi imamo ravno pri enem letu poroko pa me skrbi če bi bil takrat cepljen  da ne bi bila potem ravno za poroko kakšna vročina,potem bom prosila za cepljenje po poroki.hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 9 mesečniki
3.2.2009 13:46:12   
zmajaz
Ne, pri 9 mesecih ni cepljenja, pri enem letu pa je. Naša do zdaj ni imela na nobeno cepljenje prav nobene reakcije - niti rdečice ali otekline na mestu cepljenja, niti sitna ni bila - nič - kot da sploh ne bi bila cepljena.

Je imel vaš kako reakcijo na dozdajšnja cepljenja? Ker če je ni imel, je verjetno tudi na to cepljenje pri 1 letu ne bo.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 3.2.2009 13:47:05 >

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 9 mesečniki
3.2.2009 13:46:46   
J.L.
mi smo imeli posvetovalnico pri 9m, pa je bila mala samo izmerjena, stehtana in pregledana. navadni sistemacki brez cepljenja. cepljena bo pri 12m.
razen, če jo/ga daš v vrtec že sedaj.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Katero ime vam je bolj všeč?
krtačka

???

Jure (61%)

Jernej (39%)


Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!