9 mesečniki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ajataja -> 9 mesečniki (3.2.2009 13:42:11)

Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je ravno danes dopolnil 9 mesecev in imava v ponedeljek posvetovalnico,pa me zanima ali so pri 9 mesecih cepljeni,saj sem nazadnje pozabila vprašat.Če so,ali so imeli vaši kakšne reakcije?Kolikor vem pa so cepljeni pri enem letu pa me zanima ali ste tudi takrat imeli po cepljenju kakšne probleme ,ker mi imamo ravno pri enem letu poroko pa me skrbi če bi bil takrat cepljen  da ne bi bila potem ravno za poroko kakšna vročina,potem bom prosila za cepljenje po poroki.hvala.

zmajaz -> RE: 9 mesečniki (3.2.2009 13:46:12)

Ne, pri 9 mesecih ni cepljenja, pri enem letu pa je. Naša do zdaj ni imela na nobeno cepljenje prav nobene reakcije - niti rdečice ali otekline na mestu cepljenja, niti sitna ni bila - nič - kot da sploh ne bi bila cepljena.

Je imel vaš kako reakcijo na dozdajšnja cepljenja? Ker če je ni imel, je verjetno tudi na to cepljenje pri 1 letu ne bo.

J.L. -> RE: 9 mesečniki (3.2.2009 13:46:46)

mi smo imeli posvetovalnico pri 9m, pa je bila mala samo izmerjena, stehtana in pregledana. navadni sistemacki brez cepljenja. cepljena bo pri 12m.
razen, če jo/ga daš v vrtec že sedaj.

Stran: [1]